Tuoteryhmä

95% uusi alkuperäinen Power Board TFT23W90PS 715G2824-4-5 työskentely hyvä

Uusi

€18.37

€19.54

-5 %

Varastossa

Asiasanat: Alkuperäinen, Alkuperäinen uusi, alkuperäinen teho, Halpa alkuperäinen, Korkea Laatu alkuperäinen uusi, Kiinan alkuperäinen teho Toimittajat.

Tervetuloa !

Rakkaat ystävät , Meidän tuotteen kuvaus. 95% uusia ja 90% uuden merkityksen toisen käden tuotteita, 100% uusi merkitys uuden tuotteen.

Huomautus: joskus ulkonäkö toisen käden tuotteita on pieni naarmu, mutta ei vaikuta työn kone, ostaja, jos mieli, älä osta.kiitos

Kun saat tuotteen ongelmia, ota yhteyttä myyjään, puhumattakaan satunnainen riita, meidän tulee ratkaista ongelman yhdessä.

Hei ystävä, kun olet vahvistanut tilauksen ,pls varmisti Oman hallituksen ja malli on sama whit meille ,jos ei sama pls lähetä kuva meille tarkistaa,kiitos

Toimitustapa :

Kiina post air mail,15-60 päivää saapua,.ota yhteyttä meihin, jos tarvitset muita toimitustapa.

Laatu : 100% testattu ennen toimitusta .

Takuu : 2 kuukauden takuu.

Huomautus :

Rakas kansainväliset Asiakkaat,Tervetuloa Guangzhou Deeli technology co.,ltd.Kiitos tukee ja luottaa meihin. Olemme aina yrittää tarjota asiakkaalle parasta palvelua ja laadukkaita tuotteita. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä!kun ostaa kaikki tarvikkeet meillä on testata kaikki osat, ennen kuin valmis lähettämään, kun ostat power board ja vahvistamisesta yksikkö, antakaa minulle tarvittavat jännite -, tila -, tai muita yksityiskohtia.

Asetuksen ja ehdotus:

(1) Emme hyväksy vain Ali-maksa täällä..

(2) Jos haluat tilata suuria määriä, ota yhteyttä meihin postitse, me annamme sinulle parhaan alennuksen.

(3) Tuonti tullit, verot ja maksut ovat ostajan vastuulla.

(4) Meidän toimitustapa on ilmainen toimitus Kiina postitse air mail, saapuvat aika on 15-60 päivää,joissakin kaukana maa tarvitsee enemmän kuin 60 päivää , Myyjä ei ole vastuussa toimitusaika, Sen on esittänyt harjoittaja, ilman Lomia, ja voi vaihdella-paketti ja kohde. Jos toimitus viivästyy tai tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, lähetä meille sähköpostia.

(5) Jos tarvitset muita toimitustapa,ota yhteyttä meihin,voimme tarjota seuraavia toimitustapa: DHL,EMS,UPS,TNT,FEDEX.

(6) ole hyvä ja jätä viesti ilmoittaa meille, kuinka paljon arvo ilmoittaa,jos ostaja ei ole pyyntö, jotta ostaja vastaanottaa tilauksen verovapaasti tuotaessa, me julistaa sen "LAHJANA", jolla on pienempi arvo. Tämän halvemmalla ei heijasta koko maksamasi hinnan tai markkina-arvo tuotetta eikä välttämättä koske maita, joissa eri tariffi sääntöjä. Kaikki tuontimaksut tai maksut ovat ostajan vastuulla.

(7) toimitamme kohteen sisällä 2-3 päivää sen jälkeen, kun maksu vastaanotettu.

(8) nopea ja turvallinen toimitus syistä, me vain aluksen tilausten toimitusosoitteen, voit vahvistaa Escrow. Ilmoittakaa oikea osoite-ja yhteystiedot puhelinnumero.

Politiikka:

1>> lupaamme, että kaikki tuotteet ovat testattu ennen lähettämistä!

2>> Ostaja voi palauttaa tuotteen alkuperäisessä pakkauksessa 5 päivän kuluessa saatuaan jos et ole tyytyväinen se/ Me palautamme sinulle tai lähettää korvaavan sinulle sisällä 2-3 työpäivän kuluessa siitä, kun tuote on vastaanotettu.

3>> Jos tavarat eivät ole descried kuten me lupaamme, voit ottaa yhteyttä meihin palauttaa rahat tai vaihto on oikea sinulle.

4>> tuotteet helppo vaurioita kuljetuksen aikana, joten ole hyvä ja avaa ja tarkista laatikko ja tuotteen kun saat tavarat, jos laatikko on pilalla eri muoto, ota valokuva ja todisteita vaurioitunut laatikko, ja kysy sitten postimies vahvistaa tilannetta. Tällä tavalla, kun annat minulle teidän todisteita, emme voi pyytää varustamon korvaamaan meille. Tämä on tärkeää, ja suojaavat meidän voitto.

5>> jos tuotteet eivät toimi, kun olet saanut sen , siellä voi olla monta syytä. Ota meihin yhteyttä, yritämme ratkaista ongelman , jos haluat lähettää sen takaisin ,emme ole vastuussa palaavat toimituskulut. Mutta meidän tulee lähettää toinen sinulle ilmainen toimitus Kiina postitse air mail,kun me saada ongelmallinen tuote.

Palaute:

A. asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Älä jätä mitään neutraali tai negatiivinen palaute, ennen kuin meihin yhteyttä .Negatiivinen palaute ei ole paras tapa ratkaista jokin ongelma. Voimme työskennellä yhdessä ratkaista riidat.

B. tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset vero tulee olla ennen hintatarjouksia tai ostaa

C. anna meille postive palautetta, jos olet tyytyväinen tuotteeseen.Me vastaamme sinulle kysyttävää 24 tunnin sisällä ja yrittää sikäli, sinua, ennen kuin sinun jättää palautetta.

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 30cm x 25cm x 9cm (11.81in x 9.84in x 3.54in)
Pakkauksen Paino 0.8kg (1.76lb.)
Tyyppi Jääkaappi Osat
väri Valkoinen

Kirjoita arvostelu

95% uusi alkuperäinen Power Board TFT23W90PS 715G2824-4-5 työskentely hyvä

95% uusi alkuperäinen Power Board TFT23W90PS 715G2824-4-5 työskentely hyvä

Tervetuloa ! Rakkaat ystävät , Meidän tuotteen kuvaus. 95% uusia ja 90% uuden merkityksen toisen käden tuotteita, 100% uusi merkitys uuden tuotteen. Huomautus: joskus ulkonäkö toisen käden tuotteita on pieni naarmu, mutta ei vaikuta työn kone, ostaja, jos

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!