Tuoteryhmä

3x Clear LCD-Näytön Suojus Suojus Elokuva Ihon Garmin ForeRunner 735XT FR735XT Urheilu Käynnissä Katsella Näytön Elokuva

Uusi

€4.66

€5.69

-18 %

Varastossa

Asiasanat: ihon elokuva, ihon selkeä, iho käynnissä, Halpa ihon elokuva, Korkea Laatu ihon selkeä, Kiina iho käynnissä Toimittajat.

Erittely: Tarvikkeita: Kirkas 3-kerrosta PET-kalvon Paksuus: Noin 0,12 mm Koko & Fit : Pre-cut, tarkka ASENNETTAVA malli listalle otsikko vain. Pinta: Sileä, ei sitkeä tuntuu Määrä: 3* Selkeä LCD-Näytön Suojus Elokuva 1* asennus tool Ominaisuudet: uusi, Selkeä Näyttö Suojelija, Mukana puhdistusliina Ei vettä tarvitaan, kestää 5-10 minuuttia asentaa Pre-cut vastaamaan näytön muoto, Kattaa koko LCD lasi näytön Vähentää Häikäisyä, auttaa minimoimaan harmittaa pinta häikäisyn alle kirkkaat valot ei häiritse kosketusnäyttö. Erinomainen character recognition Helppo asentaa, Itse kiinni, Lehtiä ei tahmea jäännös, kun poistetaan! Poistaa, vain kuori yhden kulman ja hitaasti jatkaa. Kello on vain esittelyä varten ja EIVÄT sisälly myytävänä.

Paketti ja asennus työkalu

TOIMITUS

Toimitamme kahdessa yritykset päivä.

Yhdysvallat paketit toimitetaan mennessä ePacket Ensimmäisen Luokan Postia, ja tarjoamme ilmaisen ja seurattavia toimitus useimpiin YHDYSVALTOJEN tilauksia lukuun ottamatta joitakin alhainen arvo kohteita.

Muut kansainväliset paketit toimitetaan Kiina Postitse Ensimmäisen Luokan Kansainvälisen Postin. Useimmat paketti on seurattavia, mutta jotkut ovat seurattavia, kun paketit ovat Kiinassa, mutta ei seuranta tiedot voi olla tarjotaan kerran kohteita, jätä Kiinassa.

Useimmat paketit toimitetaan 2 viikkoa, mutta se voi kestää niin kauan kuin 6 viikkoa internatinoal paketit toimitetaan. Koska vakuutusyhtiö vaatii meitä odottamaan 50 päivää ennen kuin voimme ilmoittaa paketin menetys, vaadimme meidän ostajia odottaa sama määrä päiviä.

Katso lisätietoja yläosa toimituskulut.

PALAUTE

Olisimme arvostamme 5 tähden positiivista palautetta luokitus ja lupauksen saman vastineeksi! Jos sinusta tuntuu, että tuotteet eivät ansaitse 5 tähteä yhteen tai useampaan luokkaan, ota meihin yhteyttä ennen lähtöä negatiivinen (1,2 tai 3 tähteä) palautetta. Teemme kaikkemme varmistaa 100% satisfiction.

TUKKU-POLITIIKKA

Jos etsit irtotavarana ostaa,voimme tarjota tukku-hinta sinulle.Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut.

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.03kg (0.07lb.)
Paketin Koko 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)
Toiminto Garmin GPS-Tarvikkeet
Tyyppi Näytön Suojainten
Yhteensopivuus Garmin ForeRunner FR 735XT
Sovellus Ikäryhmässä Aikuisten
Tuotemerkki ickoy

Kirjoita arvostelu

3x Clear LCD-Näytön Suojus Suojus Elokuva Ihon Garmin ForeRunner 735XT FR735XT Urheilu Käynnissä Katsella Näytön Elokuva

3x Clear LCD-Näytön Suojus Suojus Elokuva Ihon Garmin ForeRunner 735XT FR735XT Urheilu Käynnissä Katsella Näytön Elokuva

Erittely: Tarvikkeita: Kirkas 3-kerrosta PET-kalvon Paksuus: Noin 0,12 mm Koko & Fit : Pre-cut, tarkka ASENNETTAVA malli listalle otsikko vain. Pinta: Sileä, ei sitkeä tuntuu Määrä: 3* Selkeä LCD-Näytön Suojus Elokuva 1* asennus tool Ominaisuudet: uusi, Selkeä Näyttö Suojelija,

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!