Tuoteryhmä

180*180cm Voikukka Kylpyhuone 3D-Vedenpitävä Polyesteri Suihku Verho Kylpy Verho Vedenpitävä Mouldproof Kangas Kylpyhuone Lisälaite

Uusi

€9.22

€17.09

-46 %

Varastossa

Asiasanat: verhot vedenpitävä, Polyesteri Suihku Verho, suihku verho kylpy, Halvat vedenpitävä verhot, Korkea Laatu polyesteri suihku verho, Kiina suihku verho kylpy Toimittajat.

3D-Vedenpitävä Polyesteri Suihku Verho Voikukka Kuvio 12 Muovi-Koukut

Tehdä sinusta tuntuu loppuun, kun koko päivän työtä, olet epätoivoinen suihkuun? Kun avoin kylpyhuone, tehdä reikiä ja se on kallista koristella. Miksi ei kokeile suihku verho, joka voi pysäyttää vedeltä ja antaa yksityistä tilaa sinulle!

Ominaisuudet:

- Materiaali: Polyesteri ( vedenpitävä ja mouldproof )

- Anti-ruoste metalli solki ( 12 muovi koukut )

- Lämpö-siirto painatus

Tyyppi: Käytännöllinen

: Kaikki

Materiaali: PEVA

Tilaisuus: Kylpyhuone, Kotiin

Väri: Multi-Väri

Paketin paino: 0.442 kg

Tuotteen koko (L x W x H) : 180.00 x 180.00 x cm / 70.74 x 70.74 x 0.00 tuumaa 1 x 3D-Vedenpitävä Polyesteri Suihku Verho Voikukka Kuvio 12 Muovi-Koukut

12 x Muovinen Koukku

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut orderafter 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Toimitus Aika:

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää ja ME EI ISSUEA PALAUTUSTA TAI vaihtoa sinulle. On olemassa NOEXCEPTIONS!

Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. 1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA

VANHENTUNUT TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news! Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 41cm x 45cm x 15cm (16.14in x 17.72in x 5.91in)
Pakkauksen Paino 0.55kg (1.21lb.)
Malli Numero Vedenpitävä Polyesteri Suihku Verho Kylpy Verho
Ominaisuus Varusteltu,Eko-Ystävällinen
Tuotemerkki VKTECH
Kuvio Kasvi
Kohteen Tyyppi 3D-Vedenpitävä Polyesteri Suihku Verho Voikukka Kuvio
Koko 180x 180cm/70.74 x 70.74 x 0.00 inches
väri Multi
Materiaali vedenpitävä ja mouldproof kangas
Tyyppi Suihkuverho
Arkin Koko Korkea, Leveä
Tyyli Moderni
Malli Yhdeksänkymmentä seitsemän tuhatta yhdeksän sata neljäkymmentä yhdeksän
Lisävaruste 12 muovi-koukut

Kirjoita arvostelu

180*180cm Voikukka Kylpyhuone 3D-Vedenpitävä Polyesteri Suihku Verho Kylpy Verho Vedenpitävä Mouldproof Kangas Kylpyhuone Lisälaite

180*180cm Voikukka Kylpyhuone 3D-Vedenpitävä Polyesteri Suihku Verho Kylpy Verho Vedenpitävä Mouldproof Kangas Kylpyhuone Lisälaite

3D-Vedenpitävä Polyesteri Suihku Verho Voikukka Kuvio 12 Muovi-Koukut Tehdä sinusta tuntuu loppuun, kun koko päivän työtä, olet epätoivoinen suihkuun? Kun avoin kylpyhuone, tehdä reikiä ja se on kallista koristella. Miksi ei kokeile suihku verho, joka voi pysäyttää

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!