Tuoteryhmä

Pitkä punainen parvi Joulu keula solmu joulukuusi koristeet santa keula riipus koristeet puu joulu koristeet bowknot

Uusi

€3.33

€3.50

-4 %

Varastossa

Asiasanat: puu joulu, joulukuusi koristeet, Joulukuusi, Halpa puu joulu, Korkea Laatu joulukuusi koristeet, Kiina joulukuusi Toimittajat.

Tuotteen tiedot Nimi: Joulu keula Väri: Punainen Tämä tuote on puhdasta käsintehty, virhe voi olla 1-3 cm, anna minulle anteeksi. Voi hyväksyä custom-tyyli, koko, määrä, hinta on parempi!!!! Koristelu: sopii koristamaan joulukuusi, ovi, seinä sarake, rottinki, luoda tunnelma joulun

Kuvia Tuotteen koko

Toimitus:

1.Rakkaat ystävät, jos haluat nopeasti saada tavarat, ota voit valita DHL FEDEX TAI EMS.5-10 päivää .

Koska kiina post, singapore post, hongkong post swiss post, ruotsin posti -, kauttakulku-aika epävakaus (10-45day),

jos ei ole saanut paketti (vielä matkalla,)

Ota meihin yhteyttä, pidentää aikaa vastaanottamisesta.

Ei tarvitse mainita, riita, kiitos ymmärrystä.

2.Emme määrittää toimitusaika kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu. Huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja, välitys maksuja, tulleja ja veroja tuotaviksi maa. Tietenkin, me kirjoitamme ilmoituksen hinta on pienempi kuin todellinen hinta tavaroita .Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi toimitus

3.Toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien.

Palautusoikeus

1.Voit palata mistä tahansa syystä, epätyydyttävä kohteita 15 päivän kuluessa siitä päivästä, saat ne. Kuitenkin, sinun tulisi varmista, että kaikki kohteet, voit palauttaa ovat alkuperäisessä kunnossa.

2.Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Saatat haluta harkita vakuutus paketti.

3.Jos kohde olet saanut ei ole mitä olet tilannut, on laatuongelmia tai on vaurioitunut kuljetuksen, me ei olla vastuussa palaa toimituskulut (ei sisällä tulli veroja.)

4.Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote ei ole kuin kuvata .

takuu

1.Tarjoamme 1 kuukauden ilmainen vaihto. Voit pyytää korvaavan 15 päivän kuluessa teidän on vastaanottanut tuotteen . Sinun pitäisi palauta tuote meille alkuperäisessä kunnossa. Voit maksaa kustannukset palautuksen toimituskulut. meille

2. Tarjoamme myös 12 kuukauden ilmainen huolto.Sinun pitäisi palauta tuote meille alkuperäisessä kunnossa, teidän kustannukset.

3. Ennen paluuta kohteita, ole hyvä ja vahvista meidän palata osoite ja toimitustapa kanssamme. Kun olet antanut kohteita toimitus yritys, lähetä meille seurantanumeron. Niin pian kuin meidän vastaanottaa kohteita, me korjaa tai vaihtaa niitä ASAP.

Noin palautetta

1. Täydellinen tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää! Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän tuotteita ja palveluita.

2.Jos sinulla on jokin ongelma meidän tuotteita tai palveluita, ota rohkeasti ota yhteyttä ensinnäkin ennen kuin lähdet negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parasta mahdollista asiakaspalvelua.

Pakkauksen Paino 0.001kg (0.00lb.)
Paketin Koko 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkaus opp laukku
Tekstuuri materiaali Kangas
Tekniset tiedot 24cm*33cm, 25cm*40cm, 26cm*49cm, double layer 26cm*40cm
Materiaali Kangas
väri 1, 2, 3, 4

Kirjoita arvostelu

Pitkä punainen parvi Joulu keula solmu joulukuusi koristeet santa keula riipus koristeet puu joulu koristeet bowknot

Pitkä punainen parvi Joulu keula solmu joulukuusi koristeet santa keula riipus koristeet puu joulu koristeet bowknot

Tuotteen tiedot Nimi: Joulu keula Väri: Punainen Tämä tuote on puhdasta käsintehty, virhe voi olla 1-3 cm, anna minulle anteeksi. Voi hyväksyä custom-tyyli, koko, määrä, hinta on parempi!!!! Koristelu: sopii koristamaan joulukuusi, ovi, seinä sarake, rottinki, luoda tunnelma

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!