Tuoteryhmä

Käsitöitä Käsitöitä 14CT painamattoman kirjonta ranskan Laatu DMC Laskea Cross Stitch Kit öljymaalaus Kissat Ja Tyttö

Uusi

€28.25

€51.36

-44 %

Varastossa

Asiasanat: Lasketaan Cross Stitch Sarjat, cross stitch sarjat, lasketaan cross stitch, Halvat laskea cross stitch sarjat, Korkea Laatu cross stitch sarjat, Kiina lasketaan cross stitch Toimittajat.

.

TERVETULOA MYYMÄLÄSTÄMME! Käsitöitä Käsitöitä 14CT painamattoman kirjonta ranskan Laatu DMC Laskea Cross Stitch Kit Öljy-d KOKO NIMI. 2.Brasilia ja Argentiina tullaus on hyvin hitaasti. 3. Jos et voi seurata paketin tai hämmentynyt, ole hyvä viesti meille, me vastaamme sinulle sisällä 24 tuntia. -Lapsia vuod Tämä on unfinish 14ct painamattoman rajat ompelemalla c vollisuuden on täsmennetty työnkuva : Ompeleet: 320w x 225h Koko : 58.1 x 40.8 cm Väri (Kirjonta kangas): Valkoinen ch. Kiitos

Me hyväksymme Alipay. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. Maksu on tehtävä 15 päivän kuluessa tilauksen. Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 15 päivän kuluessa.

Me lähetetään kohteita kuluessa 2-5days (työpäivää, Ei loma seasons)maksamisen jälkeen ollaan vahvistettu alusta. Lähetys Kiina Postitse Rekisteröity Ilma-Mail alle 2kg tavaroiden 15-60 työpäivää, Jos tarvitset kohteen pikaisesti, ota yhteyttä express-suomi. Laskemme express toimituskulut puolestasi. Kun saat tilaamasi kohteet, 24 tuntia, tarkista se huolellisesti.Ota yhteyttä suoraan, jos sinulla on ongelmia.Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä numerossa hyvitystä tai vaihto . Ei ole poikkeuksia! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Sinun tyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Jos olet tyytyväinen yourgoods, anna meille positiivista palautetta. Jos et ole tyytyväinen tavarat, ota yhteyttä meihin, voimme ratkaista riidat, jossa voit sijaan lähettämistä negatiivinen palaute Consultor.news. Kiitos paljon! Toivomme sinun antaa 5 tähteä ja hyvä arviointi.

- Huomautus:

1. Aikaa emme voi hallita liikenteen, koska loma ,huono sää(kuten lumi myrsky päivää )ja maa tullaus nopeus hidas ,mutta yritämme valita paras kuljetus oli maassasi. 2.jos haluat tukkukauppa,ota meihin yhteyttä .iso tilaus ,iso alennus.

Pakkauksen Paino 0.35kg (0.77lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Ulkoinen Pakkaus pp laukku
Tuotemerkki Golden Panno
Tyyli Euroopassa
Tyyppi Paketti
Kuvio tyttö ja kissa
Kangas Tyyppi Puuvilla
Materiaali 100% Puuvillaa
Käytä Kotitalouksien Essentials/Sisustus
Kuvio Tyyppi Muotokuva
Kangas Pakkaus Menetelmä Taitettu
Cross Stitch Kangas CT numero 14CT painamattoman
Koko 58.1 x 40.8 cm
Runko No
on räätälöityjä Kyllä

Kirjoita arvostelu

Käsitöitä Käsitöitä 14CT painamattoman kirjonta ranskan Laatu DMC Laskea Cross Stitch Kit öljymaalaus Kissat Ja Tyttö

Käsitöitä Käsitöitä 14CT painamattoman kirjonta ranskan Laatu DMC Laskea Cross Stitch Kit öljymaalaus Kissat Ja Tyttö

. TERVETULOA MYYMÄLÄSTÄMME! Käsitöitä Käsitöitä 14CT painamattoman kirjonta ranskan Laatu DMC Laskea Cross Stitch Kit Öljy-d KOKO NIMI. 2.Brasilia ja Argentiina tullaus on hyvin hitaasti. 3. Jos et voi seurata paketin tai hämmentynyt, ole hyvä viesti meille, me

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!