Tuoteryhmä

1m kutistemuovi eristysvaipalla Heatshrink Letku 600 Jännite 125 Celsius Musta Wire Wrap Putki-Kaapeli Kit Sisä-Halkaisija 6mm

Uusi

€0.39

€0.41

-4 %

Varastossa

Asiasanat: kaapeli-hiha, kaapeli letku kit, kaapeli yleismittari, Halpa kaapeli-hiha, Korkea Laatu kaapeli letku kit, Kiina kaapeli yleismittari Toimittajat.

Rakas ystävä,

me hyväksymme vähittäis-ja tukkukauppa, tervetuloa yhteyttä meidän custom hallinnoijan, me huolellisesti laskea kaikkein resonable hinta sinulle, kiitos.

Kuvaus käyttölämpötila:-55°C - +125°C Wire wrap voi kutistua puolet sen alkuperäinen halkaisija

Jos haluat, että muut arvot, katso tämä levy. Väri Halkaisija Musta Pituus 0,6 mm 0,8 mm 1,0 mm 1,5 mm 2,0 mm 2,5 mm 3,0 mm 3,5 mm 4,0 mm 5,0 mm 6,0 mm 8,0 mm 10mm 12mm 15mm 16mm 18mm 20mm 25mm 28mm 30mm

Olemme kutisteletku musta, valkoinen, keltainen ja läpinäkyvä. Jos tarvitset muut värit, ole hyvä ja klikkaa seuraavia värejä tarkistaa.

/ / /

Toimitus

Uusi seurantanumeron China Post Tavallinen Pieni Paketti Plus vain voi seurata, kun se on vielä Kiinassa, mutta kun se on ollut laiva ulos Kiinassa, ei enää seuranta tiedot ,vaikka se saapui vai ei.( ilman voimassa seuranta numero )

Jos tarvitset meille lähettää kautta China Post rekisteröity air mail, joka on voimassa seurantanumeron, sinun täytyy maksaa kauttakulku-maksu 1.32 dollaria.( joilla on voimassa oleva seuranta numero )

Jos sinulla on jokin muu kysymys tuotteita tai toimitus, ota rohkeasti ota yhteyttä.

Jos et ole saanut paketti 60 päivän kuluessa, ole hyvä ja anna meille 3-5 työpäivää tarkistaminen ei-lähetetyt paketit, ennen kuin annamme sinulle rahasi takaisin.

maksu

hyväksymme: paypal escrow

Kun käytät escrow, rahaa talletetaan turvallisesti tilillesi, rahaa vapautetaan meille vasta sen jälkeen, kun olet vahvistanut toimitus. maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen. jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen.

Paluu

Meidän palautusoikeus on hyvin yksinkertainen, jos et ole 100% tyytyväinen ostokseesi, me antaa sinulle täyden hyvityksen, ilman mitään epäilystä. (Rahat palautetaan 7-15 päivää tilillesi, joka on tottunut maksamaan tilauksen.)

Palaute

1. Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalveluumme esikunnat tervetuloa voit lähettää sähköpostia tai soittaa meille. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja ratkaista ongelmia mahdollisimman nopeasti.

2. Kaikki sähköpostit vastataan kuluessa 1 arkipäivä. Ota ystävällisesti uudelleen lähettää sähköpostiosoitteesi, jos et ole saanut meidän vastata.

Paketin Koko 19cm x 15cm x 5cm (7.48in x 5.91in x 1.97in)
Pakkauksen Paino 0.031kg (0.07lb.)
Yksikkö Tyyppi Mittari
Sovellus Wire Wrap
Tuotemerkki EY
Tyyppi Eristysvaipalla

Kirjoita arvostelu

1m kutistemuovi eristysvaipalla Heatshrink Letku 600 Jännite 125 Celsius Musta Wire Wrap Putki-Kaapeli Kit Sisä-Halkaisija 6mm

1m kutistemuovi eristysvaipalla Heatshrink Letku 600 Jännite 125 Celsius Musta Wire Wrap Putki-Kaapeli Kit Sisä-Halkaisija 6mm

Rakas ystävä, me hyväksymme vähittäis-ja tukkukauppa, tervetuloa yhteyttä meidän custom hallinnoijan, me huolellisesti laskea kaikkein resonable hinta sinulle, kiitos. Kuvaus käyttölämpötila:-55°C - +125°C Wire wrap voi kutistua puolet sen alkuperäinen

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!