Tuoteryhmä

200pcs Pronssi Sävy 6x2mm Taulu Pyöreä Pää Ruuvit Sopivat Saranat Upotettu Upotetut itsekierteittävät Ruuvit Laitteisto Puunjalostus-Työkalu

Uusi

€1.16

€1.65

-29 %

Varastossa

Asiasanat: Itsekierteittävät Ruuvit, pyöreä pää ruuvi, pää ruuvi, Halpa self-tapping ruuvit, Korkea Laatu, pyöreä pää ruuvi, Kiina pää ruuvi Toimittajat.

USD 3.59 /laukku USD 1.79 /laukku USD 1.47 /laukku USD 1.14 /laukku USD 2.02 /laukku USD 5.44 /laukku

Ominaisuudet 100% upouusi. Materiaali: Metalliseos(Kadmium-Vapaa). Väri:Pronssi Sävy. Pituus x kierteen halkaisija: 6x2mm (0.23"*0.07"). Pään halkaisija: 3.7 mm (0.14").

Paketti Lista:

Ruuvit

x 200

Huomautus: EI Vähittäis-Ruutuun. Pakattu Turvallisesti Kupla Laukku.

Suomi Politiikka

Toimitamme Maailmanlaajuisesti.

Toimitamme alipay vahvisti VAIN osoitteen. Varmista, että osoite alipay on sovitettu toimitusosoite ennen kuin maksat.

Tuote lähetetään ulos Air mail 24-48 toimistoajan jälkeen, kun selvitetty maksu (ilman viikonloppu ja loma).

Saapumisaika (estimated):

* Yhdysvallat/Iso-Britannia/Australia/Kanada:14-21 työpäivää(18-29 päivää).

* Saksa/Ranska/Espanja/Itä-Eurooppa:18-25 työpäivää(24-35 päivää).

* Muut maat:25-35 työpäivää(35-49 päivää).

Toimitus aika on vain arvioitu, ja ei ole taattu. Jos ei saada kohteen 60 päivän jälkeen , ota meihin yhteyttä ratkaista.

Irtotavarana ostot paino yli 2 kg, voimme tarjota ILMAISTA tavalla kuin alla:

EMS kestää yleensä 7-10 työpäivää.

DHL, UPS, FedEx, TNT kestää yleensä 5-8 työpäivää.

Maksutapa

Me hyväksymme Alipay. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. Paras tapa on suora online-maksun, voit valita itse. Jos haluat muita maksuehtoja, ota meihin yhteyttä, ennen kuin teet tilauksen.

Maksun on oltava perillä 7 työpäivän kuluessa tilauksen, tai tilaus tulee olla virheellinen tai peruuttaa järjestelmä.

Jos olet ostanut useita kohteita minua, voit lähettää minulle yksi maksu kaikki kohteet sen sijaan maksaa niitä erikseen. Kun napsautat Maksaa Nyt-painiketta, järjestelmä määrittää automaattisesti, jos on olemassa muita kohteita, jotka olet ostanut meiltä ja yhdistää ne arviosi.

Palautusoikeus

Kaikki myynnit ovat lopullisia.

Jos tavara olet saanut on viallinen tai vahingoittunut pitkä transit, ota meihin yhteyttä vapaasti. Me annamme sinulle tyydyttävä ratkaisu ASAP.

Jos muu syy, jonka haluat lähettää sen meille takaisin, olet vastuussa palaavat postikuluja ja me lähetämme korvaava saatuaan palautetun kohde.

Meidän tulee jättää POSITIIVISTA PALAUTETTA saatuaan sinun selvitetty täyden maksun. Ota yhteyttä, jos et ole tyytyväinen kohteen jälkeen vastaanottaa sen.

Jos olet tyytymätön mistä tahansa syystä, älä ole nopea jättää MATALA DSR (ALLE VIISI TÄHTEÄ) tai Neutraali/Negatiivinen Palaute. Ota meihin yhteyttä ratkaista milloin tahansa. Pyrimme parhaiten tarjoavat sinulle paras ratkaisu ASAP. Ole hyvä olla varma kanssamme.

Vakava Ostaja Vain! Ole hyvä paikka tilata vain, jos hyväksyt kaikki ehdot.

Ota Yhteyttä

Sähköposti/Consultor.news viesti on prioriteetti asiakaspalveluumme..

Jos et saa vastausta 1-2 arkipäivän kuluessa, tarkista My Viestit jos sähköpostiosoitteesi palveluntarjoaja on liian-aggressiivinen roskapostin suodatin estää Consultor.news sähköposteja. Lähetä meille sähköpostia UUDELLEEN.

Yksikkö Tyyppi Laukku
Pakkauksen Paino 0.035kg (0.08lb.)
Paketin Koko 17cm x 12cm x 5cm (6.69in x 4.72in x 1.97in)
Materiaali Seosterästä
Malli Numero Ruuvit
Ruuvi Tyyppi Puu Ruuvit
DIY Tarvikkeet Puunjalostus
Aja Tyyli Ei mitään
Paketti 200-299Pcs
Mitat M2*6
Pää Tyyli Taulu

Kirjoita arvostelu

200pcs Pronssi Sävy 6x2mm Taulu Pyöreä Pää Ruuvit Sopivat Saranat Upotettu Upotetut itsekierteittävät Ruuvit Laitteisto Puunjalostus-Työkalu

200pcs Pronssi Sävy 6x2mm Taulu Pyöreä Pää Ruuvit Sopivat Saranat Upotettu Upotetut itsekierteittävät Ruuvit Laitteisto Puunjalostus-Työkalu

USD 3.59 /laukku USD 1.79 /laukku USD 1.47 /laukku USD 1.14 /laukku USD 2.02 /laukku USD 5.44 /laukku Ominaisuudet 100% upouusi. Materiaali: Metalliseos(Kadmium-Vapaa). Väri:Pronssi Sävy. Pituus x kierteen halkaisija: 6x2mm (0.23 *0.07 ). Pään halkaisija: 3.7 mm (0.14 ). Paketti

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!