Tuoteryhmä

Uusi Laadukas Mini 2in1 vaikutus T&G Audio tähteä Tornado Laser Projektorin Vaiheessa Disco DJ-Klubin KTV perhe-osapuolen valo Näyttää p14

Uusi

€18.72

Varastossa

Asiasanat: valoshow, disco dj, Laser-projektori, Halpa valoshow, Korkea Laatu disco dj, Kiina laser projektorin Toimittajat.

SÄILYTÄ ILMOITUS Shpping Aikaa: yleensä tarvitse 20-55 arkipäivän kuluessa voi saavuttaa, jotkut maa tarvitsee 30-70 arkipäivää ,Kansainvälisen Logistiikan epävakaus,(Lähinnä tullaus aikaa) jotkut paketti voi viivästyä 7-20 työpäivän kuluessa. Nyt viive Maa: USA(Epacket),Kanada,Brasilia,chile,Iso-Britannia ; Huomaa: Koska viimeaikainen nousu toimituskulut Kiinan Post, tuotteen hinta nousee noin 7 päivää! Emme kanna mitään tulleja tai muita maksuja.ostajat tarvitse ymmärtää oman kansallisen hintapolitiikkaa, en vain voi tehdä asia on kirjoittaa arvon mukaan teidän pyynnöstä. Jos paketti on ongelmia, ota ensin yhteyttä meihin, me yritämme ratkaista probelm, ÄLÄ AVAA RIITA! kiitos.

EHKÄ OLET KUTEN:

Tuotteemme soveltuvat paikka: Dj, Disco, Bändejä, Joulu, Halloween, Uuden vuoden yö, juhlasali, Baareja, Pubeja, Klubeja, Opiskelija osapuoli, Roller jäähallit, KTV, Perheen juhlat, Synttärit, häät, loma -, juhla -, Festivaali, Mall -, Myymälä -, Myymälä-ja muita sovittuun paikkaan.

Eshiny, tuotamme sähkö-tuotteiden factory, meillä on useita tuoteryhmiä, perustettu vuonna 2008, olemme erikoistuneet tuotannon ja myynnin elektronisten tuotteiden rikastuttaa meidän tuote ja laatu, voimme tarjota tuotteita asiakkaille Kiinassa ja muissa maissa, Jos sinun täytyy ostaa suuria määriä tuotteita, ota meihin suoraan yhteyttä, kiitos.

Tärkeimmät Parametrit:

Toiminto:

Korkea laatu 2in1 kuvioita Punainen Vihreä Laser valo;

Auto play mode/sound play mode;

Mini metalli kuori, Kaunis muoto, Kannettava kuljettaa;

Asenna Maailmanlaajuista Voimaa; US/EU/AU pistoke valita;

Kuvio Gobo(t): Liikkuvat R&G Laser Cool Täynnä Tähtiä malleja projektori;

Älykäs ja tehokas jäähdytysjärjestelmä;

Eshiny Aitous Takuu ,1 vuoden takuu.

Valon Vaikutukset: Kuvio Gobo(t): Liikkuvat R&G Laser Täynnä tähtiä + Tornado malleja Projektori , ole hyvä ja katso meidän tuotteen vaikutus on kuvia tai Video; Huomaa: Jotkin vaikutukset tarvitse smoke machine!

Paras Projektio Etäisyys: 2-8m.

Suositeltava alue käyttö: 15-150 neliömetriä (161sq.ft 1614sq.ft);

Laser Lähde: Korkea laatu Laser Diodi, Yhteensä 130mw, Vihreä [email protected], Punainen: 100mw(Aallonpituus-450nm) .

Laser ammunta etäisyys: yli 100m (tarpeeksi tumma ympäristö ja etäisyys).

Takuu: 1 vuosi, yksi vuosi ilmainen korjaus, mutta ostajat tarvitse maksaa tuoton ja lähettää toimituskulut.

Käyttö ympäristö: 10 ~ 40 Celsius sisäuima -

Lämmin-up time: 2-8 minuuttia

Valvonta-Tilassa: Manuaalinen;

Materiaali: Musta lujat muovi asunto;

Sound mode: Klo Sopivaa alue, etäisyys, musiikin rengas (basso), muutokset rakenteessa vahva ja heikko.

Tietty etäisyys, tietty äänen voimakkuus, suuri puhuja, vahvuus musiikin muuntaminen laser vahvuus (Huomautus: älä käytä puhelinta testata tätä ominaisuutta , puhelimen musiikin ei sovelleta tässä tilassa, koska puhelin on liian pieni pelata musiikin voimaa, ei meidän kevyt kysymys, tämä tila, jos Suuri puhuja vaikutukset design-tuotteita);

Auto pelata: kuviot liikkuvat ja muuttuvat, auto-pelata on flash-play ja stop 2 sekuntia juosta 2 sekuntia, käynnissä erillinen väri, yksin laser väri pelata, ja niin edelleen ;

Käyttö ympäristö: 10 ~ 35 Celsius sisäuima -

Lämmin-up time: 2-8 minuuttia

Työn tila: Automaattinen toisto/Ääni pelata

Mode-painike: Off - Auto-Play - Ääni play - Auto pelaa + Ääni play – OFF;

Virtalähde: VUONNA LAITA AC100V~240V,50Hz~60Hz, asenna Maailmanlaajuista Voimaa, USA/EU-pistoke(voit valita), muut maat(UK /AU plug maa ) lähettää USA plug + UK /AU-muunnin, voit ottaa yhteyttä meihin.

Tuotteen Koko: 110mm x 85mm x 50mm

Paketin koko: 165 x115 x -86,(package1,paketti 2,me satunnainen lähettää paketti);

Paketin Paino: 0.38 kg

Ennen kuin ostat HUOMAUTUS:

Tämä valo kuuluu luokkaan IIIA laser turvallisuus luokka!

Vältä silmien altistuminen suoralle säteilylle. Tai se voi tehdä silmät epämiellyttävä. Huomiota välttää lasten käyttää sitä yksin.

Valo tehosteita kuvia ja videoita simuloidussa ympäristössä puolueen tai baari , pimeässä huoneessa ja on oikea määrä savua, eri ympäristöissä on hämmästyttävä vaikutus.

Laser-valon avulla askelmoottori liikkuu vaikutus, Joten se olisi pieni määrä melua runtime , joka on normaali ilmiö, testauksen jälkeen, ei vaikuta tuotteen käyttöön ja ääni vaikutuksia.

Tämä tuote sopii oven, EI vedenpitävä. Se ehdotti käyttää kuivassa paikassa, välttää märkä , kuuma ja pölyinen ympäristö. pidä se poissa herkästi syttyviä aineita ja nestettä.

Valo töitä 6 tuntia, täytyy levätä vähintään 30 minuuttia;

Ennen kuin käytät, ole hyvä ja lue käyttöohje.

Paketti Sisältää:

* 1.Laser valo: 1kpl

* 2.AC-virta-kaapeli: 1kpl(US /EU/AU-pistoke(voit valita), muut maat(UK plug maa ) lähettää MEILLE plug + UK muunnin)

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 15cm x 13cm x 10cm (5.91in x 5.12in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.38kg (0.84lb.)
Virtalähde
Plug Type EU
Takuu
Malli Numero P14
Tilaisuudessa Kodin Viihde
Pistoke US/EU/AU plug power,voit valita yksi
Valon Vaikutukset
Suositeltu alue käytettäväksi
Tuotemerkki ESHINY
Materiaali
Jännite 100-240V
Laser-Väri Vihreä ja punainen
Tyyli Mini
Paras Projektio Etäisyys
Teho 10-25w
Kohteen Tyyppi Vaiheessa Valaistus Vaikutus
Työ-Tilassa
Laser Lähde

Kirjoita arvostelu

Uusi Laadukas Mini 2in1 vaikutus T&G Audio tähteä Tornado Laser Projektorin Vaiheessa Disco DJ-Klubin KTV perhe-osapuolen valo Näyttää p14

Uusi Laadukas Mini 2in1 vaikutus T&G Audio tähteä Tornado Laser Projektorin Vaiheessa Disco DJ-Klubin KTV perhe-osapuolen valo Näyttää p14

SÄILYTÄ ILMOITUS Shpping Aikaa: yleensä tarvitse 20-55 arkipäivän kuluessa voi saavuttaa, jotkut maa tarvitsee 30-70 arkipäivää ,Kansainvälisen Logistiikan epävakaus,(Lähinnä tullaus aikaa) jotkut paketti voi viivästyä 7-20 työpäivän kuluessa. Nyt viive Maa: USA(Epacket),Kanada,Brasilia,chile,Iso-Britannia

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!