Tuoteryhmä

20mm* 50M Kaksipuolinen Liima Tahmea Nauha varten /LED /Näyttö /Jääkaappi Haihduttimet /Ohjaus Pannel Liima Valkoinen

Uusi

€10.55

€11.23

-6 %

Varastossa

Asiasanat: nauha pvc, nauha haltijalle, hehkulanka nauha, Halpa nauha pvc, Korkea Laatu nauha haltijalle, Kiina nauha hehkulangan Toimittajat.

Väri: Valkoinen Koko : 20mm (leveys) x 50m (pituus) x 0,15 mm (paksuus) Lyhyessä Ajassa Temp Kestävä: 120 asteen Kauan Temp Kestävä: 80 asteen Ominaisuus: Laajasti käyttäen LCD , matkapuhelin, tietokone, digikamera, auto -, korjaus sighboard&koru, koriste, laminointi nimikyltti, ja kirjekuori, jne. Tämä tuote on suhde industrial base-materiaali ja kaksipuolista teippiä, liimaa ovat laadukkaita akryyli liimaa, joka on erinomainen korkean lämpötilan kestävä, hyvä liima -, ilmasto-kestävät, öljy kestävä, vedenpitävä .anti-tärinän, erinomainen joustavuus ja on helppo repiä.

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut orderafter 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää ja ME EI ISSUEA PALAUTUSTA TAI vaihtoa sinulle. EI ole POIKKEUKSIA!

Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA

VANHENTUNUT TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.

Paketin Koko 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Koko 15mm (width) x 50m (length) x 0.15mm (thickness)
Tyyppi Nauha
Malli Numero 20mm
DIY Tarvikkeet Sähkö
Tuotemerkki NAUHA MEICHENG
Lyhyt Aika Temp Kestävä 120 asteen
Kauan Temp Kestävä 80 asteen

Kirjoita arvostelu

20mm* 50M Kaksipuolinen Liima Tahmea Nauha varten /LED /Näyttö /Jääkaappi Haihduttimet /Ohjaus Pannel Liima Valkoinen

20mm* 50M Kaksipuolinen Liima Tahmea Nauha varten /LED /Näyttö /Jääkaappi Haihduttimet /Ohjaus Pannel Liima Valkoinen

Väri: Valkoinen Koko : 20mm (leveys) x 50m (pituus) x 0,15 mm (paksuus) Lyhyessä Ajassa Temp Kestävä: 120 asteen Kauan Temp Kestävä: 80 asteen Ominaisuus: Laajasti käyttäen LCD , matkapuhelin, tietokone, digikamera, auto -, korjaus sighboard&koru, koriste, laminointi nimikyltti,

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!