Tuoteryhmä

MDB-RS232-laite muuntaa MDB-coin validator tietoja TIETOKONEESEEN RS232 kioski tietokone

Uusi

€42.54

€44.78

-5 %

Varastossa

Asiasanat: coin validator, validator, Laite, Halpaa coin validator, Korkea Laatu validator, Kiina laitetoimittajille.

Multi-drop-bus RS-232 (MDB-RS232) PC: lle RS232 MDB kolikkotunnis ,bill tunnustaja ja kortinlukija ,käteistä laite

Työskentely kolikkotunnis,bill tunnustaja, card reader,rahaton defvice, sillä myyntiautomaatti,kioski kone,kioski tiedot koneen

Pakkausluettelo: 1kpl MDB-RS232-muunnin laatikko ja kaapelit Testata ohjelmiston voi ladata ilmaiseksi

Tärkeää noin ilmainen toimitus:

Meidän ilmainen toimitus,että olisi lähettänyt hidas postitse kirjeenä tai lentopostina hidas toimitus,normaalisti kestää noin 20-60 päivää teidän puolellanne. Jos tarvitset nopea toimitus,valitse DHL express toimitus toimitus,tietenkin,että on ylimääräistä toimituskulut. Automaatti-standardin NAMA Multi-Drop Bussi (MDB) voi nyt olla liitetty TIETOKONEESEEN MDB-RS232. MDB-RS232 avulla kolikkotunnistimet, Muuttaa Annostelu, smart card-lukija, magneettinen pyyhkäise -, luotto-kortin lukija,bill tunnustaja ja bill validointi kaikki ohjataan PC.Täyttää kaikki NAMA MDB-erittely ja on yhteensopiva minkä tahansa MDB-yhteensopiva myyntiautomaatit laite. Laitteisto käyttöliittymä tulee kaapelit,käyttäjän opas ja käyttäjän protokollaa. Jopa kahdeksan (8) MDB-yhteensopivia laitteita voidaan liittää samaan MDB-RS232. Ohjelmointi käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen.

Tämä Liitäntä sovitin on suunniteltu muuntaa myyntiautomaatti MDB-protokolla RS-232 serial protocol. Sovitin toimii kuin orja master control-järjestelmä. Mestari voi olla kuka tahansa ohjausjärjestelmä, joka tukee RS-232 sarjaliikenne, esimerkiksi PC.

KUVAUS

Tämä sovitin on suunniteltu muuntaa MDB-Bill Tunnustaja (BA) ja MDB-Kolikko-Vaihtaja (CC) - protokolla RS-232 serial protocol. IU toiminnot kuin orja-master control-järjestelmä. Mestari voi olla kuka tahansa ohjausjärjestelmä, joka tukee RS-232 sarjaliikenne, esimerkiksi PC.

KÄYTTÖ:

Master-ja slave-kommunikointi perustuu master pyyntöjä ja orja vastaa. Master lähettää tilan pyytää (tai käskeä), että KY ja KY vastauksia lähettämällä sen nykyinen tila. IU on tyypillinen vastaus Mestarin kysely (polling) koostuu otsikon ja data-tavua. Jos ei ole BA-tai CC-toiminta, tila on yksi tavu, otsikko vain. Kun IU vastaanottaa tietoja BA tai CC, se lähettää otsikon, jota seuraa data-tavua vastaus maisterin tilan pyynnön. Mestari on aina kyselyn (query) IU. Jos IU ei saa kyselyn master ennalta aikaväli tai IU ei tunnista master viestejä 10 kertaa peräkkäin, se estää BA: n ja CC: n hyväksyntää. Käynnistyksen, hyväksyminen BA ja CC on estetty.

Mikä on MDB ja Miksi tarvitsen MDB-RS232 ?

MDB sanoista "Multi-Drop-Bus" ja on protokolla, jonka on kehittänyt automaatti teollisuus. "Multi-drop-Bus" (MDB) - protokolla ei ole yhteensopiva standardin RS-232 PC-protokollaa ja näin ollen laitteiston ja ohjelmiston käyttöliittymä on tarpeen. MDB-RS232 on mikroprosessoriohjattu laitteisto käyttöliittymä, jossa on sisäinen ohjelmisto, joka muuntaa MDB-protokolla on RS232-protokollaa ja myös suorittaa tarvittavan jännitteen muuntaminen. MDB-RS232 myös lievittää Äänestyspaikoilla vaatimukset, jolloin samaan TIETOKONEESEEN suorittamaan muita tehtäviä.

MDB-RS232 on tarpeen käyttöliittymä alan standardi MDB-automaatti-protokollan standardi PC, koska: MDB käyttää 11 Bittiä ja yhdeksän (9) - bittinen tavu. Äänestyspaikoilla vaatimukset eri MDB-laitteet ovat liiallinen (20-200 ms). Ei-omistettu PC voi tavata vaalien vaatimuksia. MDB-RS232 huolehtii äänestyspaikalla vaatimukset ja luo keskeyttää serial port PC. Tämä menetelmien avulla TIETOKONEEN suorittaa normaalia toimintaa ja vastata keskeyttää ajettu comm tapahtumia UART-puskurin. Kaikki tiedot MDB-laite on saatavilla PC. Lisäksi, kaikki komennot voidaan lähettää MDB-laite TIETOKONEESTA (ie. luopua, kirjoittaa smart-kortti, jne...)

MDB-RS232-liitännät mitään MDB myyntiautomaatit laite (6-nastainen molex/5pin MTA) TIETOKONEESEEN sarjaportti (DB-9). Jatkossa tuki voi sisältää Universal Serial Bus. MDB-RS232-protokolla on yhteensopiva standardin RS-232-Protokollaa.

Kolikkotunnistimet/Automaatit ja Valuutta:

Mitään MDB-yhteensopiva laite voidaan liittää TIETOKONEESEEN. Tämä nyt on mahdollista hyväksyä ja luopua kaikki kolikon tyypit, mukaan lukien valuutta-ja Euro-Dollari (kun saatavilla).

Smart Card-Lukija

MDB-compliant smart card readers voi nyt käyttää.

ERITTELY:

Viestintä-muodossa:

Siirtonopeus

Alkaa vähän

Databitit

Pariteetti

Stop bit

9600 BPS

1

8

EI

1

Ajoitus Erittely:

Inter-tavun (max)

Vastaus (max)

Master äänestyspaikoilla kertaa joka

Aika IU odottaa Mestarin kysely ennen estämällä hyväksyminen BA ja CC (max)

1 ms

50 ms

150 – 300 ms

3 toinen

Laitteiston Erittely.

Teho

Kaapeli

Mitat

Paino

Min 20 VDC

Nimellinen 24...34 VDC (tai 24...30VAC)

Max 39 VDC

Kuluttaa tyhjäkäynnillä nykyinen

Standardi tietokoneen sarjakaapeli

Standard MDB-kaapeli

Yksikkö Tyyppi Asettaa
Paketin Koko 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.4kg (0.88lb.)
Yhteys MDB-Bill tunnustaja,coin validator,käteistä laite
Tyyppi AUTOMAATTEJA
Ottoteho DC24V
Tuotemerkki cnkiosk
Malli Numero MDB-RS232
Ikä >8 Vuotta
Plug Type MEILLE Plug

Kirjoita arvostelu

MDB-RS232-laite muuntaa MDB-coin validator tietoja TIETOKONEESEEN RS232 kioski tietokone

MDB-RS232-laite muuntaa MDB-coin validator tietoja TIETOKONEESEEN RS232 kioski tietokone

Multi-drop-bus RS-232 (MDB-RS232) PC: lle RS232 MDB kolikkotunnis ,bill tunnustaja ja kortinlukija ,käteistä laite Työskentely kolikkotunnis,bill tunnustaja, card reader,rahaton defvice, sillä myyntiautomaatti,kioski kone,kioski tiedot koneen Pakkausluettelo:

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!