Tuoteryhmä

1kpl Tehdas Hinta Uusi Korkea Laatu TV-Järjestelmä AV-RF Audio Video Muunnin AV RF-Modulaattori venäjän Markkinoilla RF-207

Uusi

€14.92

€17.55

-14 %

Varastossa

Asiasanat: av rf-modulaattori, av rf, rf-modulaattori, Halpa av rf-modulaattori, Korkea Laatu av-rf, Kiina rf-modulaattori Toimittajat.

Me hyväksymme, Luottokortti, Visa -, Master -, ja Westerunion. Jos sinun tarvitsee maksaa meille muilla tavoin, ota ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse tai online-TradeManager.

Ennen maksu, tarkista toimitus tiedot: osoite, nimi, postinumero, puhelinnumerot jne.

Normaalisti voimme tarjota Ilmainen Toimitus kautta Consultor.news Standard Shipping . Se on halvempaa ja nopea. Toimitamme kohteet 5 työpäivän kuluessa (paitsi viikonloppuisin) saatuaan maksun. Paketti vie 15-60 päivää tavoittaa sinut. Toimitusaika riippuu kohteisiin. Kauko-maiden ja tiukat Tulli (esimerkiksi Brasilia) tekee sitä kauemmin kuin 120 päivää, olkaa kärsivällisiä. Jos et voi odottaa niin kauan, ota meihin yhteyttä ja valita muita merenkulun tapoja, kuten EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

Huomautus: mikä tahansa kiireellinen tilaus tai sinun täytyy yhdistää lähetyksen, ota meihin yhteyttä, jos haluat muuttaa suomi tavalla Ilmaista, meidän tulee löytää paras ratkaisu säästää kustannuksia.

Kaikki meidän kohteet tarkastetaan ja pakataan hyvässä kunnossa, ennen kuin suomi. Me yritämme parhaamme, jotta tyydyttää kaikkia asiakkaitamme. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen, voit palauttaa tuotteen meille alle alkuperäisen ehdon sisällä 7 päivän kuluessa palautusta tai vaihtoa. Ennen paluuta kohteen, ota meihin yhteyttä tarkemmat palaa vaihto-ohjeet. Hyvitämme sinulle saatuaan palautetun kohteita. Ostaja maksaa toimituskulut palauttaa kohteita.

Sinun tyytyväisyys ja kommentit ovat meille erittäin tärkeää. Jos haluat meidän tuotteet ja palvelun, ota minuutin jätä meille positiivista palautetta ja 5 tähteä. Me arvostavat sitä hyvin paljon. Jos et ole tyytyväinen, Ota rohkeasti yhteyttä ennen lähtöä Neutraali tai Negatiivinen palaute, me yritämme parhaamme selvittää ongelmia.

Pakkauksen Paino 0.325kg (0.72lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
RF-LÄHTÖTASO 70±3.5 dBµV
Jännite 220v
TV-ANT LISÄYS -2dB
Tuotemerkki FrankEver
Virtalähde AC 90-240V
INPUT B 75 ohm antenni-sisääntulo
VIDEO INPUT IMPEDANSSI 75 Ohm
RF-ULOSTULO IMPEDANSSI 75 Ohm
Tuote Video Moduuli AV-RF-Modulaattori converter
INPUT A 3RCA A/V-tulo
Malli Numero RF-207
Paketti Kyllä
AUDIO INPUT IMPEDANSSI 13±3K ohm
RF-KANAVAT 21-69CH(PAL-järjestelmä)

Kirjoita arvostelu

1kpl Tehdas Hinta Uusi Korkea Laatu TV-Järjestelmä AV-RF Audio Video Muunnin AV RF-Modulaattori venäjän Markkinoilla RF-207

1kpl Tehdas Hinta Uusi Korkea Laatu TV-Järjestelmä AV-RF Audio Video Muunnin AV RF-Modulaattori venäjän Markkinoilla RF-207

Me hyväksymme, Luottokortti, Visa -, Master -, ja Westerunion. Jos sinun tarvitsee maksaa meille muilla tavoin, ota ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse tai online-TradeManager. Ennen maksu, tarkista toimitus tiedot: osoite, nimi, postinumero, puhelinnumerot jne. Normaalisti

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!