Tuoteryhmä

4kpl Hopea Flatware Set Ruokailuvälineet Asettaa Illallinen Asettaa Pöytä-Hopeat Illallinen Haarukka Lusikka Veitsi Pudota Merenkulku

Uusi

€14.65

€32.55

-54 %

Varastossa

Asiasanat: flatware asettaa, Ruokailuvälineet Asettaa, hopea flatware asettaa, Halpa flatware asettaa, Korkea Laatu ruokailuvälineet asettaa, Kiina hopea flatware asettaa Toimittajat.

Lisää Kohteita

1.Noin Maksu

2.Noin Toimitus

A. Toimitus Ja Luovuttaminen

Otamme eri kanavien ominaisuuksien mukaan tavaroiden kuljetus .Se voi saavuttaa yli 200 maassa ja alueilla. Lupaamme, että kaikki käskyt annetaan neljän päivän kuluessa.Koska eri kanavia kappaleen tiedot näyttö aika on eri, postipakettien yleensä 1-4 päivää osoitti, että kansainväliset kuriiri yleensä 1-2 päivää,jos kohtaat tukkoisuus,seuranta-aika tiedot-näyttö tulee laajentaa.

B. Noin Tulli Ja Tariffi

Postipaketti ei yleensä tuottaa tariffit, mutta eri maiden tullimääräykset.tullaus-aika on eri, ota ajoissa seuranta tietoja, ota yhteyttä paikalliseen postiin, jos on tarpeen.

Kansainväliset kuriiri-Euroopan maissa yleensä ei aiheuta tariffi.Me myös julistamme pienempi arvo paketti,pienempi arvo auttaa sinua välttämään tulli-ongelma.mutta eri maissa on erilaiset tullimääräykset.Jos paketti on luotu tariffi,emme ole vastuussa tullien,toivon, että voitte ymmärtää.

3.Noin Takuu

Kaikki tuotteet myymme ovat laadukkaita ja tarkassa koe ennen kuin suomi. Me yritämme parhaamme, jotta vältetään laatu ongelma.

Jos et ole täytettävä, kun tuotetta tai tuote on laatu ongelma,ota meihin yhteyttä 24 tunnin sisällä kun saat kohteita.Me teemme parhaamme antaa sinulle tyydyttävä ratkaisu.

4.Palaute

Jos sinusta tuntuu tyytyväinen, ota antaa meille 5 star rating, se on suurin rohkaisua meille ja voit luoda parempaa palvelua.Kiitos paljon!

Jos jätät positiivista palautetta kanssa hyvä arvostelu,ota meihin yhteyttä, ennen kuin seuraavaan tilaukseen,me annamme sinulle $1 alennus.

Paketin Koko 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Yksikkö Tyyppi Asettaa
Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Ominaisuus Eco-Ystävällinen
Malli Numero 098
Sertifiointi CIQ
Tuotemerkki ROXY
Materiaali Hopea ja ruostumaton teräs
Metalli Tyyppi hopea
Tyyppi Flatware Flatware Asettaa

Kirjoita arvostelu

4kpl Hopea Flatware Set Ruokailuvälineet Asettaa Illallinen Asettaa Pöytä-Hopeat Illallinen Haarukka Lusikka Veitsi Pudota Merenkulku

4kpl Hopea Flatware Set Ruokailuvälineet Asettaa Illallinen Asettaa Pöytä-Hopeat Illallinen Haarukka Lusikka Veitsi Pudota Merenkulku

Lisää Kohteita 1.Noin Maksu 2.Noin Toimitus A. Toimitus Ja Luovuttaminen Otamme eri kanavien ominaisuuksien mukaan tavaroiden kuljetus .Se voi saavuttaa yli 200 maassa ja alueilla. Lupaamme, että kaikki käskyt annetaan neljän päivän kuluessa.Koska

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!