Tuoteryhmä

Alkuperäinen Xiaomi Muoti Koulu Reppu 600D Polyesteri Kestävä Vedenpitävä Puku 15.6 Tuuman Kannettava Tietokone

Uusi

€17.45

€24.57

-28 %

Varastossa

Asiasanat: puku muoti, puku puku, puku vedenpitävä, Halpa puku muoti, Korkea Laatu puku puku, Kiina puku vedenpitävä Toimittajat.

100% Alkuperäinen Xiaomi Muoti Koulu Backapck 600D Polyesteri Kestävä Vedenpitävä Puku 15.6 Tuuman Kannettava Tietokone, Tuote Kuvia Huomautus: reppu sopii 15.6 tuuman kannettava tietokone, mutta ei kaikille 15,6 tuuman kannettavat tietokoneet, tarkista koko, ennen kuin asetat järjestyksessä. Jotta Prosessi

Ostaa huomautus 1. saatuaan paketti 7 päivän sisällä, emme voi hyväksyä palaa takaisin ja palautusta ilman mitään syytä, Enemmän kuin 7 päivää, voimme toimittaa takuu korjaus tai vaihto; 2. kun saat paketti, jotta voidaan suojella teidän etuja, varmista, ampua video, kun avaat paketti, joten jos tuote on kadonnut tai pakkauksen ulkonäkö on vaurioitunut, ostaja voi tarjota todisteita aikaa.Jos voi tarjota avaamalla paketti video , me ei ota mitään vastuuta sen; 3. noin ulompi pakkaus, me takaamme, että tuotteet ovat 100% alkuperäisiä , mutta valmistaja on oikeus muuttaa sitä ,niin ulkonäkö ja pakkaus design voi muuttaa ilman ennakkoilmoitusta, samaan aikaan, me myös ei sitoudu vastuuseen; 4. jos et aseta järjestyksessä, osoittavat, että hyväksyt yllä olevat ehdot ja edellytykset. Help Center:

Ystävällinen Vinkkejä: 1. Väri Näyttö ja valo ampua vaikuttaa väri tuotteita, kuvia vain viitteeksi, jollei meidän saatavilla olevat tuotteet 2. Pinta Naarmu Kaikki Xiaomi tuotteet on testattu ennen kuin lähetti , pinta naarmu on normaali 3. Paino Perustuu express-yhtiön ja meidän paino tulos ennen lähettänyt 4. Ulkonäkö Tuotteiden kuvat vain viitteeksi, jollei meidän käytettävissä tuotteet 5. Paketti Rikki Pitkän kansainvälisen merenkulun vahingoittaa ja murskaa paketti , jos olet löytänyt, on purkaminen merkkejä, älä allekirjoita . Pakkaus hyvässä kunnossa, mutta tuote vähittäiskaupan paketti puristamiseen muodonmuutos, mutta ei vaikuta tuotteen käyttöön, on normaalia. 6. Paketti takaamme, että tuotteet ovat 100% alkuperäisiä , mutta valmistaja on oikeus muuttaa sitä ,niin ulkonäkö ja pakkaus design voi muuttaa ilman ennakkoilmoitusta, samaan aikaan, me myös ei sitoudu vastuuseen 7. Luvan Olemme Xiaomi virallinen valtuutettu myyjä, Kaikki tuotteemme ovat alkuperäisiä , voidaan tarkistaa Xiaomi virallinen verkkosivusto 8. Asennus Ostajat täytyy olla DIY kyky, kuten asentaa käyttöjärjestelmä välttää asennus ongelmia . 9. Venäläinen Ostaja venäjän politiikka , vahvistakaa koko nimesi . 10. Tulli Veroja välttää korkeita veroja , kaikki tuotteet, julistaa arvo on pienempi kuin USD10 11. Toimitus Tapa Default logistiikka on Consultor.news Standard Shipping ,tarkista :activities.Consultor.news/Consultor.news_shipping.php 13. Käsittelyaika on Kolme päivää, lomat lykätä automaattisesti 14. On-aika Toimitus on 60 päivää Pitkä sisäinen merenkulku on vaikuttavat monet odottamattomia asioita , jos tuotteet eivät saavu 60 päivää , ota meihin yhteyttä laajentaa suoja-aikaa tai palauttaa Asiakkaan Huomio:

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 15cm x 5cm x 5cm (5.91in x 1.97in x 1.97in)
Pakkauksen Paino 0.39kg (0.86lb.)
Malli Numero Koulu Reppu
Koko 410x285x165mm
Yhteensopiva Merkki/Malli Ei mitään
Tuotemerkki xiaomi

Kirjoita arvostelu

Alkuperäinen Xiaomi Muoti Koulu Reppu 600D Polyesteri Kestävä Vedenpitävä Puku 15.6 Tuuman Kannettava Tietokone

Alkuperäinen Xiaomi Muoti Koulu Reppu 600D Polyesteri Kestävä Vedenpitävä Puku 15.6 Tuuman Kannettava Tietokone

100% Alkuperäinen Xiaomi Muoti Koulu Backapck 600D Polyesteri Kestävä Vedenpitävä Puku 15.6 Tuuman Kannettava Tietokone, Tuote Kuvia Huomautus: reppu sopii 15.6 tuuman kannettava tietokone, mutta ei kaikille 15,6 tuuman kannettavat tietokoneet, tarkista koko, ennen kuin asetat

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!