Tuoteryhmä

Auto Power Control Key-Ikkuna Lähempänä Sulkeminen & Avaa LHD vasen Käsi Ajaa Hyundai Verna/Solaris 2017+

Uusi

€29.30

Varastossa

Asiasanat: ohjaus avaimet, Säätimen Ohjaus, ohjain power, Halpa ohjausnäppäimet, Korkea Laatu controller ohjaus, Kiina-ohjaimen power Toimittajat.

Sopii Hyundai Verna/Solaris 2017+ 1.kun teet tilauksen, kerro minulle, mitä on auto ja 2.vuosi.Varmista, että auto on vasen käsi ajaa , ei sovi oikea käsi ajaa 3.Varmista, että kuljettajan ovi on-painiketta avaa windows, jos et tiedä, lähetä minulle kuvia 4. Jos kohde päästä vettä, emme voi taata, että se 5. jos on jokin ongelma tuote ja asennus, ota meihin yhteyttä ensin sijaan avoin riita! Ominaisuus: 1.Staattinen työskentely teho: DC 12V 2. Staattinen työskentely nykyinen: 3. Sopiva käyttölämpötila: -20-80 astetta 4. Tehokas ovltage ACC ja Lukitus signaali: >9V 5. Lähtöteho jokainen ikkuna: Toiminto: 1. Automaattinen sulje ikkunat yksi kerrallaan, kun lukita auton 2. Automaattinen avoimia ikkunoita painamalla avaa-lock-unlock-painike 3. Tauko puolivälissä 4. Toistuvasti ylös-tai alas-ikkunat 5.Täytyy liittää lukita ja avata signaalin lanka ,12v virtakaapeli Toimitus Tiedot : 1.Lähettää kohteen pois sisällä 5 työpäivää(ei sisällä viikonloppu-ja loma) mitä rahdinkuljettaja ostaja valita 2.By Kiina Post Air Mail ,tarvitsee yleensä 30-50 työpäivää saapua ostaja on paikallinen posti 3.Päivittää seurantanumeron Consultor.news. 4.Me dont ottaa vastuuta ostajan maan tariffi tai mikä tahansa käsittelymaksu , kuten kauko-alue käsittelymaksu,ect 5.Jos sinulla on erityinen kohde, arvo, ole hyvä ja tehdä huomautus tai lähetä viesti meille. Paras Palvelu Ja Takuu : 1. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun eBay-TUNNUS. 2. Palautuksen toimituskulut maksetaan Ostaja 3.12 kuukautta Valmistajan Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3-mnth takuu 4. Jos vesi menee ytimeen,me dont ottaa responsibity korjata tai palauttaa tai hyvityksen . 5.Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palasi meille takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. Palaute : Palaute on meille erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi. Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Paketin Koko 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Yksikkö Tyyppi pala
Kohteen Paino 0.5kg
Auton Tehdä Hyundai Verna
Jännite 12V
Kohteen Tyyppi Kaapelit, Adapterit & Pistorasiat

Kirjoita arvostelu

Auto Power Control Key-Ikkuna Lähempänä Sulkeminen & Avaa LHD vasen Käsi Ajaa Hyundai Verna/Solaris 2017+

Auto Power Control Key-Ikkuna Lähempänä Sulkeminen & Avaa LHD vasen Käsi Ajaa Hyundai Verna/Solaris 2017+

Sopii Hyundai Verna/Solaris 2017+ 1.kun teet tilauksen, kerro minulle, mitä on auto ja 2.vuosi.Varmista, että auto on vasen käsi ajaa , ei sovi oikea käsi ajaa 3.Varmista, että kuljettajan ovi on-painiketta avaa windows, jos et tiedä, lähetä minulle kuvia 4. Jos kohde päästä

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!