Tuoteryhmä

Neulat Laser-Plasma-Kynä Iho Dark Spot Remover Myyrä Tatuoinnin Poisto-Kone Kunnossa Omistettu Neula Kasvojen Syylä Tag

Uusi

€8.12

€13.54

-40 %

Varastossa

Asiasanat: kasvot neula, kone kasvot, ihon neulaus, Halvat kasvot neula, Korkea Laatu kone kasvot, Kiina ihon neulaus Toimittajat.

Lue Ennen Kuin Ostat 1. Kiina Post Tavallinen Pieni Paketti Plus : Tämä toimitus tapa on ilman taloudellista kansainvälinen seuranta numero, ja voi olla vain seurata Kiinassa, kun paketti lähtenyt Kiinasta, niin se ei ole logistiikka tiedot, kunnes saat paketin. 2. Venäjän Ostajat : venäjän posti-toimisto pyytää tarkistaa koko nimi-vastaanotin, niin ota ystävällisesti kertoa meille sinun koko nimi (kolme sanaa), toimittaa sitä hyvin. Kiitos yhteistyöstä. 3. Lupaamme, on-aika toimitus on 60 päivää, yleensä se kestää 30-52 päivää tavoittaa sinut. Emme hyväksy riita siitä ole vastaanottaa tavaroita aikana meidän luvattua aikaa. Sinun on TARPEEKSI kärsivällisyyttä on erittäin tervetullutta. 4. Kun saat paketti, jos et ole tyytyväinen, tai on jokin ongelma, ota meihin yhteyttä, ja älä jätä meitä 1, 2, tai 3-tähden Yksityiskohtaiset Arviot Myyjästä ensin, meidän tulee ratkaista ongelmia, kiitos. 5. Kun ou tavata mitään ongelmia, voit suoraan yhteyttä meihin, ei tarvitse avata riita. 6. Tuemme OEM, ODM räätälöinnin & Drop shipping, ota rohkeasti yhteyttä meihin milloin tahansa. 7. Suosittelemme sinulle lue kuvaus huolellisesti ja tehdä tilauksesi suoraan, yleensä tilauksesi on lähetetty pois sisällä 1-5 työpäivän kuluessa. 8. Ole hyvä ja lisää myymälästämme suosikki, jatkamme käyttöön uusia tuotteita, ja alin alennus. Ostoksesi tulee olemaan suuri rohkaisua ja voimaa meille!!!

Neulat Laser-Plasma-Kynä Iho Dark Spot Remover Myyrä Tatuoinnin Poisto-Kone Kunnossa Omistettu Neula Kasvojen Syylä Tag

VAROITUS:

1. Nämä neulat on u se Laser Pisama Poisto-Kone 2. Täytyy desinfioida neula; 3. Koneen täytyy toimia ammatillinen henkilö. Erityistä luomi ja pisama, täytyy käyttää alle lääkärin valvonnassa. 4. Vältä Lasten ja Ei-Ammattimainen. Toiminnot: 1. Poistaa myyrät; 2. Poistaa syylä(syylä); 3. Poista pisama,piste,freck; 4. Poista mehevä luomi; 5. Poistaa tatuointi. Ystävällinen Muistutus: Koska fine-neula on kuluvia, on suositeltavaa, että ostat lisää hieno-neuloja,Meidän valmistajat, tukku-hieno neula, erittäin edullinen!! Paketti Sisälsi: 5 Pack= 50 kpl / 10 kpl = 100 kpl (hieno neuloja, koko on 0.35x13mm )

Nämä neulat soveltuvat näitä tuotteita

Nämä neulat on u se Laser Pisama Poisto-Kone

Pakkauksen Paino 0.06kg (0.13lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 18cm x 5cm (7.87in x 7.09in x 1.97in)
Toiminto mooli poistaminen dark spot remover pen
Tuotteen nimi Laser Pisama Neula
Toiminto 1 myyrä remover
Materiaali Puuvilla, ABS
Toiminto 3 Hieno Omistettu neula Kasvojen Syylä Tag Tatuointi
Application2 Poista pisama,piste,freck
Sovellus Karkea Oma neula Kasvojen Syylä Tag Tatuointi
Tuotteen Paketti 50kpl/100kpl
Koko 0.35x13mm
Kohteen Tyyppi Hieronta & Rentoutuminen
Malli Numero R-077-C
Toiminto 2 neula laser pisama
Tuotemerkki Raiuleko
Toiminto 4 asser mooli poistaminen neula

Kirjoita arvostelu

Neulat Laser-Plasma-Kynä Iho Dark Spot Remover Myyrä Tatuoinnin Poisto-Kone Kunnossa Omistettu Neula Kasvojen Syylä Tag

Neulat Laser-Plasma-Kynä Iho Dark Spot Remover Myyrä Tatuoinnin Poisto-Kone Kunnossa Omistettu Neula Kasvojen Syylä Tag

Lue Ennen Kuin Ostat 1. Kiina Post Tavallinen Pieni Paketti Plus : Tämä toimitus tapa on ilman taloudellista kansainvälinen seuranta numero, ja voi olla vain seurata Kiinassa, kun paketti lähtenyt Kiinasta, niin se ei ole logistiikka tiedot, kunnes saat paketin. 2. Venäjän

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!