Tuoteryhmä

2017 Päivitetty pehmeä kuuloke!FM-Radio+ Moottoripyörä Kypärä Bluetooth-Kuuloke Intercom 100M Vedenpitävä BT: n Interphone-Stereo musiikkia

Uusi

€29.73

€33.04

-10 %

Varastossa

Asiasanat: bluetooth-kuuloke intercom, kuulokkeet intercom, bt kypäräpuhelimet, Halpa bluetooth-kuuloke intercom, Korkea Laatu kuulokkeet intercom, Kiinan bt kypäräpuhelimet Toimittajat.

Jos haluat avoimen kasvot kypärä,ole hyvä ja klikkaa alla kuva

2017 Updaterd Versio !

Moottoripyörä Kypärä Bluetooth-Kuuloke Intercom Stereo Kuulokkeet 100M BT Kypäräpuhelimet

2017 Uusi Pehmeä Kuuloke

100M intercom etäisyys

FM-Radio

Sopii full/kiinteä kypärä

kypärä kuulokkeet Kypärä intercom kypärä interphone Moottoripyörä Moottoripyörä kypärä intercom moottoripyörä hf-laitteen Bluetooth-Kuuloke, intercom Langaton headsetIntercom BT intercom kypäräpuhelimet bluetooth-interphone120 kuuma myynti 1KPL 1200m Langaton Moottoripyörä Bluetooth-Intercom Kypäräpuhelimet Moottoripyörä Kypärä Hf-Kuuloke-handsfree-Kuuloke 6 Ratsastajaa Micro interphone kohinavaimennetut vesitiivis Moottorin Moottoripyörä, Skootteri kypärä intercom Mp3-GPS Motorcyclists ja hiihtäjiä bluetooth-moottoripyörä kypärä moottoripyörän osia

Tärkeimmät ominaisuudet (1) Wireless headset bluetooth käyttöön matkapuhelin erilaisia jopa 10 metriä. Jopa 10 tunnin puheaika, kun se on liitetty matkapuhelin. Jopa 300 tuntia valmiusaikaa (2) huutavat, puheluun vastaaminen, puhelun hylkääminen, soita puhelu. (3) Vastaanottaa matkapuhelin puhelun automaattisesti (4) Uudelleenvalinta viimeinen numero (5) 100m intercom etäisyys (6) Nauti matkapuhelin musiikin kautta A2DP-tai kytke GPS (7) Valvonta matkapuhelin musiikin kautta AVRCP: eteenpäin, taaksepäin, toisto, tauko (8) Automaattinen kytkentä joukossa bluetooth-matkapuhelin, stereo musiikkia. (9) DSP kaikua ja melun vaimennus teknologia, kristallinkirkkaan äänen laatu on taattu nopeaa. (10) - Painiketta paneeli on vesitiivis, ja sun-todiste, kun rakenne on kestävä .

Puvun Koko kasvot

· Paketti Lista

· 1 x Bluetooth-Kuulokkeet

· 1 x Pehmeä Stereo Kuuloke

· 1 x Clip + Tiiviste + Ruuvi

· 1 x Ruuvi Kuljettaja

· 1 x USB-Kaapeli

· 1 x Käyttöohje

laturi ei sisälly,mutta voit käyttää mitä tahansa muuta nykyistä alhaisempi kuin 1A laturi

Klikkaa kuvan alla, mitä haluat

Maksu

1. Escrow, T/T & Western Union hyväksytään, ja online-Escrow on erittäin suositeltavaa. Yleisimmät luottokortit hyväksytään läpi turvallinen maksu-prosessori Escrow. Muut maksutavat haluat, ota meihin yhteyttä ennen kuin ostat.

2. Koko maksu on maksettava 7 päivän kuluessa sen jälkeen, kun ostaa. Muuten tilaus tulee olla virheellinen tai peruuttaa järjestelmä.

3. Varmista, että kaikki yhteystiedot on toimitettu, kuten yhteyshenkilö, osoite, postinumero ja puhelinnumero.

4. Suojaa asiakkaan etu, maksun tulee olla tilapäisesti hallussa AIiExpress, ja se ei ole luovutettu myyjälle, kunnes saat sen tyytyväisenä.

Toimitus

1. Tavarat toimitetaan sisällä 2 päivää (työpäivää) sen jälkeen, kun koko maksu on saatu ja todennettu. Kuitenkin, suojaa sekä etuja, se vie Consultor.news 8-24 tuntia tarkistaa maksun.

2. Kaikki paketit toimitetaan kanssa seurantanumeron, ja voit seurata merenkulun tilan. Myös meidän tulee seurata niitä ja muistuttaa sinua ajoissa.

3. Ostaja on vastuussa kaikista vakuutus -, ongelmia ja aiheuttamien vahinkojen shipping service, kuten onnettomuuksien, viivästyksiä tai muita asioita.

4. Myyjä ei ole vastuussa mistään tullin tai tuontivero. Ja paketti tulee merkintä "lahja" tai "näyte" helppoa tullaus ja vähemmän maksu. (Mikä tahansa muu kohde, jonka haluat ilmoittaa tai määritä pienempi arvo, ota meihin yhteyttä, kun ostat)

Takuu Ja Takuu

1. Kaikki meidän tavarat on taattu 12 kuukautta laatu.

2. Kaikki tavarat on tarkastettava ennen kuljetusta. Jos jokin unsatisfy, ota palauttaa sen 14 päivän kuluessa korvaavan tai palautusta. Mutta ota meihin yhteyttä, ennen kuin palaa!

3. Jos tuote ei toimi 3 kuukauden kuluessa, uusi korvaava (ilman ylimääräistä laturia) lähetetään sinulle; voimme myös palauttaa sen jälkeen, kun viallinen niistä saanut.

4. Jos tuote ei toimi sen jälkeen, kun 3 kk, uusi korvaava (ilman ylimääräistä laturia) lähetetään sinulle tai palauttaa sen jälkeen, kun viallinen tuote on vastaanotettu. Mutta ostaja joutuu maksamaan ylimääräisiä postikuluja.

5. Merenkulku-ja käsittelykulut maksua ei palauteta, ja ostajan pitäisi olla vastuussa kaikkien maksujen palauttamisesta & reshipping.

6. Kaikki palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä olosuhteet, mukaan luettuina-ruutuun ja tarvikkeet. Ihmisen viat eivät ole taattu, kuten rikki, naarmuuntunut, jne.

7. Tahansa kohteen, lähetä EMS-tai paikallisesta post ja ilmoittaa meille seurantanumeron.

Palaute

1. Ostajan alussa vahvistus tulee erittäin arvostettu sen jälkeen, kun paketti vastaanotettu.

2. Palaute on tärkeää toimintamme kehittämisen, joka kehottaa meitä tarjoamaan parempaa palvelua ja kilpailukykyinen hinta sinulle. Positiivinen palaute on erittäin tervetullutta. Kiitos!

3. Tahansa kysymys sinulla on käyttöä, ota rohkeasti meihin yhteyttä, voimme varmistaa ajoissa reagointi ja 100% asiakastyytyväisyys.

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.33kg (0.73lb.)
Paketin Koko 21cm x 15cm x 6cm (8.27in x 5.91in x 2.36in)
Virtalähde-Tilassa Sisäänrakennettu Akku
Kohteen Pituus 8.0cm
Tuotemerkki FreedConn
Kohteen Korkeus 1.5cm
Puhelin-Toiminto Uudelleenvalinta viimeinen numero
Intercom etäisyys 100m
Kohteen Paino 100g
Ulkoinen Testaus-Sertifiointi CE
Bluetooth-Versio 2.1+EDR
Handsfree Bluetooth-Kuulokkeet Automaattinen Vastaanottaminen Matkapuhelin Puhelut
Erityinen Toiminto Vedenpitävä,Melun Vähentäminen
Kohteen Tyyppi Kypärä Hf-Laitteen
Enimmäismäärä Kaiuttimet 2
Suurin Intercom Etäisyys <500m
Sovellettavat Tyyppi Kypärä Koko Kasvot
Vedenpitävä Painike paneeli on vesitiivis, ja sunproof
Langaton etäisyys 10 metriä
Sertifiointi CE RoHS FCC, BQB TELEC
Yhteys-Tilassa Bluetooth
Työskentely Nopeus Jopa 120 km/H
Kohteen Leveys 3.0cm
Erityistä Ominaisuudet Kypärä Bluetooth-Intercom Hf
tärkeimmät ominaisuudet Moottoripyörä Kypärä Bluetooth-Kuuloke
Mallin Nimi T-COM OS
Stereo musiikki/audio A2DP käytössä matkapuhelin / MP3 / GPS

Kirjoita arvostelu

2017 Päivitetty pehmeä kuuloke!FM-Radio+ Moottoripyörä Kypärä Bluetooth-Kuuloke Intercom 100M Vedenpitävä BT: n Interphone-Stereo musiikkia

2017 Päivitetty pehmeä kuuloke!FM-Radio+ Moottoripyörä Kypärä Bluetooth-Kuuloke Intercom 100M Vedenpitävä BT: n Interphone-Stereo musiikkia

Jos haluat avoimen kasvot kypärä,ole hyvä ja klikkaa alla kuva 2017 Updaterd Versio ! Moottoripyörä Kypärä Bluetooth-Kuuloke Intercom Stereo Kuulokkeet 100M BT Kypäräpuhelimet 2017 Uusi Pehmeä Kuuloke 100M intercom etäisyys FM-Radio Sopii

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!