Tuoteryhmä

Uusin Alkuperäinen SJCAM Alumiini Monopod Selfie Stick + Kaukosäädin SJCAM M20 SJ6 LEGENDA SJ7 Star WiFi-urheilu kamera

Uusi

€24.42

€30.53

-20 %

Varastossa

Asiasanat: Selfie Stick, Monopod Selfie Stick, Monopod Selfie, Halpa selfie stick, Laadukas monopod selfie stick, Kiina monopod selfie Toimittajat.

Uusin Alkuperäinen SJCAM Alumiini Monopod Selfie Stick + Kaukosäädin SJCAM M20 SJ6 LEGENDA SJ7 Star WiFi-urheilu kamera

Ominaisuudet (Selfie Stick): Tuotemerkki: SJCAM Ottelu: M20 Tyyppi: Selfie Stick Materiaali: Alumiini Taitettuna Pituus (mm): 110 Laajennettu Pituus (mm):900 Paikka alkuperämaa: Kiina (Manner) Väri: Musta Paino: 0.180 kg Kaikki SJCAM kamerat voidaan varustaa tämä monopod. Tärkeimmät Ominaisuudet: Virta päälle/pois Säänkestävä Video/Valokuva-WiFi päälle/pois Räjähtää Mod Katsoa koko:35*35*9.6 mm Paketti sisältää: 1*Kaukosäädin Katsella(ilman bändiä) 1*Selfie Stick Maksu: 1. Voimme hyväksyä T/T , Paypal, Western Union ja Escrow maksu, paras tapa on online Escrow-maksun, voit valita itse. Jos haluat muita maksuehtoja, ota meihin yhteyttä ennen kun tilaat. 2. Koko maksu on tehtävä 7 päivän kuluessa tilauksen, tai tilaus tulee olla virheellinen tai peruuttaa järjestelmä. 3. Varmista, että olet suorittanut kaikki yksityiskohtaiset tiedot, kuten yhteyshenkilö, osoite, postinumero ja puhelinnumero kun täyttö sinun ostajan tiedot. Toimitus: 1. Lähetämme tavarat vajaan 3 arkipäivää sen jälkeen, kun koko maksu on vahvistettu. Jos maksu ei ole saatavilla, jotta suljetaan automaattisesti. 2. Ostaja on vastuussa kaikista vakuutus -, ongelmia ja vahinko, joka on aiheutunut shipping service tällaisia onnettomuuksia, viivästyksiä tai muita asioita. Lisäksi ostajan tulee olla vastuussa kaikista veroista ja/tai tullin perimät maansa. Takuu ja Takuu: 1. Kaikki tavarat on tarkastettava ennen kuljetusta, joten jos et ole tyytyväinen osto, voit vaihtaa kohteet yhdessä viikossa, ja sinun tulee ottaa meihin yhteyttä 24 tunnin kuluessa vastaanottamisesta ostoksesi 2. Toimitus-ja käsittelykuluja ei ole palautettavissa ja asiakas on vastuussa kaikkien maksujen palauttamisesta ja reshipping. 3. Kaikki palauttaa tuotteet pitää olla alkuperäisessä olosuhteet, mukaan luettuina-ruutuun ja tarvikkeet. Miehet tekivät vikoja ei ole taattu, kuten rikki, naarmuja ja niin edelleen. 4. Tahansa tuotteita, lähetä EMS-tai paikallisesta post kun lähettää takaisin. Palaute: 1. Ostajan alussa vahvistus tulee erittäin arvostettu saatuaan kohteita. 2. Koska palautteesi on erittäin tärkeää meidän liiketoiminnan kehitystä, olemme vilpittömästi kutsua sinut jättää positiivista palautetta meille, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu. Se tulee vain vie 1 minuutti, mutta tämä 1 minuutti on erittäin tärkeä merkitys meille. 3. Ota meihin yhteyttä ennen lähtöä mitään negatiivista tai neutraalia palautetta. Meidän tulee työskennellä voit ratkaista ongelmia. Kiitos ymmärrystä!

Kiitos katsella ja ostaa. Tervetuloa takaisin Bartoo Tallentaa uudelleen. Kiitos!

Paketin Koko 20cm x 5cm x 4cm (7.87in x 1.97in x 1.57in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.2kg (0.44lb.)
Tuotemerkki sjcam
Paino (g) Sata kahdeksankymmentä
Tuki Kauko-Ohjaus Kyllä
Paketti No
Max Extened Pituus (mm) Yhdeksän sadan
Malli Numero kauko-ohjaus+Monopod
Taitettu Pituus (mm) Sata ja kymmenen
Määritetty(Sopeutuminen) Toiminta Video-Kamerat
Viestintä WIFI
Materiaali Alumiini

Kirjoita arvostelu

Uusin Alkuperäinen SJCAM Alumiini Monopod Selfie Stick + Kaukosäädin SJCAM M20 SJ6 LEGENDA SJ7 Star WiFi-urheilu kamera

Uusin Alkuperäinen SJCAM Alumiini Monopod Selfie Stick + Kaukosäädin SJCAM M20 SJ6 LEGENDA SJ7 Star WiFi-urheilu kamera

Uusin Alkuperäinen SJCAM Alumiini Monopod Selfie Stick + Kaukosäädin SJCAM M20 SJ6 LEGENDA SJ7 Star WiFi-urheilu kamera Ominaisuudet (Selfie Stick): Tuotemerkki: SJCAM Ottelu: M20 Tyyppi: Selfie Stick Materiaali: Alumiini Taitettuna Pituus (mm): 110 Laajennettu Pituus

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!