Tuoteryhmä

315x240mm Koripallo Valmennus Aluksella Valmentajat Leikepöydälle Kuiva Poistaa w/tussi kaksipuolinen Taktinen Hallituksen Taktiikka basquete Hallituksen

Uusi

€12.60

Varastossa

Asiasanat: koripallo valmennus aluksella, valmennus aluksella, taktinen hallituksen, Halvat koripallo valmennus aluksella, Laadukas valmennus aluksella, Kiina taktinen hallituksen Toimittajat.

Ominaisuudet:

Tämä on ammattimainen tuote, kaksipuolinen muotoilu on saatavilla, viimeisin päivitys

Sisältää marker kynä, yhdet magneettiset kivet

Tuotteen nimi: Taktinen Hallituksen

Materiaali: PU+MUOVI

Koko: 315 x 240mm / 12 x 9.4 vuonna

Paino: 570g / 20oz

1 X Taktinen Hallituksen

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut tilaustasi 30 päivää siitä, kun maksu, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Toimitus Aika:

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää, ja EMME OLE ONGELMA, PALAUTUSTA TAI vaihtoa sinulle. EI ole POIKKEUKSIA!

Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA

VANHENTUNUT TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Pakkauksen Paino 0.575kg (1.27lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 35cm x 25cm x 20cm (13.78in x 9.84in x 7.87in)
Tyyppi Muut
Koko 315 x 240mm/12 x 9.4"
Tuotemerkki VKTECH
Johdannainen Sarja Ei mitään
Malli Numero koripallo koulutus työkalu
Materiaali PU nahka+Muovi

Kirjoita arvostelu

315x240mm Koripallo Valmennus Aluksella Valmentajat Leikepöydälle Kuiva Poistaa w/tussi kaksipuolinen Taktinen Hallituksen Taktiikka basquete Hallituksen

315x240mm Koripallo Valmennus Aluksella Valmentajat Leikepöydälle Kuiva Poistaa w/tussi kaksipuolinen Taktinen Hallituksen Taktiikka basquete Hallituksen

Ominaisuudet: Tämä on ammattimainen tuote, kaksipuolinen muotoilu on saatavilla, viimeisin päivitys Sisältää marker kynä, yhdet magneettiset kivet Tuotteen nimi: Taktinen Hallituksen Materiaali: PU+MUOVI Koko: 315 x 240mm / 12 x 9.4

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!