Tuoteryhmä

HUGSIDEA Paksu Pestävä Wc-Istuimen Kansi Set pehmeä Lämmin Tulostus Koira Kissa Kolme-osainen wc-Tapauksessa Matto Kylpyhuone WC Potta Kansi

Uusi

€17.01

€30.93

-45 %

Varastossa

Asiasanat: potta kansi, Wc-Istuimen Kansi, wc-istuimen kansi aseta, Halpa potta kansi, Laadukas wc-istuimen kansi, Kiina wc-istuimen kansi asettaa Toimittajat.

Tukku-ja pudota merenkulku ovat tervetulleita.

Pudota merenkulku,voimme tarjota ilmainen express shipping, joka vain kestää noin 5-12days saapua.

Pudota merenkulku,voimme lähettää tavarat asiakkaalle suoraan, ja ei jätä laskun ja hinta, jos et pidä.

Maksu:

1.Paras tapa on suora online-maksun, voit valita itse.Jos haluat muita maksuehtoja, ota meihin yhteyttä ennen kun tilaat.

2.Koko maksu on tehtävä 7 päivää sen jälkeen, kun tilauksen, tai tilaus tulee olla virheellinen tai peruuttaa järjestelmä.

3.Varmista, että olet suorittanut kaikki yksityiskohtaiset tiedot, kuten yhteyshenkilö,osoite,postinumero ja puhelinnumero kun täyttö sinun ostajan tiedot.

Toimitus:

1.Meidän ilmainen toimitus Kiina Postitse Air Mail, reach.Ilmainen toimitus, jonka Epacket Venäjälle ja USA: ssa ,useimpien maiden sisällä 14-55 arkipäivää.

2.Lähetämme tavarat sisällä 2-5 arkipäivää sen jälkeen, kun koko maksu on vahvistettu. jos maksu ei ole saatavilla,jotta suljetaan automaattisesti.

3.Ostaja on vastuussa kaikista vakuutus -, ongelmia ja vahinko, joka on aiheutunut shipping service tällaisia onnettomuuksia,viivästyksiä tai muita asioita.Lisäksi ostajan tulee olla vastuussa kaikista veroista ja velvollisuus chanrged maansa ja tavarat tulee Merkintä "lahja"tai "näyte"sinun helppo tullaus ja vähemmän maksu.(jos haluat ilmoittaa tavaran kuin muut kohteen nimi tai määritä arvo custom,ilmoita meille, kun teet tilauksen.)

Paluu ja Takuu:

1.Kaikki tavarat on tarkastettava ennen kuljetusta,joten jos et ole tyytyväinen osto,voit vaihtaa kohteet yhdessä viikossa ja sinun sose cantact meille 24 tunnin kuluessa vastaanottamisesta ostoksesi.

2.Toimitus ja luovuttaminen veloittaa ei palauteta ja asiakas on vastuussa kaikista maksun palauttamisesta ja reshipping.

3.Kaikki palauttaa tuotteet pitää olla alkuperäisessä olosuhteet,mukaan luettuina-ruutuun ja tarvikkeet,Miehet tekivät vikoja ei ole taattu,kuten rikki,naarmuja ja niin edelleen.

4.Foy kaikki kohteet,ole hyvä ja lähetä EMS-tai paikallisesta post kun lähettää takaisin.

Palaute:

1.Ostajan alussa vahvistus tulee erittäin arvostettu saatuaan kohteita.

2.Koska palautteesi on erittäin tärkeää meidän liiketoiminnan kehitystä,olemme vilpittömästi kutsua sinut jättää positiivista palautetta 4/5star meille, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja servece.Se kestää vain 2 minuutti, mutta tämä 1 minuutti on erittäin tärkeä merkitys meille.

3.ota meihin yhteyttä, ennen kuin riita-asioita tai jättää mitään negatiivista tai neutraalia palautetta.Meidän tulee työskennellä voit ratkaista ongelmia.

UKK;

Q:Jos tilaan,kun alus on käskyni?

A:ystäväni,me lähetämme tilaukset 2-5 arkipäivän kuluessa.

Q:ONKO mitään seurantanumeron minun kohta?Miten seurata tietoja?

A:Kyllä,toimitamme jokaisen tilauksen withe seuranta numero,ja voit katsoa lähetyksen tila vastaavan verkkosivuston.voit seurata vuonna

Q:Olemme factory Outlet, haluaisin ostaa monta kappaletta kohteen,mitä tukkuhinta?

A: annamme sinulle tukkuhinnat.

Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Paketin Koko 79cm x 49cm x 5cm (31.10in x 19.29in x 1.97in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pudota merenkulku Kyllä
Ominaisuus Varusteltu,Eko-Ystävällinen
Malli Numero CP
Tuotemerkki HUGSIDEA
Custom Kyllä
Kuvio Tyyppi 3d-Eläinten
Kertakäyttöisiä No
Tyyli Kolme-osainen Sarja
Pestävä Kyllä
Kohteen Tyyppi lämpimämpi 3d-pehmeä WC-istuimen kansi
Tyyppi Päällystakki Wc Tapauksessa
Materiaali Flanelli

Kirjoita arvostelu

HUGSIDEA Paksu Pestävä Wc-Istuimen Kansi Set pehmeä Lämmin Tulostus Koira Kissa Kolme-osainen wc-Tapauksessa Matto Kylpyhuone WC Potta Kansi

HUGSIDEA Paksu Pestävä Wc-Istuimen Kansi Set pehmeä Lämmin Tulostus Koira Kissa Kolme-osainen wc-Tapauksessa Matto Kylpyhuone WC Potta Kansi

Tukku-ja pudota merenkulku ovat tervetulleita. Pudota merenkulku,voimme tarjota ilmainen express shipping, joka vain kestää noin 5-12days saapua. Pudota merenkulku,voimme lähettää tavarat asiakkaalle suoraan, ja ei jätä laskun ja hinta, jos et pidä. Maksu: 1.Paras

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!