Tuoteryhmä

Sarja 4 luonnonlateksi 41" Voimaa Vastus Bändejä Silmukka Kunto Crossfit Tehon Nosto Vetää Jopa Vahvistaa Lihaksia

Uusi

€30.32

€33.69

-10 %

Varastossa

Asiasanat: hissin käyttö, nosta rintareppu, lateksi tissit, Halpa hissin käyttö, Korkea Laatu nosta rintareppu, Kiinan lateksi tissit Toimittajat.

käynnistä Hinta: $15.50 Hinta: $7.80 Hinta: $16.25 Hinta: $45.66 Hinta: $48.66 Hinta: $46.48

lopussa

Suljetun silmukan suunnittelussa tämä tasainen bändi sopii mukavasti ympäri ylempi tai alempi jalat, joten voit käyttää lihaksia lantion ja jalat. Ei sotkuinen jauhe. Suunnittelu Fit-Silmukka poistaa tarpeen sitoa solmua.

Pituus on 41" ja ympärysmitta on 82", joka on pidempi kuin muut bändit. Ja tämä silmukka on laajempi kuin useimmat muut bändit mukavuutta. Suuri alavartalon Harjoituksia.

Tämä lujuus-band on kaikki uusi KYLIN SPORT-tuote,joka on kuuluisa urheilu brändi Kiinassa, hyvä laatu.

Valmistettu 100% Puhdasta Latex Kumi, nämä powerbands ovat samankaltaisia kuin Woody bändi ja käytetään laajasti CrossFit avustettu leuanveto bändi. Myös suosituksi kuin voimanosto bändejä, näiden raskaiden bändejä käytetään usein yhdessä vapaita painoja tarjota luonnollinen nouseva vastusten tasoilla; kiinnitä bändit paino baareja, penkit tai kyykky telineet lisätty vastus aikana hissien ja räjähtäviä harjoituksia. Soveltuu käytettäväksi tai ilman painoja.

Ne ovat ihanteellisia SUPER vahvempi benchers, ja harjoitukset, joihin alavartalo, vasikat, neloset, lamaannuttaa ja pakarat. Sitä käytetään turvallisesti lisätä intensiteetin workout ilman lisäämällä ylimääräisiä painoja baari. Vahvempi nostaja, ne lisäävät huomattavasti kestävyys bicep ja tricep harjoituksia. Lisää vastustusta keskipitkän enintään venyttämällä tämä pyöreä bändi jopa 2,5 kertaa sen alkuperäisen pituus tai yhdistää kevyempi bändejä ylimääräisiä jännitteitä.

Paketin Mukana:

1× MUSTA teholuokkaan

1× VIOLETTI power band

1× VIHREÄ power-yhtye

1*punainen power-yhtye

Meillä on kulunut 7S-sertifiointi. Laatua ja Turvallisuutta taattu. Testausseloste

Yksikkö Tyyppi Asettaa
Paketin Koko 20cm x 10cm x 2cm (7.87in x 3.94in x 0.79in)
Pakkauksen Paino 1.205kg (2.66lb.)
paikka orgin Kiina
Toiminto Kattava Fitness Liikunta
Ihmisille Unisex
Osaston Nimi Miehet
Malli Numero Punainen
Tuotemerkki kylinfit
Sovellus Kumi String Rinnassa Kehittäjä
väri punainen vihreä violetti musta

Kirjoita arvostelu

Sarja 4 luonnonlateksi 41

Sarja 4 luonnonlateksi 41" Voimaa Vastus Bändejä Silmukka Kunto Crossfit Tehon Nosto Vetää Jopa Vahvistaa Lihaksia

käynnistä Hinta: $15.50 Hinta: $7.80 Hinta: $16.25 Hinta: $45.66 Hinta: $48.66 Hinta: $46.48 lopussa Suljetun silmukan suunnittelussa tämä tasainen bändi sopii mukavasti ympäri ylempi tai alempi jalat, joten voit käyttää lihaksia lantion ja jalat. Ei sotkuinen

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!