Tuoteryhmä

Korkea Laatu Korean Terminen Jade Patja, Turmaliini Patja, Lämmitys Pad Matto Lääketieteen Germanium Terveyden Patja Pudota Merenkulku

Uusi

€162.54

€295.52

-44 %

Varastossa

Asiasanat: jade patja, turmaliini patja, matto lääketieteen, Halpa jade patja, Korkea Laatu turmaliini patja, Kiina matto lääketieteen Toimittajat.

Korkea Laatu Korean Terminen Jade Patja, Turmaliini Patja, Lämmitys Pad Matto Lääketieteen Germanium Terveyden Patja Pudota Merenkulku

Kuuma Myynti Vastaavia Kohteita!!

Ominaisuus: 1, teorian Mukaan perinteinen Kiinalainen health care,turmaliini ja germanium kivi komposiittimateriaaleista tehty osaksi kupera osia; 2, Voi edistää verenkiertoa; 3, Parantaa muistia; 4, Vahvistaa toiminto elinten, lisätä aineenvaihduntaa; 5, Poistaa jännitystä, rentoutua kehon ja mielen; 6, Auttaa edistää unta. 7, Kannettava ja kestävä.

Jade Johdanto Jade on runsaasti hivenaineita. Se voi vapauttaa terve pitkälle infrapuna -, kilpi staattinen ja sähkömagneettisen aallon radialization.Jade myös tuottaa negatiivisia ioneja, joka edistää solujen aineenvaihduntaa.

Jade ihmisiä nojalla erityistä hoitoa ja on alhainen lämpötila-arvo fyysiset ominaisuudet Kiinalainen lääketiede ja kannattama ensimmäinen jalka jäähdytin temperaturetheory kehittämä terveys jade tyyny.

Vuosisatojen, Kiinalaiset ovat käyttäneet jade tyyny. Pian jade tyynyt olivat korttelin veistetty jade, jossa on syvennys pään. Nyt voit nauttia kauneus ja terveys edut nukkuu jade kätevästi jade tyyny kansi.

Spcifications:

Väri: Kuten kuvassa näkyy Tuotteen koko: 50cmX150cm Materiaali: korkealaatuinen PU+ /Turmaliini/Germanite Hieronta-alue: Koko Kehon n. w./G. W. per pala: 7kgs Tuotteen kuvassa: Älykäs Kauko-Ohjain: Materiaalit viite: Tuotteiden Vertailu: Sopii joka käyttää: Vastaa Maa Plug:

Kuinka käyttää Hieronta Patja:

1 .Lämpötila-ohjain ja lämmitys kehon ocnnecting pistorasiaan.

1)Lämpötila-control pistorasia ja pistoke onnection on paikallaan, lämmitys keho on tiiviisti paikallaan.

2)Kytketty lämpötila-ontroller-ja lämmitys kehon jälkeen liitetään virtalähteeseen.

2.Lämpötilan säätö pistoke on kytketty pistorasiaan.

3.Avaa termostaatti switch, asettaa th vaaditun lämpötilan, sillä germainum kivi terapia.

4. Käytön jälkeen,sammuta lämpötila control switch, ja sitten vedä pistokkeesta.

HUOMAA: Toimitus:

1. Toimitamme Consultor.news on osoite VAIN. Varmista, että osoite Consultor.news on sovitettu r shippng osoite, ennen kuin maksat.

2. Jotta toimitus paketti nopea ja tarkka, ota ystävällisesti jättää meille puhelinnumeroon, kun maksat, arvostaa!

3. Pyrimme parhaamme tarjotaksemme sinulle eniten luotettava, edullinen tapa shipping-palvelun. Mutta joskus kansainvälinen toimitus on erittäin riippui Kuriiri Yritys ja paikallisia tapoja/tehtävät. Jos et saa kohteen ajoissa, ota meihin yhteyttä välittömästi lisäapua. Kiitos ymmärrystä.

4. Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla. Tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen hintatarjoukset/ostaa.

5. Ole hyvä ja valitse shipping-menetelmä, joka parhaiten sopii sinulle, me toimitus sen tavalla voit valita. Jos paketti ei voi olla deliveried, koska ostajan syystä (mukaan lukien suostu allekirjoittamaan), ostaja olisi varaa kaikki ylimääräiset kustannukset!

Palaute:

1. Tavoitteenamme on varmistaa, että olet tyytyväinen asiakas ja miellyttävä ostoksia kanssamme.

2. Jos olet tyytyväinen osto-ja meidän koko palvelun kommentti on erittäin tärkeää liiketoiminnan menestymisen. Ota minuutin jätä meille positiivista palautetta yleisesti Yksityiskohtaiset Myy Luokitus on 5.

3. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi millään tavalla, anna meille tilaisuus resol

ve mitään ongelmaa. Ymmärrämme, huolet ja pettymyksiä saatat olla, ja yritämme parhaamme ratkaista ongelmat.

Voit ottaa meihin yhteyttä jättämällä viestin Consultor.news tai lähetä meille sähköpostia. Me vastaus sisällä 24 tuntia.Mikä tahansa ongelma tai kysymys, ota rohkeasti minulle!

Toivottavasti sinulla on täydellinen ostos kokemus myymälässämme. Kiitos !

Pakkauksen Paino 7.0kg (15.43lb.)
Paketin Koko 68cm x 54cm x 15cm (26.77in x 21.26in x 5.91in)
Yksikkö Tyyppi pala
Materiaalit PU-nahka
Paino 7KG
Malli Numero JMM-9
Tuotemerkki SugarBae
Sovellus Kehon
väri kuten kuvassa näkyy
Koko 50cmX150cm
Nimi
Materiaali Turmaliini/Germanite &PU-nahka
Vakio Jännite 220V
Kohteen Tyyppi Hieronta & Rentoutuminen

Kirjoita arvostelu

Korkea Laatu Korean Terminen Jade Patja, Turmaliini Patja, Lämmitys Pad Matto Lääketieteen Germanium Terveyden Patja Pudota Merenkulku

Korkea Laatu Korean Terminen Jade Patja, Turmaliini Patja, Lämmitys Pad Matto Lääketieteen Germanium Terveyden Patja Pudota Merenkulku

Korkea Laatu Korean Terminen Jade Patja, Turmaliini Patja, Lämmitys Pad Matto Lääketieteen Germanium Terveyden Patja Pudota Merenkulku Kuuma Myynti Vastaavia Kohteita!! Ominaisuus: 1, teorian Mukaan perinteinen Kiinalainen health care,turmaliini ja germanium kivi

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!