Tuoteryhmä

ConhisMotor 36V 48V 1200W Harjaton Ebike-Ohjain DC siniaalto 35 A Uudistumiskyky ja Reverse-Toiminto + LCD3-näyttöpaneeli

Uusi

€63.50

Varastossa

Asiasanat: sine wave-ohjain 36v, ebike-näytönohjain, aalto-paneeli, Halpa sine wave-ohjain 36v, Korkea Laatu näyttö ebike-ohjain, Kiina aalto paneeli Toimittajat.

Ebike-36V 48V Universal 1200W Harjaton DC-Sine Wave-Ohjain 12 MOSFET-35A+ Sähkö Polkupyörän LCD-Näyttö

Paketti Sisältää

1. 36V tai 48V (Universal) 35A-Ohjain, jossa Regeneratiivinen Toiminto ja Reverse-Toiminto (hopea tai musta väri saatavilla)

2. 24/36/48V (Universal) LCD3 Näyttö

LCD-Suorituskyky 1. Tietojen näyttö: näyttää ajonopeuden, yhden mittarilukema ja kumulatiivinen mittarilukema, ratsastaa aikaa, power-assist-vaihde, moottori, teho ja lämpötila, akun jännite ja varaustilan, jarrujen tilan ja käyttää ympäristön lämpötilan ja muiden pyöräily parametrit; 2. Älykäs teho: todellinen heijastus akun lataus, reaaliaikainen tallennus virrankulutus varmistaa, ratsastus mittarilukema; 3. Torit asetus: multi-vaihde-kytkin ja automaattinen save power-assist-vaihde, ja se voi palauttaa power-pois pilttuu tilassa, kun käytössä; 4. Parametrin asetus: useita käyttäjän toiminnot parametrien asetus, moottorin parametrit, nopeuden mittaus, parametrit, nopeus-raja parametrit, voima-parametrit, power-assist ohjaus parametrit, minimi-ohjain jännite ja enintään nykyiset parametrit ja liiketoiminnan muut mallit asetukset säätö ; 5. Tiedot-näkymä: Käyttäjät voivat tarkastella historiallisia ajo-tiedot ja selkeä vastaavasti, tarkastella yhden tai kumulatiivinen ratsastus aika, ratsastus mittarilukema, suurin nopeus ja keskinopeus yhden ratsastus; 6. Ajoneuvon lisääminen: 6Km/h teho-avustaa toimintoja, lisätä logo vilkkuu aikana lisäämällä, ja ratsastajat voivat käyttää sitä, kun ajo ajoneuvon ja auton ajaminen on työtä säästävä ja helppo; 7. Risteily ja jatkuva nopeus: asetus ja näyttö-vakionopeudensäädin, saavutetaan automaattisesti ylläpitää ajoneuvon nopeus, niin että ajoneuvo ajaa tasaisella nopeudella; 8. Yö ajo: toiminnot taustavalaistu LCD-näyttö ja ajovalojen kytkin ohjaus, väline-taustavalo ja ajovalot voidaan kytkeä päälle ajon aikana yöllä; 9. Salasana-asetus: kolme-vähän käynnistyssalasanan asetus; 10. Automaattisesti kehote: Varten ilmestyi vika ajoneuvon, se voi saada eri vika koodit helppo tarkastus ja huolto ajoneuvon. Lämpötila näyttö moottorin käyttö ja sen on saavuttaa ultra-lämpötila hälytys ja moottorin suojaus; 11. Käytä viisi-line digitaalinen viestintä, laite on hyvä yhteensopivuus ja vaihdettavuus eri välineitä, jotka voidaan suorittaa tietojen vaihtoa ja parametrit kopioida suoraan; 12. Host-osa ja toiminta painikkeet mittari käyttää sub-rakenteen suunnittelu, jolloin toiminta on enemmän kohtuullinen ja kätevä; 13. Syöttöjännite 24V, 36V, 48V voidaan automaattisesti tunnistaa ja yhteensopiva; 14. Pls rohkeasti yhteyttä meihin lcd3 manuaalinen.

Tekniset Tiedot:

Jännite: 36V tai 48V (Universal)

Min. Voltage: DC30V/40±0.5 V

Max. Nykyinen: 35±1 A

Nopeus asettaa: 1-4.2 V

Jarru-Input: Matalan Tason

Koko: 193x84x43mm

Väri: Musta tai Hopea

Paino: 560g

12 MOSFET

Tukea Regeneratiivinen Toiminto(täytyy käyttää LCD-Näyttö yhdessä aktiivinen tämä toiminto)

Takuu tuotteella on yhden vuoden takuu. Asiakas on väärä toiminta ei kuitenkaan sisälly tämän takuun piiriin. Vaihto - & palautusoikeus tuotteen Palauttamisesta ei voisi olla helpompaa. Jos haluat lähettää kohteen takaisin, sinulla on 14 päivää siitä päivästä, jona olet vastaanottanut tilauksesi ja voit vaihtaa tai palauttaa. Myynti tuote ei ole palautettavissa. Varmista, että kohde on palautettava uusi ja käyttämätön, ellei tuote on viallinen. Palautukset, jotka eivät täytä meidän politiikka ei hyväksytä ja lähetetään takaisin asiakkaalle. Palaute arvostamme sinun asiasi, Jos olet tyydyttää meidän palvelua, ota jättää meille positiivista palautetta. Lähetä meille sähköpostia ennen lähtöä mitään negatiivista palautetta tai avata minkä tahansa riidan. Ymmärrämme, huolet ja pettymyksiä saatat olla, ja teemme parhaamme ratkaista mahdolliset ongelmat.

Paketin Koko 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 1.5kg (3.31lb.)
LCD-malli 36/48V LCD3
Kit Sisältää Ebike-Ohjain + LCD3
Teho 1200W
Toiminto Uudistumiskyky ja Reverse-Toiminto
Jännite 36V 48V Universal
Tyyppi Muut
Tuotemerkki CONHISMOTOR
LCD koko 96*65*20mm
Hakemus 1200W Ebike-Electric Polkupyörän Moottori
MOSFET ohjain 12 kpl
Ohjaimen Koko Noin 193*84*43mm
Max Nykyinen Ohjain 35A+/-1A
väri musta ohjain kit, hopea valvonta-kit

Kirjoita arvostelu

ConhisMotor 36V 48V 1200W Harjaton Ebike-Ohjain DC siniaalto 35 A Uudistumiskyky ja Reverse-Toiminto + LCD3-näyttöpaneeli

ConhisMotor 36V 48V 1200W Harjaton Ebike-Ohjain DC siniaalto 35 A Uudistumiskyky ja Reverse-Toiminto + LCD3-näyttöpaneeli

Ebike-36V 48V Universal 1200W Harjaton DC-Sine Wave-Ohjain 12 MOSFET-35A+ Sähkö Polkupyörän LCD-Näyttö Paketti Sisältää 1. 36V tai 48V (Universal) 35A-Ohjain, jossa Regeneratiivinen Toiminto ja Reverse-Toiminto (hopea tai musta väri saatavilla) 2.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!