Tuoteryhmä

2000W SCR-Sähköisen Jännitteen Säädin 220V Himmennys Dimmer-25A Lamppu Nopeus, Jännite, Lämpötila-Ohjaus Sulake

Uusi

€2.30

€2.43

-5 %

Varastossa

Asiasanat: himmennin valaisin, himmennin 220v, himmennin 220v 2000w, Halpa himmennin valaisin, Laadukas himmennin 220v, Kiina himmennin 220v 2000w Toimittajat.

Lue Ennen kuin Ostat sen, Rakkaat ystävät, jos tilauksesi enemmän kuin $5, Consultor.news ei anna meille lähettää paketti ei ole saatavilla seurantatietoja toimitustapa (kuten Kiina Post Tavallinen Pieni Paketti Plus, Singapore Post 4PX OM Pro). Joten ole hyvä ja valitse China Post Air Mail/Consultor.news Standard Shipping, jos tilauksesi enemmän kuin $5. Tai pls jakaa tilauksesi, voit lähettää yli 2 tilauksia ja varmista, että jokainen tilaus on alle $5. Ole hyvä ja valitse China Post Air Mail/Consultor.news Standard Shipping, jos haluat koko seurantatiedot. Kiitos tuestanne! Kaikki kohteet lähetetään viimeistään 2 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on selvä. • Huomautus:China Post Air Mail/Paketti vain kuuluu maailmanlaajuisesti post-järjestelmä, joka on paljon hitaampaa kuin erikoislähetys. Kohteita saapuu 7-25 arkipäivää ympäri maailmaa yleensä. Ja saapumisaika riippuu myös joitakin tekijöitä ja eri alueilla. Yleiset saapumisaika taulukossa on esitetty alla oman päättelyn: • Jos kohde on vika, kun saat sitä tai et ole tyytyväinen, ota palauttaa sen 14 päivän kuluessa korvaavan tai rahat takaisin. Mutta kohteet on otettava takaisin tehdasasetuksiin. Ota yhteyttä ennakkoon ja tarkista lähettäjän osoite, ennen kuin palautat sen. • Jos tuote on viallinen 3 kuukautta, voimme lähettää sinulle uuden korvaavan ilmaiseksi tai tarjota täyden hyvityksen jälkeen saamme viallinen erä. • Jos tuote on viallinen 12 kuukautta, voimme myös tarjota sinulle korvaavan palvelun, mutta joudut maksamaan ylimääräistä toimitus kulut. • Tavoitteenamme on tarjota huipputason asiakaspalveluun, ja asiakaspalvelumme asiantuntijat ovat aina valmiina ratkaisemaan joku ongelma. Me suuresti arvostan 5 TÄHDEN POSITIIVISTA palautetta ja älä jätä negatiivinen palaute ilman pyytää apua.

Huomautuksia: Tämä on Versio B(Ulkoinen Potentiometri).

Parametrit

Käyttämällä jännite : AC220V

Suurin teho : 2000W

Jännitteen : AC 90-220V

Koko : Korkean lämpötilan kestävä FR-4 piirilevy

Virta : 25 A

Säädin Käyttää materiaali

STMicroelectronics tuotu SCR, jännite jopa 1200 V Ovat kaikki korkea-jännite kondensaattorit Kaikki ovat metalli-elokuva vastukset ST tuotu laukaista diodi Tarkkuus multi-kierrä potentiometriä Taiwanin tärkein potentiometri tavaroiden valmistajat Kuljettavat evät, ostajat voi suoraan käyttää

Menetelmä käyttää

Laita tämä tuote sarjan valaisimen tai sähkö-piirejä, (ie, lamput ja muut sähkölaitteet irrota mitään FireWire tai nolla linjaa tämän "tuotteen" kaksi johtoa kytketty molemmat) rotary potentiometri pyörivä sauva, voit säätää valon leikkiä ja varjon, nopeus, paine, lämpötila-ohjaus vaikutus; helppo käyttää.

Tämä tuote sopii: käyttämällä uutta kaksisuuntainen high-power tyristori, koska nykyinen jopa 25 A, hyvä ratkaisu ongelmaan, yli-nykyinen electric johto tapauksessa jäähdytys vastus on liian pieni, aiheuttaa, ja voi helposti säätää verkkojännite lähtöjännite välillä 90 ja 220 volttia ---- säätöjä käytöstä sähkölaitteet. Kuten: uuni, lämminvesivaraaja virittää, himmennys valaisimet, pieni moottori, nopeus, silitysrauta termostaatti ja niin edelleen. Jotta saavutettaisiin himmennys, termostaatit, paineen vaikutus. Alle 2000W sähkö virtaa suuret laitteet käyttää, koska valta on ollut suuri, joten yleinen kodinkoneet tai pienissä tehtaissa tarpeeksi käyttää. (Induktiivinen tai kapasitiivinen kuormitus teho olisi vähennettävä, tämä säädin on varustettu kaksi-tie high-power tyristori, potentiometrit ovat pähkinät, ei lisätä mitään osia käyttää, erittäin kätevä ja käytännöllinen).

Jotta tavata joitakin asiakkaita, ystäviä Alhainen hinta vaatimuksia, erityisesti johdanto tämän 2000W hallittavissa pii-sähköisen jännitteen säädin, mutta käytämme materiaali ei todellakaan ole vähemmän.

Hyväksyessään uuden St puolijohde (STMicroelectronics) Hallittavissa pii, korkea hyötysuhde. Jännitteen säädin käyttää 24A on uusi tuonti-SCR. Väärä menetti kymmenen (tuo on vakaampi ja kestävämpi kuin tehty Kiinassa)

Taobao on ensimmäinen bändi, Nopea sulake paineensäätimen, tehokkaammin suojella tyristorin ole, koska ylivirta ja polttaa, säädin on kestävämpi tässä vaiheessa voit! Sekuntia tappaa kaikki taobao .

Tarkkuus potentiometri, paineensäätö-tarkkuus saavuttaa 0.5 v. sopivampi joissakin vaadittu tarkkuus jännite laitteita käyttää!

Käyttämällä korkean lämpötilan kestävä 1,6 MM paksu FR-4 kupari verhottu laminaatti, lauta on vakaampi, enemmän kestävä! (koska 1,6 MM FR - 4 aluksella kuin tavallinen levy maksaa kaksi kertaa niin paljon, monet kauppiaat jotta säästää kustannuksia, kuten hallituksen vaihtelu kongfu, ota selvää!)

Lisätä paksuus hitsaus Road, luotettavampi.

Pakkauksen Paino 0.05kg (0.11lb.)
Paketin Koko 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Yksikkö Tyyppi pala
Lähtöjännite 12v
Malli Numero 2
Käyttö Kytkentä
Lähtö Tyyppi DC
Yhteys Kytke

Kirjoita arvostelu

2000W SCR-Sähköisen Jännitteen Säädin 220V Himmennys Dimmer-25A Lamppu Nopeus, Jännite, Lämpötila-Ohjaus Sulake

2000W SCR-Sähköisen Jännitteen Säädin 220V Himmennys Dimmer-25A Lamppu Nopeus, Jännite, Lämpötila-Ohjaus Sulake

Lue Ennen kuin Ostat sen, Rakkaat ystävät, jos tilauksesi enemmän kuin $5, Consultor.news ei anna meille lähettää paketti ei ole saatavilla seurantatietoja toimitustapa (kuten Kiina Post Tavallinen Pieni Paketti Plus, Singapore Post 4PX OM Pro). Joten ole hyvä ja valitse China

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!