Tuoteryhmä

200pcs/paljon Värejä Akku Tapauksessa Kansi Shell Xbox 360 xbox360 Langaton Ohjain, Ladattava Akku

Uusi

€75.56

€83.04

-9 %

Varastossa

Asiasanat: Kuori Kansi, kuori tapauksessa, kuori xbox 360, Halpa kuori kansi, Korkea Laatu shell tapauksessa, Kiina kuori xbox 360 Toimittajat.

Muistutus: 1.Tuotteen tiedot ovat peräisin internet,mutta meidän kuvat ovat todellisia ,toimitamme tilauksesi sama kuin kuva,niin, ota, vertaile kuvia haluamasi tuotteen, jotta avoide ongelmia , Kuten paluu postin kustannuksia virheellinen osto on ostajan kustannuksella. 2.Tilaus postitetaan 2 - 7 työpäivää .[Paitsi jos tuote on loppunut varastosta. Jos yli 7 päivää, meidän tulee muuttaa seurantanumeron, ja lähettää sen sinulle] 3.Jos sinulla on muita vaatimuksia. Pls jättää hieronta meille tilauksesi Lämmin Vinkkejä: Lähetys on järjestetty pian sen jälkeen, kun vastaanotat tilauksesi. Toimitusaika on noin 15~60 työpäivää, sinun täytyy odottaa sitä kärsivällisesti. Lisäksi paketti tulee EI Seuranta Tiedot(China Post Tavallinen Pieni Paketti Plus) Ostaja EI hyväksyä, pls älä aseta järjestyksessä. 4. Consultor.news Standardi Toimitus Seuranta Tiedot, 5. Otamme seuraavat pakkaus menetelmiä ulkonäkö matkapuhelin line hallituksen, koska eri näköisiä piirilevyn muotit valmistettu eri valmistajien voi olla hieman erilainen, ei vaikuta käyttöön.

Pakkauksen Paino 1.6kg (3.53lb.)
Paketin Koko 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Yksikkö Tyyppi paljon (200 kappaletta/paljon)
Tuotemerkki YuXi
MicroSoft Malli Xbox360
USB NO
Malli Numero Tapauksessa Kit For Xbox 360
väri Valkoinen, Musta, Jokainen 100kpl
Yhteensopiva Merkki/Malli Microsoft

Kirjoita arvostelu

200pcs/paljon Värejä Akku Tapauksessa Kansi Shell Xbox 360 xbox360 Langaton Ohjain, Ladattava Akku

200pcs/paljon Värejä Akku Tapauksessa Kansi Shell Xbox 360 xbox360 Langaton Ohjain, Ladattava Akku

Muistutus: 1.Tuotteen tiedot ovat peräisin internet,mutta meidän kuvat ovat todellisia ,toimitamme tilauksesi sama kuin kuva,niin, ota, vertaile kuvia haluamasi tuotteen, jotta avoide ongelmia , Kuten paluu postin kustannuksia virheellinen osto on ostajan kustannuksella. 2.Tilaus

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!