Tuoteryhmä

Sounderlink 6 tuuman 50W tuntoon anturi bass shaker tärinä puhuja kotiteatteri autojen istuttava sohva

Uusi

€96.06

Varastossa

Asiasanat: tärinä kaiutin, puhuja, kaiuttimet kotiin, Halpa tärinä kaiutin, Laadukas kaiutin, Kiina kaiuttimet kotiin Toimittajat.

6 Tuuman bass shaker Tekniset tiedot: tehonkesto: Nimellisteho 50 wattia RMS; Max Teho: 100 w max Impedanssi: 4 ohmia Käyttökelpoinen taajuus vastaus: 20-80 Hz Fs:40 Hz-Force peak:30 lbs. per ft. Mitat: 6.2" dia. x2.5" H Paino: 1,41 KG/KPL Basso Shakers työn käsite, että matala basso on lähinnä tuntui, ja ei kuulleet. Pro Bass Shaker kirjaimellisesti lähettää sonic tärinää materiaalin läpi se on kiinnitetty, jonka avulla voit tuntea järisyttävä basso musiikkia, elokuvia tai video peli soundtrackit. Kohokohta: Pro-versio bass shaker kahvat 50 wattia korkeampi sisäelinten kokemus -Enemmän voima kuin standardin shaker tuoda teatterin tuolit elämään!! Tuntea maan vapina basso musiikkia, videoita ja pelejä kuten ammattilaiset.Lisää syvä basso, joissa tilaa on rajoitetusti, kuten pienet ajoneuvot. Ei ole vääristymiä ja samalla parantaa basso energiaa toimitetaan stereo . Käyttää tavanomaisia sarjaan että rinnan johdotus kokoonpano suurempia pinta-aloja. Tuntuu järisyttävä basso musiikkia, elokuvia tai video peli soundtrackit. Pro Bass Shaker oli alun perin suunniteltu autoteollisuuden sovelluksissa tuottaa iso auto-subwoofer basso ei vie arvokasta tilaa takakonttiin auton. Pro Bass Shaker on ihanteellinen avoautojen ja urheiluautojen, jos asennat suuri stereot subwoofer ei ole käytännöllistä. Voidaan käyttää myös kotona tehdä oma elokuva tai video peli tuoli. Bass Shaker yksinkertaisesti kiinnikkeet laudan istuimen alle tai pohjaan tuoli lähettää tärinää läpi rakenteen, jolloin voit tuntea mahtava basso. Pro-versio bass shaker kahvat 50 wattia tehoa ja tuottaa enemmän voima kuin standardin shaker. Yhdistää vahvistimeen, kuten tavallinen kaiutin. Käyttää erilaisia Basso Shakers suurempia pinta-aloja, kuten sohvat tai rakkaus paikkaa hyödyntämällä perinteisen sarjaan että rinnan johdotus kokoonpano.

Paketin Koko 20cm x 20cm x 3cm (7.87in x 7.87in x 1.18in)
Pakkauksen Paino 1.7kg (3.75lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Näyttö No
Akku No
Lähtöteho 50w
Virtalähde DC -, AC -, VAIHTOVIRTA
Audio-Luokitus Mini
Paketti Kyllä
Ääniohjaus No
Malli Numero Kiekko-01
Kauko-Ohjaus No
Tukea APP No
Puhuja Luokitus Puhdasta Subwoofer
Viestintä Langaton+Langallinen
Tukee Apt-x No
Sisäänrakennettu Mikrofoni No
Useita Kaiuttimen Kotelo 1
Kaiutin Majoitus-Tilassa Linjan valvonta
Älykäs Henkilökohtainen Avustaja Ei mitään
Toisto-Toiminto Ei mitään
Kaiuttimen Tyyppi Mini
Materiaali Muovi
Käytä Koti-Teatteri
Kaappi Materiaali Muovi
Audio Crossover Täyden Kantaman
Vedenpitävä No
PMPO 100w
kanavat 1
Tuotemerkki Sounderlink
Tuki Muistikortti No
Ominaisuus Ei mitään
Taajuusalue 60 hz-23 khz

Kirjoita arvostelu

Sounderlink 6 tuuman 50W tuntoon anturi bass shaker tärinä puhuja kotiteatteri autojen istuttava sohva

Sounderlink 6 tuuman 50W tuntoon anturi bass shaker tärinä puhuja kotiteatteri autojen istuttava sohva

6 Tuuman bass shaker Tekniset tiedot: tehonkesto: Nimellisteho 50 wattia RMS; Max Teho: 100 w max Impedanssi: 4 ohmia Käyttökelpoinen taajuus vastaus: 20-80 Hz Fs:40 Hz-Force peak:30 lbs. per ft. Mitat: 6.2 dia. x2.5 H Paino: 1,41 KG/KPL Basso Shakers työn käsite, että matala

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!