Tuoteryhmä

GPS Kurinalainen Kello GPSDO 10M Lähtö Neliön Aalto GPS-Oskillaattori

Uusi

€127.66

Varastossa

Asiasanat: oskillaattori, Halpa oskillaattori, GPS Kurinalainen Kello GPSDO 10M Lähtö Neliön Aalto GPS-Oskillaattori.

GPS Kurinalainen Kello GPSDO 10M Square Wave-Ulostulo

Erittely:

- Nimi:GPS Kurinalainen Kello

- Teho: DC11.7-12.9 V, 15W

- GPS ant teho:DC3.3V

- 10M LÄHTÖ :SQUARE AALTO,3.3 Vp

- RS232 LÄHTÖ:GPS-NMEA-SIGNAALIN

- TARKKUUS:ennen kuin OCXO 2 suuruusluokkaa

- KOKO:l*K*S=107*55*122mm(SISÄLTÄÄ BNC-YHTEYDEN)

- LISÄVARUSTE:AC110-220-DC12V-SOVITTIMEN,GPS-ANT.

Siellä on kaksi versiota kohde , Neliö Aalto tai siniaalto , Pls jättää meille viestin tilauksen , muuten me lähetämme radomly .

Huomautus:GPSDO:Global Positioning System kurinalainen oskillaattori

( ole hyvä ja tarkista, että virtalähde, varmista, että se sopii oman maan, ennen kuin ostaa sen, kiitos)

1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. 2) käsittelemme suurin järjestyksessä 48 tunnin kuluttua maksu todentaminen ja tarjota seuranta ei ole jokaisen Juttu(Consultor.news vain voi täyttää seuranta N jälkeen 24 tuntia). 3) Tukea MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO). 4) DHL/Fedex Seuranta Ei Ehkä Muuttaa sen jälkeen, kun erä saapuu Hongkong(esim.me lähetetty kohteen perjantaina ja täytä seuranta Ei,mutta seuranta Ei voi Muuttaa maanantaina jos Paketti saapuu Hongkong). 5) PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. 6) Jos et ole saanut lähetyksen kohtuullisessa päivän kuluessa päivästä maksu, ota meihin yhteyttä ensin(pls älä laita negatiivinen palaute, ennen kuin meihin yhteyttä!). Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

1) Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää ,pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi. 2) Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

1) venäläinen ostaja,pls tarjota täydellinen nimi kuten politiikka edellyttää. 2) Ostajalle venäjän Federaation,Argentiina,Ukraina,Kohde voi aluksen kautta EMS jos valitset DHL/Fedex niin monimutkainen tulli-ilmoitus prosessi. 3) Ostaja Brasiliasta,pls tarjota Veroa Ei haluat aluksen kautta DHL/Fedex,tai kohde aluksen kautta EMS vaikka valitset DHL.

Paketin Koko 10cm x 11cm x 12cm (3.94in x 4.33in x 4.72in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Ominaisuudet Kauko-Ohjaus
Tuotemerkki TZT

Kirjoita arvostelu

GPS Kurinalainen Kello GPSDO 10M Lähtö Neliön Aalto GPS-Oskillaattori

GPS Kurinalainen Kello GPSDO 10M Lähtö Neliön Aalto GPS-Oskillaattori

GPS Kurinalainen Kello GPSDO 10M Square Wave-Ulostulo Erittely: - Nimi:GPS Kurinalainen Kello - Teho: DC11.7-12.9 V, 15W - GPS ant teho:DC3.3V - 10M LÄHTÖ :SQUARE AALTO,3.3 Vp - RS232 LÄHTÖ:GPS-NMEA-SIGNAALIN - TARKKUUS:ennen

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!