Tuoteryhmä

BST501 Plus - auton moottori sähkö ongelma testaaja (testi anturit, sähkö johdot, ECU, polttoaine suuttimet, polttoainepumppu, komponentteja n)

Uusi

€154.68

Varastossa

Asiasanat: moottori testaaja, moottorin anturi testaaja, Pumppu Testaaja, Halpa moottori testaaja, Korkea Laatu moottori, anturi testaaja, Kiina pumppu testaaja Toimittajat.

BST501 Plus Auto Moottori Sähkö Ongelma Testaaja

Käyttöönotto BST501 Plus auto moottori sähkö ongelma testaaja

BST501 Plus on uusi testaaja tutkittu, kehitetty ja tuotettu BST valmistaja. Se on päivitetty versio BST501. Ja BST501 Plus yhdistää toimintoja BST501 polttoaineen suutin testeri, BST202 polttoainepumppu testaaja, BST103 auto-anturi simulator ja BST105 auto-anturi pulssi testaaja. Sitä käytetään testi ongelma kaikki elektroniset komponentit, jotka liittyvät moottorin ja virtapiirin. Tee oikosulkuja ja huono maalajeista valmistetut tavarat on helppo löytää. Se on välttämätön testaaja korjata moottorin ongelma. Ja tehdä moottorin sähkö ongelma, testata ja korjata helposti.

Toiminto BST501 Plus auto moottori sähkö ongelma testaaja

1. Testi auto-anturit ja komponenttien jännite tai vastus, pulssi, ja testata sähkö-piiri. Tee lyhyt circuts ja huono maalajeista valmistetut tavarat on helppo löytää.

BST501 Plus on toiminto, multi-mittari, mutta kaikki arvot on suunniteltu auto käyttöön erityisesti. Joten se voi testata maksimi, minimi ja nykyinen jännite ja vastus, pulssi anturit, autojen osat ja virtapiirin . Ja on kuvaajan näyttö.

2. Simuloida antureiden työskennellä ECUA

Asiakkaat voivat irrota anturit ECUA, ja sitten yhdistää BST501 Plus ECUA (käytä BST501 signaalin lanka yhteyden ECUA signaali pin), käytä BST501 Plus simuloida anturit työ -, syöttö-anturit, jännite tai vastus signaalin ECU, tuomari ongelma antureista tai ECU säätämällä signaalin välillä anturit ja ECUN. Ja sitten tarkistaa ECU ja moottori toimi palautetta.

3. Testi autojen polttoaineen injektori toimii

BST501 Plus voivat testata laatua, avaaminen, työ-ja ionisoimalla kaikkien 12v auto-polttoainesuuttimet. Tarkista polttoaineen injektorit polttaa pois, vuoto ja jumissa. Se voi testata enintään 6 yksikköä 12v autojen polttoaineen injektorit yhdessä samaan aikaan tai testata niitä erikseen. Tai testi 6 yksikköä polttoainesuuttimet ryhmässä, jotta voidaan käynnistää moottorin, kun korjaus moottorin ongelma tai polttoaineen injektorit ongelma tai ECU ongelma. Asiakkaat voivat säätää taajuus ja pulssin leveys enintään 6 polttoainesuuttimet yhdessä tai erikseen, kun testaus ja aseta injektio aikaa ja laskea.

Huom. Jos asiakkaiden täytyy testata matala impedanssi ruiskutussuuttimet, BST501 Plus voi testata enintään 2 matala impedanssi ruiskutussuuttimet yhdessä samaan aikaan. Koska suurin ulostulovirta BST501 on 15A, mutta alhainen impedanssi injector nykyinen on 6 A/asettaa.

4. Testi autojen polttoaine-pumppu toimi

BST501 Plus voi testata any12v autojen polttoaineen pumput vuoto -, sähkö-järjestelmä, polttoaineen pumput, ja tehdä polttoaineen pumput jumissa. Säätämällä ajonopeuden yksi tahansa 12v auto-polttoaine pumppu, kun testaus.

5. Testi ja puhdas ilmastointi kompressori

BST501 Plus, on tehtävä testaus ilmastointi kompressori ja puhdistus-ilmastoinnin kompressori ja säädä ajonopeus kompressori, kun testaus.

Osat BST501 Plus auto moottori sähkö ongelma testaaja

1. BST501 Plus tärkein testaaja

2. Auton akku virtakaapeli ( musta clip käytetään yhteyden maahan, punainen clip-on käyttää yhteyden virta)

3. Polttoaineen injektori liitäntäjohto (yksi kaapeli, jossa on 6 pistorasiat voidaan kytkeä enintään 6 suuttimet)

4. Polttoainepumppu liitäntäjohto (yksi kaapeli, jossa on 2 lentää johdot jotta yhteyden polttoaine pumppu tai ilmastoinnin kompressori)

5. Auto-anturin johtoja, jotka yhdistävät clip ( musta clip käytetään yhteyden maahan, punainen kynä käytetään yhteyden signaalin lanka-anturit)

6. Auto ECUA signaali pin-johdot ( keltainen lanka käytetään yhteyden signaalin pin ECUA )

7. Suomenkielinen käyttöohje ja CD-toiminta video

Huomaa, että toiminto BST501 ja BST501 Plus on erilainen, BST501 vain voi testata polttoaineen injektorit, polttoaine pumppu ja ilmastoinnin kompressori. BST501 Plus on enemmän toimintoja.

Jos asiakkaat, jotka ovat BST501 polttoaineen suutin testeri jo, ja haluat päivittää BST501 että BST501 Plus, ole hyvä ja ota yhteyttä BST, antaa takaisin teidän BST501 testaaja, ja maksaa myynninedistämistarkoituksessa hinta 100 DOLLARIA. Päivitämme BST501 että BST501 Plus. Asiakkaiden pitäisi maksaa toimitus.

Pakkauksen Paino 1.5kg (3.31lb.)
Paketin Koko 24cm x 16cm x 13cm (9.45in x 6.30in x 5.12in)
Yksikkö Tyyppi pala
Materiaali Tyyppi sähkö-lauta
Mallin Nimi BST501 Plus
Kohteen Korkeus 13cm
Tuotemerkki BSTSparkTec
Kohteen Paino 1.5kg
Kohteen Tyyppi Sähkö-Testaajat & Testi Johtaa
Jännite 12V
Sähköinen No
Ohjelmiston Versio moottori ongelma testi
Teho 9W
Kohteen Leveys 16cm
Laitteisto Versio moottori ongelma testi
Ulkoinen Testaus-Sertifiointi ISO9000
Kohteen Pituus 24cm

Kirjoita arvostelu

BST501 Plus - auton moottori sähkö ongelma testaaja (testi anturit, sähkö johdot, ECU, polttoaine suuttimet, polttoainepumppu, komponentteja n)

BST501 Plus - auton moottori sähkö ongelma testaaja (testi anturit, sähkö johdot, ECU, polttoaine suuttimet, polttoainepumppu, komponentteja n)

BST501 Plus Auto Moottori Sähkö Ongelma Testaaja Käyttöönotto BST501 Plus auto moottori sähkö ongelma testaaja BST501 Plus on uusi testaaja tutkittu, kehitetty ja tuotettu BST valmistaja. Se on päivitetty versio BST501. Ja BST501 Plus yhdistää toimintoja

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!