Tuoteryhmä

Smart Home: N Himmennin 220V,Touch-Paneeli Langaton Kauko-seinävalaisin Himmennin Wifi Ohjaus Broadlink Rm Pro/Geeklink

Uusi

€23.45

€35.54

-34 %

Varastossa

Asiasanat: Geeklink, Halpa geeklink, Smart Home: N Himmennin 220V, Touch-Paneeli Langaton Kauko-Seinävalaisin Himmennin Wifi Ohjaus Broadlink Rm Pro/Geeklink.

Haluta huomata: tämä kytkin,jos haluat saada wifi-funtion,täytyy työskennellä broadlink rm pro tai geeklink ajattelija,kiitos LED-Himmennin EU-Standardin Crystal Touch-Lasi-Paneeli, Kauko-Ohjaus-Valon Himmennin Kosketa Näytön Kytkin Smart Home

Rem-o-te-Ohjaus Himmennin Kytkin/ Touch Kytkin Kanssa Touch-Kaukosäädin ja Himmennin-toiminto. Elektroninen himmennin, terve ja muodikas. Voi säädellä luminanssi vapaasti, nauttia lämmin valot, säästää sähköä ja energiaa. Paina 'vasen, Kolmio kanssa rekisteröidy' - painiketta, valo kirkastunut. Paina 'oikeus Kolmion kanssa rekisteröidy' - painiketta, valo himmenee. Sovellettavat hehkulamput , halogeenilamput ja himmennettävä LED-lamput (LED-lamput pitäisi olla yli 20W tai työskentely nykyiset LED tulee olla enemmän kuin 300mA) . Korkea laatu karkaistu lasi paneeli suunnittelu. Tulenkestävä ABS-muovia. LED-indikaattori, hyvin erottaa. E-start, ei kipinöitä yhteystietoja. Enemmän inhimillistämisen design: lamppu on pois päältä, kun sähkön saapuvat jälleen, säästää sähköä. Ei ääntä, kun päälle/pois valot, pitää kodin tai toimiston hiljaisuus. Yhden live wire-ohjaus, helppo asentaa, vaihda vanha kytkin suoraan. Tuotu IC, erittäin hyvä suorituskyky ja herkkä kosketus.

Tekniset Parametrit: Demension: 80*80 MM käyttöjännite: AC110V-240V/50Hz~60 hz. Rated kuormitus:alle 300W/Jengi Itse kuluttaa virtaa:Alle 1mA Toiminta-ympäristö:-10~45 ,Vähemmän kuin 95% RH elinikäinen: yli 100 000 kertaa Etäisyys: 20m-Taajuus:433MHz Tyyppi Akku: 12V, 23AE Lämmin Vinkkejä 1)Ennen kuin asennat kytkimen,älä sammuta yleistä virtalähde!Tai kytkin ei toimi. 2)sen Jälkeen, kun sammuttaa yleistä virtalähde → Yhdistä lanka ja kiristä ruuvit →Peitä lasi paneeli →Kytke virta →Odota 10 sekuntia, kunnes LED-merkkivalo on päällä,valitse vaihda. 3)Yli lastaus on kielletty ( kuormitus teho on alle 300W/Jengi)

Paketin Koko 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.38kg (0.84lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Toiminta-ympäristö
väri
Kytkin Tyyppi Kaukosäädin Himmennin Valokytkin
Ominaisuudet Vilkkuva
Valtion Kokoonpano Ready-to-Go
Akku-Ohjain 12V,23AE (Ei sisällä akkua)
led-merkkivalo
Tuotemerkki Eruiklink
Sertifiointi
Malli Numero Valon Himmennin
Asteikko 1
Ulottuvuus
Valvonta Etäisyys 15-20M
Tyyppi Seinä-Valo Langaton Kytkin
Paneelin Materiaali Korkea Laatu Karkaistua Lasia Paneeli Touch

Kirjoita arvostelu

Smart Home: N Himmennin 220V,Touch-Paneeli Langaton Kauko-seinävalaisin Himmennin Wifi Ohjaus Broadlink Rm Pro/Geeklink

Smart Home: N Himmennin 220V,Touch-Paneeli Langaton Kauko-seinävalaisin Himmennin Wifi Ohjaus Broadlink Rm Pro/Geeklink

Haluta huomata: tämä kytkin,jos haluat saada wifi-funtion,täytyy työskennellä broadlink rm pro tai geeklink ajattelija,kiitos LED-Himmennin EU-Standardin Crystal Touch-Lasi-Paneeli, Kauko-Ohjaus-Valon Himmennin Kosketa Näytön Kytkin Smart Home Rem-o-te-Ohjaus Himmennin

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!