Tuoteryhmä

Samsung SHS-P718 Fingerprit Digital Oven Lukko Push Pull ENGLANTI Versio Iso Ura Edistäminen Hopea Väri

Uusi

€333.37

Varastossa

Asiasanat: Edistäminen, tarjouksia hopea, halvat edistäminen, Korkea Laatu tarjouksia hopea.

Väri: Hopea

jos et halua kultaa tai kahvia väri ,ole hyvä löytää ne minun store.

4 tapoja avata ovi:

sormenjälki -, salasana -, avain -, kortti -

Kerro meille auki-suuntaan, paina huoneeseen tai vetää pois huoneesta.

Yleensä emme poista akku paremmin kuljetuksen.

Kätevin tapa toimia ovet, älä käännä, vaan Työnnä! Push-Pull Innovaatioita.

Push ulkopuolelta! Vedä sisältä! Kanssa Push-Pull-on suunnittelu etenemistä tarjoaa enemmän mukavuutta jokapäiväisessä oven toimintaa.

Vain toimivat kuten auton ovet, YKSI Askel Push-ja Pull(yksi vaihe avata ja sulkea) innovaatio avaa uuden tavan toimia asuin-ovet yhä enemmän mukava ja kätevä.

Kätevä todennus menetelmiä, joiden tarkoituksena on vähentää huoli yli avain menetys tai salasana hakkerointi, tämä state-of-the-art-sormenjäljen tunnistus-järjestelmä lisää turvallisuutta. Parantaa käyttäjän mukavuutta helposti oven avaaminen ja sulkeminen-yhteys ominaisuus, key pad-paneeli on peitetty automaattisesti painamisen jälkeen ovi on auki lock-painiketta, mikä parantaa turvallisuutta sormenjälkien tunnistus-paneeli. Pystyy rekisteröimään ja tunnistamaan 100 sormenjälkiä,tämä turvallinen smart oven lukitus järjestelmä voi yhtä hyvin olla hyödynnetään pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Kaksinkertainen Todennus-Tila-asetus, kodin turvallisuus vahvistuu ja mahdollistaa suuremman turvallisuuden yhteys. Oven avaaminen pääsy vaatii kaksi authentication tarkastukset,sekä salasana ja sormenjälki järjestelmä input siksi se on turvallisempi ja varmempi. Se on välttämätöntä, että, kun Kaksinkertainen Todennus-Tila on käytössä, et unohda salasanaa.

Varustettu IR-anturi aktivoituu automaattisesti Tervetullut Ominaisuus, kun anturi havaitsee kaikki liikkeet alueella 70cm.

Ovi-telakka ilmoittaa automaattisesti niiden tila kosketusnäytöllä, näyttää viestejä, kuten Lukita ja avata,mikä tuo lisäarvoa päivittäinen käyttö kokemuksia.

Kaikki kuluttajat, jotka haluavat yön retkiä ilman herätä muita perheenjäseniä kuten lapsia ja vauvoja, Tavalla Tilassa-toiminto on ratkaisu, jos se tilapäisesti estää oven toiminnalliset ääniä.

Ennen salasanan painamalla [*] painiketta, Tavalla Tilassa aktivoituu poistaa minkä tahansa digitaalisen ääniä oven toiminta(salasana näppäilemällä ääniä, ääniviestit jne.) tilapäisesti.

Se doorlock varustettu dual protection vankat rakenteet ja anti-hakkerointi ratkaisu. Vankka rakenne on muodostettu yhdistämällä sekä kahva ja runko tuottaa vakaampi suorituskykyä, anti-hakkerointi ratkaisu lisätty salasana ja salaus, joka estää pakko tunkeutumista maksimoimaan käyttäjän turvallisuus.

Yksinkertainen Yhden Kosketuksen 'Kotiin Muoto' - painiketta, käyttäjät voivat tarjota vastaan tunkeutumista, kun retkiä. Aikana ominaisuus, aktivointi -, hälytys säestää puhkeaa jos tunkeutuja tuli ikkunat, kuistit jne. muut kuin ovi(asennettu doorlock) yrittää käyttää doorlock sisälle taloon

Kodin turvallisuus ominaisuus

Toimitus ehdot:

Me vain aluksen vahvisti, osoite toimittamien Consultor.news. Ennen kuin maksat, varmista, että osoite vastaa osoite haluat meidän aluksen

Toimitustapa:

Kaikki tuotteet toimitetaan DHL,EMS ect. koska todellinen tilanne.

toimitus aika:

Kaikki tuotteet lähetetään enintään 48 aukioloajat saatuaan maksun (paitsi lauantai ja sunnuntai)

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.Kiitos!

Pakkauksen Paino 5.0kg (11.02lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Malli Numero SHS-P718
Tuotemerkki Samsung

Kirjoita arvostelu

Samsung SHS-P718 Fingerprit Digital Oven Lukko Push Pull ENGLANTI Versio Iso Ura Edistäminen Hopea Väri

Samsung SHS-P718 Fingerprit Digital Oven Lukko Push Pull ENGLANTI Versio Iso Ura Edistäminen Hopea Väri

Väri: Hopea jos et halua kultaa tai kahvia väri ,ole hyvä löytää ne minun store. 4 tapoja avata ovi: sormenjälki -, salasana -, avain -, kortti - Kerro meille auki-suuntaan, paina huoneeseen tai vetää pois huoneesta. Yleensä emme

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!