Tuoteryhmä

VIGSHAVING Faux Horn Hartsi Kahva on Hienoin 2band Mäyrä Hiukset Parranajo Harja

Uusi

€14.90

€18.63

-20 %

Varastossa

Asiasanat: Partasuti, mäyrä hiukset parranajo harja, hiukset parranajo harja, Halpa partasuti, Korkea Laatu mäyrä hiukset parranajo harja, Kiinan hiukset parranajo harja Toimittajat.

VIGSHAVING Faux Horn Hartsi Kahva on Hienoin Mäyrä Hiukset Parranajo Harja Gr ade:Finest mäyrä hiukset parranajo harja Solmu halkaisija: 24mm Harja Parvi: 55mm Hartsi Kahva

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Package: vähentää jätteiden ja suojella maailman ympäristö,emme toimittaa kaunis lahjapaketti, vain yksinkertainen laatikko

Toimitus:

1) USA ,RU käyttää epacket, muut voit valita Consultor.news Standard Shipping.

2)Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja. Meillä on normaali lähetämme kohteet 7 päivän sisällä, kun maksu on suoritettu, jos ei voisi julistaa vuonna nimike tiedot

3)Emme ole uarantee toimitusaika kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu. Huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja, välitys maksuja, tulleja ja veroja tuotaviksi yourcountry. Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi lähetykset.

4)toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien.

Palautus:

Teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme.

Hyvitämme sinulle, jos palautat kohteita kuluessa 15 päivää kuitista kohteita mistä tahansa syystä. Kuitenkin ostajan tulisi varmista, että kohteet palannut ovat alkuperäisessä olosuhteissa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa kustannuksia, vahinkoa tai tappiota.

Ostaja on vastuussa toimituskulut palauttaa kohteita.

Palaute:

Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut.

Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 15cm x 8cm x 6cm (5.91in x 3.15in x 2.36in)
Pakkauksen Paino 0.12kg (0.26lb.)
Kohteen Tyyppi Partasuti
kahva väri Faux Horn Väri
Koko Total length approx 100m
Materiaali hartsi kahva
Malli Numero FI0624HR
Harjas Korkeus 55mm parvi
Hiukset Solmu dia 24mm
Sukupuolten Miehet
Hiukset hienoin mäyrä hiukset
Kahva Metalli ja Hartsi
Tuotteen Tyyppi mäyrä hiukset harja
korkeus noin 100mm
Tuotemerkki VIGSHAVING

Kirjoita arvostelu

VIGSHAVING Faux Horn Hartsi Kahva on Hienoin 2band Mäyrä Hiukset Parranajo Harja

VIGSHAVING Faux Horn Hartsi Kahva on Hienoin 2band Mäyrä Hiukset Parranajo Harja

VIGSHAVING Faux Horn Hartsi Kahva on Hienoin Mäyrä Hiukset Parranajo Harja Gr ade:Finest mäyrä hiukset parranajo harja Solmu halkaisija: 24mm Harja Parvi: 55mm Hartsi Kahva -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Package:

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!