Tuoteryhmä

19.6*11.2*3cm ant maatilat,muurahainen pesiä laajennus pääluokka X akryyli hyönteisten villa pet kehittynyt mania talon muurahaisia

Uusi

€15.46

€16.27

-4 %

Varastossa

Asiasanat: ant farm, muurahainen pesä, hyönteiset lemmikkieläimet, Halpa ant farm, Korkea Laatu muurahainen pesä, Kiina hyönteiset lemmikkieläimet Toimittajat.

Muurahainen pesä X-koko:196*112*30mm Ruokinta kohta koko:196*75*112mm Muurahainen pesä x voi käyttää erikseen on käyttää ruokinta-osa tai muodostaa yhteyden johonkin toiseen ant pesä, jossa ruokinta-alueella Huomautus:koska vesi lasi putki on helppo rikki aikana jalostusta me laita ne lahjaksi,jos se on rikki ystävällisesti ostaa paikallisia.

Maksu hyväksymme Escrow. Ota meihin yhteyttä saat lisätietoja siitä, miten voit maksaa tai tiedustelut koskien maksua.

Toimitus Emme ole vastuussa perillesaamattomat-osoite. Pidätämme oikeuden veloittaa postikuluja jälleen palannut kohteita johtuen väärä osoite. Tuote lähetetään ulos kuluessa 24-48 tuntia sen jälkeen, kun selvä maksu (ilman viikonloppu ja loma). Saapumisaika:

1. Air Mail: 15-30 päivää

2. EMS: 5-10 päivää Satunnaisesti, se saattaa hidastaa, koska paikallinen Asiakkaan lupaa. Jos ei saada kohteen 30 päivän jälkeen, ota meihin yhteyttä ratkaista se. Emme tarjoa yhdistää suomi. Emme ole vastuussa tullia tai veroja oman maan.

Return 1 Vuoden Takuu, Tarjouksen luottamusta! Kaikki tuotteet ovat 100% upouusi. Kaikki tuotteet on testattu ennen lähettämistä. Voimme vaihtaa tuotteen 30 päivän kuluessa sen jälkeen, kun olet saanut sen, jos se on viallinen. Palautettavan tuotteen on oltava kaikki alkuperäiset pakkaukset ja tarvikkeet Hyväksyntä Paluu Koodi. Ostaja on vastuussa palaavat postikulut. Olemme vastuussa postikulut korvausinvestoinnit. Palautus tehdään saatuaan palautetun kohde. Se voi kestää jopa 3 työpäivää prosessi palauta sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tuotteen.

Muut KAIKKI tuotteet on pakattava Ilman vähittäiskaupan ruutuun. Pyrimme ansaita 100% täydellinen "Viiden Tähden" tulokset sinulta. Star-tulokset ovat meille erittäin tärkeitä. Jos mitään tapahtumaa ei vastaa odotuksia. OTA MEIHIN yhteyttä JA ANTAA MEILLE MAHDOLLISUUDEN TEHDÄ ASIOITA OIKEIN, ennen kuin sinun jättää palautetta.

Yksikkö Tyyppi Asettaa
Paketin Koko 25cm x 15cm x 15cm (9.84in x 5.91in x 5.91in)
Pakkauksen Paino 0.4kg (0.88lb.)
Tuotemerkki Leane Creatief
Materiaali Muovi
Koko M
Tyyppi Hyönteiset

Kirjoita arvostelu

19.6*11.2*3cm ant maatilat,muurahainen pesiä laajennus pääluokka X akryyli hyönteisten villa pet kehittynyt mania talon muurahaisia

19.6*11.2*3cm ant maatilat,muurahainen pesiä laajennus pääluokka X akryyli hyönteisten villa pet kehittynyt mania talon muurahaisia

Muurahainen pesä X-koko:196*112*30mm Ruokinta kohta koko:196*75*112mm Muurahainen pesä x voi käyttää erikseen on käyttää ruokinta-osa tai muodostaa yhteyden johonkin toiseen ant pesä, jossa ruokinta-alueella Huomautus:koska vesi lasi putki on helppo rikki aikana jalostusta

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!