Tuoteryhmä

FreedConn T-COMVB Uusi Päivitetty Versio, Alkuperäinen Bluetooth-Moottoripyörä Kypärä Intercom Kypäräpuhelimet Hf + FM-Radio Ilmainen Toimitus

Uusi

€65.12

€72.36

-10 %

Varastossa

Asiasanat: Interphone-Hf, Moottoripyörä Kypärä Intercom, bluetooth-moottoripyörä kypärä intercom, Halpa interphone-hf, Korkea Laatu moottoripyörä kypärä intercom, Kiina bluetooth-moottoripyörä kypärä intercom Toimittajat.

Ilmainen Toimitus!!2016 Päivitetty Versio !! 2kpl Alkuperäinen BT Bluetooth-Moottoripyörä Kypärä Intercom Kypäräpuhelimet Hf + FM-Radio

Weclomed tahansa tukku-business!!

Huomautus : Meidän bluetooth-puhelimet mukana tulee laturi(verkkolaite).

Ja meillä on 2 erilaista kuulokkeita & mikrofoneja valintasi seuraavasti:

Lisää huomautus tai jättää viestin mallin haluat.

Muuten, me lähetämme malli 2 oletukseksi

Malli 1: Full Face Kypärä / I ovat tärkeä Kypärä ;

Malli 2: Avoin / Puoli Kasvot Kypärä.

Huomaa :

Intercom muiden kanssa, tarve 2 tai 3 yksikköä.

(Se voi tukea Max 3 yksikköä.intercom)

Tärkeimmät ominaisuudet (1) Wireless headset bluetooth käyttöön matkapuhelin erilaisia jopa 10 metriä. Bike-to-bike intercom rider& matkustajan tai kaksi erillistä pyöriä jopa 800 Metriä avoimessa tilassa Jopa 10 tuntia puheaikaa, kun se on liitetty matkapuhelin. Jopa 6 tuntia puheaikaa, kun käytät intercom ominaisuus. Jopa 300 tuntia valmiusaikaa (2) huutavat, puheluun vastaaminen, puhelun hylkääminen, soita puhelu. (3) Vastaanottaa matkapuhelin puhelun automaattisesti (4) Valitsin viimeisen numeron (5) Tukea äänen siirtoa. (6) Nauti matkapuhelin musiikin kautta A2DP-tai kytke GPS (7) Valvonta matkapuhelin musiikin kautta AVRCP: eteenpäin, taaksepäin, toisto, tauko (8) Automaattinen kytkentä joukossa bluetooth-matkapuhelin, intercom, stereo musiikkia. (9) DSP kaikua ja melun vaimennus teknologia, kristallinkirkkaan äänen laatu on taattu nopeaa. (10) - Painiketta paneeli on vesitiivis, ja sun-todiste, kun rakenne on kestävä. Inter Puhelin on Bluetooth-Kuuloke on suunniteltu moottoripyörän kuljettaja ja matkustaja, jotka haluavat olla selkeä ja luotettavan langattoman viestinnän ajon. Tämä hf-laite on yhteensopiva Bluetooth-matkapuhelimet ja voi olla sopii minkäänlaista kypärän motorcyclists.

Tämän laitteen avulla pyöräilijät saavat GPS ääniohjeet, yhteyttä matkustaja takapenkillä, suorittaa kehottaa heidän matkapuhelimen ja kuunnella musiikkia tai heidän MP3-soitin.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, laite tarjoaa biker-tobikerintercom viestintä.

Tämä hf-laite toimii minkä tahansa Bluetooth varustettu matkapuhelin. Suunniteltu ja Suunniteltu Raskaiden Suorituskykyä.

Asennus Muun Puhelin

1. Ota Muun Puhelimen Kuuloke ja työnnä se alas lähtö Hf-Clip-Mount. Varmista, että se on täysin varustettu ja lukittu paikalleen yrittämällä sitä, vetämällä sitä ylöspäin. 2. Nyt sinun täytyy liittää kaiuttimen ja mikrofonin varsi kypärän sisällä. Ota Velcro pad, jonka puhuja liittää, ja testi voi parhaiten korjata se. Velcro Pad pitäisi olla kiinteä korkeus korvalla kypärät korva taskussa. Sinun täytyy laittaa kypärän päähän muutaman kerran löytää optimaalinen sijainti soveltaa pad. Kun oikea asento löytyy, poista suojaava nauhat ja soveltaa Velcro Pad.

3. Seuraavaksi ottaa Kaiuttimen ja kiinnitä se Velcro Pad. Suorita Mikrofonin Arm alas pitkin alas, missä suu on. Kuten Mikrofonin Varsi on joustava, voit säätää sen niin, että se istuu optimaalinen asento suun eteen. Jotkut kypärät on irrotettava täyte; jos sinun ei, se on suositeltavaa käyttää kaiuttimen ja mikrofonin alle täyte.

4. Huolehtiminen vastaamaan nastat ylös, kytke Kuulokkeiden Pistoke Kuuloke Liitäntään. Pistoke voidaan asettaa kameraan vain yhdessä asennossa.

5. Kiinnitä johto Hf-laitteen Pistoke sisällä kypärä. Tuck ylimääräinen lanka osaksi kypärä. Varmistaa, että vain muutaman sentin johto tulee ulos. Olet onnistuneesti asennettu Muun Puhelimen. Laitteen kytkeminen päälle valmiustilaan:

Paina ja pidä pieni musta virta-painiketta lopussa yksikkö. Jälkeen 3 s kuulet "Di" ja sininen LED alkaa vilkkua. Päästä irti painiketta ja laite on nyt valmiustilassa. Kääntämällä laite pois päältä: Paina pieni musta virta-painiketta 5 sekunnin ajan tai kunnes kuulet 2 "Di" äänet ja valot sammuttaa. Laiteparin muodostaminen Bluetooth-yhteensopivan matkapuhelimen: Kun laite on pois päältä, paina ja pidä pieni musta virta-painiketta lopussa yksikkö. Pidä-painiketta, kunnes PUNAINEN JA SININEN valo vilkkuu. Se kestää yleensä noin 5-8 sekuntia pois. Älä anna mennä, kun näet sininen valo. Voit myös kuulla "DuDu" merkkiääni, kun laite siirtyy pariliitoksen muodostustilaan. Puhelimen, etsi ja yritä pariliitoksen laitteeseen, kun laite on vilkkuva punainen ja sininen. Jos pyydetään pairing-koodi on 0000, ja sinun pitäisi asettaa puhelimen automaattinen parin laitteen kanssa.

Pari 2 laitteet intercom-tilassa, Kun molemmat laitteet ovat pois päältä, paina ja pidä pieni musta virta-painiketta molemmat laitteet, kunnes molemmat yksiköt flash punainen/sininen-näppäintä toistuvasti. Sinun täytyy pidä painiketta yli 6 sekuntia ja älä anna mennä, kun näet sininen valo. Paina lyhyesti black power-painiketta, YKSI kahden laitteet ja tämä laite etsii ja auto-parin muut intercom-tilassa. Live puhelu aloitetaan. Jos tämä epäonnistuu, yritä uudelleen se varmistaa, että sekä punainen/sininen merkkivalosarjat aloitetaan samanaikaisesti ja ovat lähellä toisiaan. Myös varmistamaan, että muut Bluetooth-laitteet ovat pois päältä. Kun pariksi, sinun ei tarvitse siirry laiteparin muodostustilaan uudelleen. Tulevaisuudessa sinun tarvitsee vain mennä valmiustilaan (sininen valo vilkkuu) sekä yksiköiden ja paina-painiketta yhden laitteita. Pari 3 laitteet intercom-tilassa Seuraa edellä mainitun menettelyn jokaiselle yhdistelmälle kolme yksikköä. (A-B, B-C, A-C). Varmistaa, kolmas yksikkö on kytketty pois käytöstä, kun muodostat laiteparin muut laitteet. Vain 1-yhteyden voi elää kerrallaan. Kun onnistuneesti yhdistänyt yhteydet voidaan kytkeä lopettamalla kaikki live call ja palaa valmiustilaan. Paina Valmiustilassa power/intercom-painike 1 kerran yksi pariliitosta olla nimeltään, tai 2 kertaa muiden pariliitoksen kutsua. Pariliitoksen muodostaminen 1 tai 2 puristimet riippuu järjestyksessä, jossa olet yhdistänyt 3 kypärät, mutta kun pariksi asiaa laiteparit säilyttää numero. eli ei paina virta - /intercom-painike 1 aika soittaa B ja 2 kertaa soittaa C. B painamalla painiketta 1 aika soittaa C ja 2 kertaa soittaa A. C ei paina painiketta 1 aika soittaa ja 2 kertaa soittaa C.

Paketin Koko 20cm x 16cm x 8cm (7.87in x 6.30in x 3.15in)
Pakkauksen Paino 0.68kg (1.50lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Erityinen Toiminto FM
Kohteen Korkeus 2.2cm
Kohteen Paino 35g
Erityistä Ominaisuudet FM-Radio, Intercom
Kohteen Leveys 3.2cm
Virtalähde-Tilassa Sisäänrakennettu Akku
Kohteen Tyyppi Kypärä Hf-Laitteen
Enimmäismäärä Kaiuttimet 2
Ulkoinen Testaus-Sertifiointi CE
Yhteys-Tilassa Bluetooth
Suurin Intercom Etäisyys 500-1000m
Kohteen Pituus 8.2cm
Sovellettavat Tyyppi Kypärä Universal
Tuotemerkki FreedConn
Mallin Nimi T-COMFM
Plug Type EU

Kirjoita arvostelu

FreedConn T-COMVB Uusi Päivitetty Versio, Alkuperäinen Bluetooth-Moottoripyörä Kypärä Intercom Kypäräpuhelimet Hf + FM-Radio Ilmainen Toimitus

FreedConn T-COMVB Uusi Päivitetty Versio, Alkuperäinen Bluetooth-Moottoripyörä Kypärä Intercom Kypäräpuhelimet Hf + FM-Radio Ilmainen Toimitus

Ilmainen Toimitus!!2016 Päivitetty Versio !! 2kpl Alkuperäinen BT Bluetooth-Moottoripyörä Kypärä Intercom Kypäräpuhelimet Hf + FM-Radio Weclomed tahansa tukku-business!! Huomautus : Meidän bluetooth-puhelimet mukana tulee laturi(verkkolaite). Ja meillä

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!