Tuoteryhmä

Pöly, sumu ja usva-anturi-moduuli, /PPD42NS hiukkasten pitoisuus anturi, /pm2.5-anturi

Uusi

€8.13

Varastossa

Asiasanat: Anturi-Moduuli, moduuli anturi, anturi anturi, Halpa-anturi-moduuli, Korkea Laatu moduuli anturi, Kiina-anturi anturi Toimittajat.

Tärkeimmät ominaisuudet: 1, PWM-tilassa output; 2, kompakti rakenne, kevyt paino; 3 helppo asentaa; 4 yhden virtalähde; 5, hinta on alhainen. Tärkein sovellus: 1. Ilmanpuhdistin ja ilmanraikastustuotteiden; 2, ilmastointi; 3, air quality monitor; 4, ilmastointi ja muut niihin liittyvät tuotteet. Tärkeimmät parametri: 1, optinen periaate, voi havaita enemmän kuin 1 mikronin pöly-hiukkasia; 2, kaksi tuotos tilat, ratkaista eri herkkyys vaatimukset, puhdas ympäristö Vout lähtö korkean tason signaali (4V); 3, 5VDC virtalähde; 4, koetin hiukkasten kantama: enintään 8000pcs/283ml (yli 1um hiukkaset); Pöly (made in China) ovat verrattavissa suorituskykyä Japanin tuotemerkit, patentoituja tuotteita, jotka hyväksy minkäänlaista kontrastia ja testi, ja on etu hinta! Lämmin kehote: PM2.5 ilmanlaadun testaus moduuli on vain anturi, tarvitaan kaksi kehityksen, ennen kuin voit käyttää, voit suoraan kuulla Wangwang, antaa asiaankuuluvat tekniset tiedot!

Pakkauksen Paino 0.35kg (0.77lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Jännite 5V
Tuotemerkki MLLSE
Kohteen Tyyppi FM-Lähettimet

Kirjoita arvostelu

Pöly, sumu ja usva-anturi-moduuli, /PPD42NS hiukkasten pitoisuus anturi, /pm2.5-anturi

Pöly, sumu ja usva-anturi-moduuli, /PPD42NS hiukkasten pitoisuus anturi, /pm2.5-anturi

Tärkeimmät ominaisuudet: 1, PWM-tilassa output; 2, kompakti rakenne, kevyt paino; 3 helppo asentaa; 4 yhden virtalähde; 5, hinta on alhainen. Tärkein sovellus: 1. Ilmanpuhdistin ja ilmanraikastustuotteiden; 2, ilmastointi; 3, air quality monitor; 4, ilmastointi ja muut niihin

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!