Tuoteryhmä

5kpl NuoNuoWell 3/4"-16 PE Putki ulkokierteisen T-Liitin Puutarha Micro Kastelu Kasvi, Kastelu-Sovitin Letku Yhteinen

Uusi

€3.02

€3.92

-22 %

Varastossa

Asiasanat: sovitin letku, T-liitin, liitin puutarha, Halpa sovitin letku, Laadukas t-liitin, Kiina-liitin puutarha Toimittajat.

5kpl NuoNuoWell 3/4"-16 PE Putki ulkokierteisen T-Liitin Puutarha Micro Kastelu Kasvi, Kastelu-Sovitin Letku Yhteinen

Tuotteen tiedot: Tuotteen Nimi: 3/4"-16 PE T-Liitin-Yhteys:Ulompi Dia 16mm Letku Sovellus: Kastelu puutarha

Kiitos erittäin paljon valita NuoNuoWell SunnGrow Store ! Voit etsiä meidän muiden tuotteiden kanssa tuotemerkin nimet NuoNuoWell , Wigrow , Tewango Ja Muut Kaupat: Vihreä Puutarhanhoito Elämä,Tewango Toimitus Tavalla: Me valita merenkulun tapoja accoring sinun valita.Joskus meidän täytyy tehdä joitakin muutoksia accoring tilauksesi. Mutta ota piste ei hätää, meidän täytyy valita parempi tapa lähettää tilauksesi. Normaalisti, Ilmainen Toimitus Tapoja ovat Talous-toimitus tapa, Jos tarvitset kohteita kiireellisesti, ota ystävällisesti meihin yhteyttä, Tai Voit valita nopeasti Express, Kuten DHL,EMS...... ja niin edelleen. Seuranta tiedot: joitakin Pieniä tilauksia, voit valita Talous-Toimitus Tapa, ei ole täydellinen seuranta tiedot,joten Jos et voi seurata sitä , Niin älä huoli. ja älä avaa riita . Tavarat on vielä matkalla sinulle. Jos tarvitset täydellinen seuranta tiedot, valitse toimitus tapa "Tracking information" on Merkintä " ei Saatavilla ". Tuotteet ja Kuvat: Kaikki tuotteiden kuvat on otettu itsestämme . Joskus, tuotteiden ulkonäkö voi olla erilainen .Mutta meidän täytyy varmistaa, että laatu ja toiminta ovat sama tai parempi. Palaute: Jos et täytä mitään kysymyksiä tai ongelmia aikana tilauksen käsittelyaika. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin ratkaisuja . Meidän työaika: maanantai-lauantai am 8 :00to am 11:30 (Pekingin Aikaa) pm:14: 00-pm 18:00 (Pekingin Aikaa)

Jos emme ole työaikaa,ole hyvä ja jätä viesti meille, meidän täytyy antaa sinulle palautetta niin pian kuin mahdollista. Ja antaa sinulle tyytyväinen ratkaisuja.

Joka tapauksessa, jos siellä on mitään väärää, älä anna meille huono tarkistaa välittömästi(Huono arvostelu tarkoittaa: 3 tähteä 2 tähteä 1 tähti )

Toivomme tietenkin, sinun 5 tähteä. Kiitos niin paljon.

Yksikkö Tyyppi paljon (5 kpl/erä)
Paketin Koko 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.075kg (0.17lb.)
Tuotemerkki NuoNuoWell
Tyyppi Puutarha Vettä Liittimet
Muovi-Tyyppi PE
väri Musta
Materiaali Muovi
Halkaisija 3l4 tuuman 16PE
Malli Numero PLU-WLW3T16MMZ6F
Puutarha Vettä Liittimen Tyyppi Uros Liittimet
Standardi DIN

Kirjoita arvostelu

5kpl NuoNuoWell 3/4

5kpl NuoNuoWell 3/4"-16 PE Putki ulkokierteisen T-Liitin Puutarha Micro Kastelu Kasvi, Kastelu-Sovitin Letku Yhteinen

5kpl NuoNuoWell 3/4 -16 PE Putki ulkokierteisen T-Liitin Puutarha Micro Kastelu Kasvi, Kastelu-Sovitin Letku Yhteinen Tuotteen tiedot: Tuotteen Nimi: 3/4 -16 PE T-Liitin-Yhteys:Ulompi Dia 16mm Letku Sovellus: Kastelu puutarha Kiitos erittäin paljon valita NuoNuoWell

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!