Tuoteryhmä

Käsitöitä Kirjonta DIY ranskan Korkea Laatu DMC Laskea Cross Stitch Sarjat 14 ct öljymaalaus Van Dael - Kimppu

Uusi

€46.03

€57.54

-20 %

Varastossa

Asiasanat: ommel hajuvedet, ommel haltija, maalaus vuorilla akvarelli maisema, Halpa ommel hajuvedet, Korkea Laatu ommel haltija, Kiinan maalaus vuorilla akvarelli maisema Toimittajat.

Lue koko sivu huolellisesti, ennen kuin ostat! Stitch Lasketaan Cross Stitch

Otsikko: Kimppu

By: M&W E-commerce, Inc.

Silmukkaa: 247w x 300h

Koko: 18" x 21" (44.8 x 54,4 cm) Värit: 89 (kartoitettu DMC hammaslankaa); käyttää luotettavia hammaslankaa värit, Kaikki ompeleet ovat täynnä Tikkejä. Ei puoli silmukkaa tai back ompelemalla. Tämä on uusi ja avaamaton täydellinen LASKEA crossstitch kit otsikolla " Kimpussa ." Mukana tässä pakki ovat: valkoinen väri 14 count Aida x-stitch kangas, Musta & Valkoinen PDF-Kuvio, kuvio jossa Symbolit, väri-koodattu thread paletti ja hammaslankaa erotin, jossa presorted 6-lohkon puuvilla kirjonta hammaslankaa, neula ja täydellinen ja englanti ohjeet ~ Kaikki mitä tarvitset suorittaa tämän ristipisto projekti!

Tämä on cross stitch valmis näytä. Meidän Taobao shop on myynyt viime vuosina on tuhat cross stitch kit, jossa jotkut asiakkaat laittaa heidän valmiiden teosten meille Internetin kautta, nämä ovat vain osa sitä.

1. Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja. Lähetämme kohteet 3 päivän kuluessa kun maksu on suoritettu.

2. Emme voi taata toimitusta aikaa kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu.

3. Huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja, välitys maksuja, tulleja ja veroja tuotaviksi olet maasi. Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi lähetykset. Toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien.

1. Teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme.

2. Hyvitämme sinulle, jos palautat kohteita kuluessa 15 päivää kuitista kohteita mistä tahansa syystä. Kuitenkin ostajan tulisi varmista, että kohteet palannut ovat alkuperäisessä olosuhteissa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa kustannuksia, vahinkoa tai tappiota.

3. Ostaja on vastuussa toimituskulut palauttaa kohteita.

1. Tarjoamme 1 kuukauden ilmainen vaihto. Ostajat voivat pyytää korvaavan 15 päivän kuluessa teidän on vastaanottanut tuotteen. Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata.

2. Tarjoamme myös 12 kuukauden ilmainen huolto. Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata. Jos jokin osa on pakollinen vaihdettava, ostajan tulee myös maksaa kustannukset osat on vaihdettava.

3. Ennen paluuta kohteita, ole hyvä ja vahvista lähettäjän osoite-ja logistiikka-menetelmä kanssamme. Kun olet antanut kohteita logistiikka yritys, lähetä meille seurantanumeron. Niin pian kuin meidän vastaanottaa kohteita, me korjaa tai vaihtaa niitä ASAP.

1. Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut.

2. Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.

Paketin Koko 30cm x 23cm x 5cm (11.81in x 9.06in x 1.97in)
Pakkauksen Paino 0.45kg (0.99lb.)
Yksikkö Tyyppi Asettaa
Kuvio Tyyppi Kukka
Tyyppi Paketti
Cross Stitch Kangas CT numero 14CT
Kangas Tyyppi Puuvilla
Materiaali 100% Puuvillaa
Ulkoinen Pakkaus PVC Laukku
Runko No
Tyyli Euroopassa
Tuotemerkki Ankicoleman Malleja
Kangas Pakkaus Menetelmä Taitettu
Käytä Kotitalouksien Essentials/Sisustus

Kirjoita arvostelu

Käsitöitä Kirjonta DIY ranskan Korkea Laatu DMC Laskea Cross Stitch Sarjat 14 ct öljymaalaus Van Dael - Kimppu

Käsitöitä Kirjonta DIY ranskan Korkea Laatu DMC Laskea Cross Stitch Sarjat 14 ct öljymaalaus Van Dael - Kimppu

Lue koko sivu huolellisesti, ennen kuin ostat! Stitch Lasketaan Cross Stitch Otsikko: Kimppu By: M&W E-commerce, Inc. Silmukkaa: 247w x 300h Koko: 18 x 21 (44.8 x 54,4 cm) Värit: 89 (kartoitettu DMC hammaslankaa); käyttää luotettavia hammaslankaa

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!