Tuoteryhmä

2008 2009 2010 2012 vuosi läpinäkyvä savu linssi moto skootteri takavalo dynaaminen sopii YAMAHA YZF R6 moottoripyörä jarruvalo

Uusi

€27.67

Varastossa

Asiasanat: valo, kevyt skootteri, valot moottoripyörä, Halpa valoa, Korkea Laatu kevyt skootteri, Kiina valot moottoripyörä Toimittajat.

tervetuloa meidän Brändi Tuoksu Moto Tarvikkeet professional Ajoneuvojen Osat store,

nauti shoppig aikaa!!!!

Olemme varmoja, että meidän Moottorin Osat on parasta laatua Consultor.news!

sopii : YAMAHA YZF R6 08 09 10-12

Paketin Mukana:

1 KPL moottoripyörä häntä valo

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI.(Paitsi joissakin maissa ja APO / FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po #.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote (t) on (ovat) ei mainostetaan.

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Paketin Koko 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
Kohteen Tyyppi Varoitus Merkkivalo
Tuotemerkki lizoai

Kirjoita arvostelu

2008 2009 2010 2012 vuosi läpinäkyvä savu linssi moto skootteri takavalo dynaaminen sopii YAMAHA YZF R6 moottoripyörä jarruvalo

2008 2009 2010 2012 vuosi läpinäkyvä savu linssi moto skootteri takavalo dynaaminen sopii YAMAHA YZF R6 moottoripyörä jarruvalo

tervetuloa meidän Brändi Tuoksu Moto Tarvikkeet professional Ajoneuvojen Osat store, nauti shoppig aikaa!!!! Olemme varmoja, että meidän Moottorin Osat on parasta laatua Consultor.news! sopii : YAMAHA YZF R6 08 09 10-12 Paketin Mukana: 1

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!