Tuoteryhmä

100KPL/PALJON 1/2W Hiili-Elokuva Vastukset 5% Virhe 470R 470 ohm Ohm Väri Rengas Vastus

Uusi

€1.04

Varastossa

Asiasanat: Hiili-elokuva vastukset, 470 ohm, elokuva vastukset, Halpa hiili-elokuva vastukset, Korkea Laatu 470 ohm, Kiinan elokuva vastukset Toimittajat.

Ilmoitus:

P vuokrasopimus valita China Post Rekisteröity Air Mail, jos haluat koko seuranta-info.

Meidän Freeshipping on China Post Tavallinen Pieni Paketti Plus

Uusi seurantanumeron China Post Tavallinen Pieni Paketti Plus voidaan jäljittää vain, ennen kuin se saapuu lentokentälle maasi.

Toimitus Tiedot: 1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO) 2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen. 3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite. 4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi. 5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. 6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! 7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus. Palaute: Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi. Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Paketin Koko 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Pakkauksen Paino 0.03kg (0.07lb.)
Yksikkö Tyyppi paljon (100 kpl/erä)
Nimellisteho -
Vastus Suvaitsevaisuutta 5%
Lämpötilakerroin -
Teknologia Hiili-Elokuva
Paketti Tyyppi Throught Reikä
Tuotemerkki WEIDILY
väri Multi
Tyyppi Hiili-Elokuva Vastus
Käyttölämpötila -
Kunto UUSI
Malli Numero 1/2W

Kirjoita arvostelu

100KPL/PALJON 1/2W Hiili-Elokuva Vastukset 5% Virhe 470R 470 ohm Ohm Väri Rengas Vastus

100KPL/PALJON 1/2W Hiili-Elokuva Vastukset 5% Virhe 470R 470 ohm Ohm Väri Rengas Vastus

Ilmoitus: P vuokrasopimus valita China Post Rekisteröity Air Mail, jos haluat koko seuranta-info. Meidän Freeshipping on China Post Tavallinen Pieni Paketti Plus Uusi seurantanumeron China Post Tavallinen Pieni Paketti Plus voidaan jäljittää vain, ennen

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!