Tuoteryhmä

SINGCALLwaiter kutsuvan järjestelmä,1 SINGCALL katsella hakulaite APE6800 ja 10 langattomat kutsupainikkeet,3 vaihtoehtoa

Uusi

€157.94

Varastossa

Asiasanat: langaton kutsu-painiketta, Soita-Painiketta, sitä katsella, Halvat langaton kutsu-painiketta, Korkea Laatu soita-painiketta, Kiinassa sitä katsella Toimittajat.

Tämä on meidän langaton tarjoilija soittaa järjestelmä hakulaitteiden. Vieraat soittaa palvelimet painamalla SINGCALL soita-painiketta .Palvelimet voivat saada viestin, s näytön vastaanottaa isäntä, mobiili ranne katsella vastaanotin service desk tai baaripöytä. Mukaan vihje, palvelimet tarjota niihin liittyviä palveluja, kuten tilauksia, ateriat, juomat, laskutus ja muut. Samaan aikaan, valinta palvelun valvonta ja tarkastus ohjelmisto on vastaava soittaa tallentaa tietoja, helpottaa johtajat tarkastella, analysoida ja hallita. Tervetuloa valita meidän katsella vastaanotin ja soittaa painikkeet.

Toiminto APE6800:

1. Iso väri OLED-näyttö, anti-seismiset ja kolhi kestä alhainen lämpötila,self-valoisa, iso visuaalinen kulma, näet tiedot selkeästi, onko valo on vahva tai heikko.

2. Teksti on erilaisia värejä valita.

3. Nopeasti poistaa toiminnon, voit poistaa yhden tiedot tai kaikki tiedot yhdellä painikkeella.

4. Valikoituja ohjelmisto( lisämaksu veloitetaan, jos tarvitset ), käyttäjät voivat määrittää osoittaa tiedon ja mainonnan tietoa.

5. Lataaminen rekisteröinnin kautta sarjaportti, jolloin rekisteröinti yksinkertainen. (Tämä toiminto tarvitsee ohjelmiston, ja jos haluat ohjelmiston, se tulee extra hintaan)

6. Ladattava muotoilu, välttää ongelmia paristojen vaihtaminen usein, pitkä stand-by-aikaa (noin 10 päivää).

7. Salaus toiminto, välttäen tiedot menetetään vahingossa toimintaan.

Tämä on Uusi malli APE6800. Vanha on loppunut.

On olemassa joitakin eri paikoissa:

1. Uusi APE6800 on vedenpitävä.

2. Uusi on thress avaimet, mukaan lukien kaksi tuntuiset näppäimet.

3. Uusi yksi on yksi uusi toiminto: alias-näyttö. (Se tarvitsee yhteyden ohjelmisto set)

Toiminto APE130:

- Anti-lämpötila,kosteus muutos, turvallisuus, vakaus, luotettavuus.

- Moderni, yksinkertainen, luja ja kestävä

- Erityistä vesi-proof käsittely, käytännöllisyys ja turvallisuus

- Kolme avainta puhelun toiminnot-palvelu , bill ja peruuttaa

Perustiedot APE6800 & APE130

On olemassa joitakin standardin tulpat, mukaan lukien Amerikka, Yhdistynyt Kuningaskunta ja Eurooppa. Jos et tarvitse näitä tulpat, me lähetämme myös paikallisten valtion muuntaminen plug sinulle ilmaiseksi.

SINGCALL tuotteet ovat CE-sertifiointi, FCC-sertifiointi (Federal Communications Commission), RoHS (Vaarallisten Aineiden rajoitukset).

Paketti sisältää Langaton vastaanotin x 1

Hakulaite x 10 Laturi-vastaanotin x 1 Manuaalinen x 1

FAQ:

Q: Kuinka kauan on tehokkaan kantaman langaton soittaa järjestelmä?

A: tehokas kantama on noin 500-800m selvitys, suora etäisyys on noin 40-60m sisäuima -. Ja se ei aiheuta väärään numeroon; lyhentää havaintoetäisyys, kun aikaa kuluu.

Q: entä vastaanotin voisi vastaanottaa signaalin niin suuri kenttä ja pitkän matkan?

A: signaali parantaa laitteen ratkaisee tämän ongelman, ja se voidaan käyttää ilman sovitinta.

K: Kuinka kauan voi uuden akun saa käyttää?

A: Useimmat akku voidaan käyttää 2 vuotta, ja jotkut voi jopa käyttää 3 vuotta, ja se on helppo vaihtaa akku langaton soittaa järjestelmä.

Q: entä jos en tiedä paljon tästä tuotteesta, ja ei voinut asentaa sen?

A: Tämä tuote on täysin toimiva, mutta helppo käyttää, vain asia, sinun tarvitsee tehdä, on asettaa tämän kohteen, koska ohjeet lähetetään sinulle, ja jos olet edelleen hämmentynyt, voit jättää viestin meille, ja olemme valmiita auttamaan sinua ratkaisemaan erilaisia kysymyksiä.

Paketin Koko 36cm x 22cm x 14cm (14.17in x 8.66in x 5.51in)
Yksikkö Tyyppi Asettaa
Pakkauksen Paino 2.5kg (5.51lb.)
Tuotemerkki SINGCALL
Malli Numero APE6800, APE130c

Kirjoita arvostelu

SINGCALLwaiter kutsuvan järjestelmä,1 SINGCALL katsella hakulaite APE6800 ja 10 langattomat kutsupainikkeet,3 vaihtoehtoa

SINGCALLwaiter kutsuvan järjestelmä,1 SINGCALL katsella hakulaite APE6800 ja 10 langattomat kutsupainikkeet,3 vaihtoehtoa

Tämä on meidän langaton tarjoilija soittaa järjestelmä hakulaitteiden. Vieraat soittaa palvelimet painamalla SINGCALL soita-painiketta .Palvelimet voivat saada viestin, s näytön vastaanottaa isäntä, mobiili ranne katsella vastaanotin service desk tai baaripöytä. Mukaan

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!