Tuoteryhmä

Sisä - / ulkouima-P10 LED-Moduuli Control-Kortti TF-M6UW Mobile WIFI-Langaton ja USB-Driver LED-Näyttö 08 port Control-Kortti

Uusi

€27.00

€28.41

-4 %

Varastossa

Asiasanat: kortti muuttaa, kortti usb, kortti hoito, Halpa kortti vaihtaa, Korkea Laatu-kortin usb, Kiina-kortti hoito Toimittajat.

Malli : TF-M6UW

Tila:Erä tarjontaa

Toiminnon käyttöönotto Lisää mielivaltainen jako,häikäistä väri raja-alueella,WIFI viestintä

Käyttö : sisä/ulkokäyttöön

Pixel : Yhden värin 1536*32;768*64;Double väri 768*32;384*64

Portit : kaksi 08-portti; kuusi 12-portit

Skannaus-tila : tuki 1/16,1/8,1/4,1/2,Skannata yksivärinen,kahden väri-moduuli.

Varastointi : 2M

Ohjelman numero Tukea korkeintaan 200 ohjelmia,ja jokainen ohjelma tuki 16 osioita samanaikaisesti pelata,jokainen kuva-teksti 200 viestiä.(Määrä tallennustilaa alle lähtökohta muisti)

Näyttö : sade,suihkulähde,selaa ja paljon muuta

Reunus : tukea monia Väri raja,raja-Kuva

Flash-muodossa: tuki GIF,SWF

Kuvaformaatti : tuki BMP,JPG,GIF,WMF,ICO

Viestintä-tapa : RF -, Stand-alone,LAN,Intenet kauko-klusterin hallinta

Kirkkauden säätö : Taso 16 korostettu,tukea manuaalinen

näytön kytkin : manuaalinen

Testi painikkeet : Testi painikkeet aluksella,voit siirtyä testi-tilassa ja väri test-tilassa.

Laajennus-toiminto: Lämpötila-anturi/Lämpötila&kosteus anturi(Kaavio yhteys),Yksivärinen laajentaa korkeus,Läpi 75 täysi-väri-käyttöliittymä.

Sähkö-parametrit : +5V DC(5.0 V~6V),virrankulutus

Koko: 56mm*88mm

Jokaisen Paketin Mukana :

1 * TF-M6UW WIFI Control-Kortti

Noin Maksu 1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. 2) Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen. 3) Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

Noin Lähetys 1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO) 2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen. 3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite. 4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi. 5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. 6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! 7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

Noin Return & Palautus 1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#. 3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan. 4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

Noin Taata 1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu. 2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU. Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Paketin Koko 8cm x 8cm x 8cm (3.15in x 3.15in x 3.15in)
Yksikkö Tyyppi pala
Toiminto WIFI viestintä
Skannaus-tilassa tukea 1/16,1/8,1/4,1/2,Skannata yksivärinen,kahden väri-moduuli.
Malli Numero TF-M6UW
Näyttö-Toiminto teksti
Tuotemerkki Leadleds
Pixe Yhden värin 1536*32;768*64;Double väri 768*32;384*64
Portit kahden 08-portti; kuusi 12-portit
Pikseliä 10MM
Putki Siru Väri Punainen
Käyttö Sisä-Ja Ulkokäyttöön

Kirjoita arvostelu

Sisä - / ulkouima-P10 LED-Moduuli Control-Kortti TF-M6UW Mobile WIFI-Langaton ja USB-Driver LED-Näyttö 08 port Control-Kortti

Sisä - / ulkouima-P10 LED-Moduuli Control-Kortti TF-M6UW Mobile WIFI-Langaton ja USB-Driver LED-Näyttö 08 port Control-Kortti

Malli : TF-M6UW Tila:Erä tarjontaa Toiminnon käyttöönotto Lisää mielivaltainen jako,häikäistä väri raja-alueella,WIFI viestintä Käyttö : sisä/ulkokäyttöön Pixel : Yhden värin 1536*32;768*64;Double väri 768*32;384*64 Portit

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!