Tuoteryhmä

Taustan valokuva, kangas, vinyyli Musta ja valkoinen muoti seepra linjat valokuvaus photocall taustoja 10x10

Uusi

€7.80

€11.31

-31 %

Varastossa

Asiasanat: muoti tausta, tausta kuva, taustalla 10x10, Halvat muoti tausta, Korkea Laatu tausta kuva, Kiina taustalla 10x10 Toimittajat.

Meidän brändi Allenjoy Olemme ammatillinen valokuvaus tausta valmistaja,Meillä on oma studio ja ammattitaitoinen henkilökunta. Meidän tausta on suunnattu ensisijaisesti vastasyntyneiden,lapset, aikuiset,lomat,syntymäpäivät,häät,jne. Meidän suunnittelijat voivat suunnitella erilaisia taustoja tarpeiden mukaan kunkin asiakkaan. Jos tarvitset mukautetun taustakuvan, ota rohkeasti yhteyttä meihin. .

Huomaa:taustalla kiinnike ei sisälly hintaan. Polyesteri Paksu,kestävä,kirkas väri,Parempi tulostuslaatu .Voidaan käyttää useita kertoja,sopii professional valokuvaajat ja valokuva studiot. Se on täydellinen valinta valokuvaajille. Thin-Ohut Vinyyli (myös kestävä),pehmeä,kevyt,halvempaa ja valoa kuin polyesteri taustalla. Se soveltuu yksi-aikaa käyttää(esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat),perhe valokuvaajat EIVÄT anna ohut vinyyli tausta koskettaa vettä . kun löydät jalanjälkiä taustalla,voit käyttää hieman kostea kostealla liinalla.> Huomautus: sama kuva eri monitorit näyttää eri väriä vaikutuksia. Samaan aikaan,koska meidän tausta-aineistoa tai kuvallinen mustetta eri erissä,tausta, kun painettu on hyvin pieni ero. Joten, jos et voi hyväksyä,ole hyvä ostaa varoen. Muita palveluja,Ota meihin yhteyttä, 1.Lisää top/bottom taskussa tai aukko 2.Rullattu lähettämällä tausta 3.Voidaan räätälöidä tahansa koko 4.Taustalla voi olla henkilökohtainen kuvio,lisätä kuvia,muokata väri/tyyli 5.Pudota merenkulku 6.Erityisesti nopeutettua,Käsitellään tilauksen kuluessa 24-48 tuntia ja lähetetty. Q:Mitä eroa on ohut vinyyli ja polyesteri? A: Ohut vinyyli materiaali: Ei vesitiivis; Voidaan käyttää vain sisätiloissa valokuvaus; Enemmän yksi-aikaa käyttää; Suurin saumaton leveys 300cm; (muut kaupat:suurin voidaan leikata 180cm,isompia taustalla täytyy olla saumattu; Polyesteri Materiaali: Paksumpi; Suurin saumaton leveys 300cm; Voidaan pestä ja silittää; Kaikki taittuvat, helppo kuljettaa; Edullinen hinta, Parempi laatu! Voidaan käyttää sekä sisä-ja ulkouima-valokuvaus; Voidaan käyttää ja varastoida pitkäksi aikaa, Sillä polyesteri tausta,voit pestä sen tai rauta poistaa rypyt rypyt ovat helposti poistaa. Q: Miten poistaa ryppyjä? Voit ripustaa tausta tai kääri se putki vähentää ryppyjä.

Ohut vinyyli tausta,voit silittää takaisin puolelle tausta jossa on alhainen lämpötila poistaa tai vähentää ryppyjä, mutta älä rauta etupuolella tausta tai tausta koskettaa vettä, koska se pilaa tausta.

Sillä polyester-tausta,voit pestä sen tai rauta poistaa rypyt rypyt ovat helposti poistaa.

Q:Miten voin muokata tausta myynnissä? A: Voit lähettää mukautettuja tietoja, ja koko meidän asiakaspalvelun kautta Keskusteluja tai Järjestystä Viestejä. Meidän suunnittelijat suunnitella sinulle.Jos olet tyytyväinen suunnittelu, voit suoraan valita haluamasi kokoinen ja maksaa tuotteen sivulle . Tuotamme lopullinen muotoilu. Q:Miten voin muokata tausta ei ole myynnissä? A: Voit lähettää kuvia tai ideoita, ja koko meidän asiakaspalvelun kautta Keskusteluja tai Järjestystä Viestejä , ja meidän suunnittelijat yrittävät suunnitella samanlainen tausta sinulle. Jos olet tyytyväinen suunnittelu ,asiakaspalvelu luo erityinen yhteys,voit ostaa linkki. Q:minulla on tiedostoja voidaan tulostaa suoraan, miten lähettää sinulle? A: kerro meille koko haluat. Voit lähettää tiedoston sähköposti: amy(at ) globalego.cn-tiedoston muoto on paras:psd / ai / jpg. Pikselin kuva on paras yli 3000px * 3000px, tai resoluutio vähintään 300 dpi ,muuten tuloste on epäselvä. Q:Kuinka kauan kestää lähettää tausta(t) minulle? A: Me tarvitsemme 2-4 työpäivää tuottaa, kun tilaat.Yleensä se kestää 12-20 työpäivää yhdysvallat; 15-30 työpäivää Eurooppa, Aasia, Oseania; 25-60 työpäivää Afrikkaan, Etelä-Amerikkaan. Jos olet innokas Saada paketti, ota meihin yhteyttä, valitse nopea toimitus.

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.7kg (1.54lb.)
Paketin Koko 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)
Ota yhteyttä Allen#globalego.cn
Painettu Tavalla Digitaalinen Painettu käsinmaalattu taustat
Feature2 Älä pese
Merkki Vastasyntynyt vauva aikuisten
Tyyppi Spray Maalattu
Malli Numero Allenjoy
levitä valokuvaus Valokuva studio,juhlat, juhla
Tuotemerkki Allenjoy
Tyyli Luonnonkaunis
Paketti Kyllä
Materiaali Oletuksena ohut vinyyli
Feature3 Vähentää ryppyjen silittämällä
räätälöityjä Ilmainen suunnittelu, lisätä tekstin tai rakenne
Koko customized to any size
Feature1 Täytyy ompelemalla yli 180cm
Koko (mm)

Kirjoita arvostelu

Taustan valokuva, kangas, vinyyli Musta ja valkoinen muoti seepra linjat valokuvaus photocall taustoja 10x10

Taustan valokuva, kangas, vinyyli Musta ja valkoinen muoti seepra linjat valokuvaus photocall taustoja 10x10

Meidän brändi Allenjoy Olemme ammatillinen valokuvaus tausta valmistaja,Meillä on oma studio ja ammattitaitoinen henkilökunta. Meidän tausta on suunnattu ensisijaisesti vastasyntyneiden,lapset, aikuiset,lomat,syntymäpäivät,häät,jne. Meidän suunnittelijat voivat suunnitella

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!