Tuoteryhmä

UVB-5.0 10.0 Matelija CFL Loisteputki Lineaarinen Valo Lamppu Kit 18" 15w Kalsiumia Synteesi D-Vitamiinia, Edistää Ruokahalua

Uusi

€12.19

Varastossa

Asiasanat: lamppu cfl, ruokahalu nautintoaine, Halvat lamppu cfl, Korkea Laatu ruokahalua kiihottavia.

Meillä on 110V(US PISTOKE) , 220V(EU-PISTOKE) voi valita , ota meihin yhteyttä tai jätä viesti tilauksesi , ON UVB-5.0 Matelija Loisteputki tarkoittaa, että 5% tube’s lähtö on UVB. Tämä UVB on tarpeen reptile’s synteesi D3-vitamiinia, joka on välttämätön tehokkaan aineenvaihduntaa kalsiumin sen luita ja verta. Jotkut matelijat vaativat enemmän tai vähemmän UVB kuin toiset. Parrakas lohikäärmeitä ja vastaavia desert matelijat vaativat enemmän UVB-ja 5.0 putki on parempi valinta. Vihreä iguaanien, anoles ja vastaavia jungle / forest matelijat vaativat vähemmän UVB ja 5.0 putki on parempi valita pienempi elinympäristöjen kun nämä matelijat ovat nuorempia. Käytämme mieluummin 5.0 putki meidän läpikuultava parrakas lohikäärmeitä ja meidän silkback parrakas lohikäärmeitä (â€ÂÂœsilkies”). UVB-lähtö on myös vaikuttaa reflector’: n tehokkuus ja etäisyys matelija. Tuotteen Kuvaus Koko: 15 W/18-Tuumainen

Ilman auringon energiaa, kaikki elämä maan päällä lakkaisi olemasta. Se on auringon energiaa, että kaikki elämän voimat ovat ajaneet. Vaikka aurinko ja sen valo on hyvin monimutkainen, on olemassa vain kolme elementit, jotka ovat tärkeitä ja helposti toistettavissa matelija kotieläintuotannon: ultraviolettivalon, näkyvän valon ja infrapuna valoa. Jotta voidaan luoda nämä kolme biologiset näkökohdat auringonvaloa keinotekoisesti, Exo Terra on kehitetty useita erikoistuneita valot voidaan käyttää luonnon terraario tai aqua-terraario-asetus. On tärkeää tietää, että se on lähes mahdotonta sijoittaa kaikki nämä tarpeet yksi valonlähde, yhdistelmä eri valonlähteitä on tarpeen useimmissa tapauksissa. Alla oleva taulukko auttaa sinua tekemään oikean valinta valaistus.

Exo Terra Lineaarinen Loistelamput

Tärkein ominaisuus Repti-Glo-loisteputki lamppu on sen kyky päästää UVB-valon (uv-B) on osa auringonvaloa. Ei kaikki matelijat ja terraarioeläimet tarvitsevat saman määrän UVB-säteily. Sademetsän eläin voi vaatia vähemmän UVB-kuin aavikon eläinten, yöllinen aktiivisuus vs. päivänvalo toimintaa on myös tekijä. Etäisyys lamppu eläin on yhtä tärkeää. Edelleen eläin on kaukana polttimo alempi UVB-säteily on, sitä lähempänä eläimiä polttimo korkeampi tasot UVB.

Gaia fluoresoiva sipulit luokitellaan niiden osuus UVB-lähtö. Se Repti Glo 2.0 säteilee hyvin vähän UVB-valo (2%), useimmissa tapauksissa ole riittävä D3-vitamiinin synteesiä. Trooppisia ja subtrooppisilla matelijat, 5% polttimot (Repti Glo 5.0) on täysin riittävä, edellyttäen, että ne ovat oikein sijoitettu terraario, lamppu on vaihdettava säännöllisesti, ja määrä tunnin altistuminen on riittävä. 10-12 tuntia päivässä on osoittautunut tyydyttävä altistumista tasolle useimpien lajien kohdalla. Eläimiä, jotka elävät aavikoilla, jotka ovat alueilla, joilla on korkea UVB tasoilla, on altistettava 10% UVB-lamput (Repti Glo 10.0).

Se on yhtä tärkeää tietää, että loistelamput enemmän näkyvää valoa säteilevä lamppu alempi UVB-säteily. Matelija uvb 2.0 on kirkkaampi lamppu kuin Repti Glo 10.0-lamppu.

UVB 2.0

UVB 2.0 on yleinen valonlähde, joilla on korkea visuaalinen valoteho ja erittäin korkea värintoisto-indeksi (CRI), mutta pienempi 2% UVB-säteilyä. Tämä lamppu sopii käärmeitä, sammakkoeläimiä, sammakoita, konnat, salamanterit ja yöllisiä eläimiä. Kasvit viihtyvät tämän vaalean samoin. Se on myös täydellinen kevyttä toinen suurempi UVB-lamppu, parantaa visuaalinen valo terraario.

UVB-5.0

UVB 5.0 on kohtalainen korkea 5% UVB-lähtö, samanlainen kuin varjoisa ympäristöissä, kuten sademetsien ja muiden trooppisten paikoissa. Matelijat elävät näiden luontotyyppien saavat vähemmän UV-säteilyä, koska monet ilmasto-ja elinympäristön olosuhteet, joka estää suoraa auringonvaloa pääsemästä heitä tai heidän kylpemään alueilla.

UVB-10.0

UVB-10.0 on erittäin korkea 10% UVB-lähtö samanlainen joka liittyy aavikko-olosuhteet. Autiomaassa paikoissa saada enemmän suoraa auringonvaloa kuin mikään muu, koska vähemmän pilviä, vähemmän ilman kosteus ja ilman kasveja tai puita antamaan varjoa. Siksi desert matelijat altistuu enemmän UV-säteilyä kuin mikä tahansa muu matelija. Tämä lamppu voidaan käyttää myös turvatarkastus terraariot tai terraariot tiheä näyttö kattaa varmistaa, UVB levinneisyys. Näyttöjä voidaan suodattaa pois kuin paljon kuin 50 prosenttia UVB-säteiltä. Miksi Lineaarinen Loisteputki? Lineaarinen Repti Glo sipulit on korkeampi tuotos ja jakaa energiaa tehokkaammin yli laajempi terraariot. Exo Terra on täyden valikoiman seitsemän koot kunkin, Repti Glo 2.0, Repti Glo 5.0 tai Repti Glo 10.0, jotta ruokaa tahansa terraarion koko. Enää kokoja voi jopa olla sijoitettu useita terraariot.

Paketin Koko 46cm x 9cm x 12cm (18.11in x 3.54in x 4.72in)
Pakkauksen Paino 0.25kg (0.55lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
110V 120 220V 230V 15
Keskimääräinen käyttöikä (h) Kahdeksan tuhatta
5.0 Fluoresoiva Lamppu 15 W/18-Tuumainen
Teho Toleranssi 1%
väri Valkoinen
Sovellus Sisä -, Professional
Malli Numero UVB -
Kohteen Tyyppi Loisteputki
Väri Lämpötila Luonnon Valkoinen(3500-5500K)
Väri Lämpötila(K) Kuusi tuhatta viisisataa
Tarjoaa täydellinen spektrin kaikki matelijat ja sammakkoeläimet
Aluksia Kiina
Korkea värintoisto-Indeksi 98 T8, 18 tuumaa pitkä lamppu; 15 wattia
pituus 18inch
Sertifiointi CCC,CE
Valovirta 000
Stimuloi ruokahalua, toimintaa ja lisääntymiskäyttäytymisestään läpi UVA-säteilyltä
Jännite 90-260V
Korkea visuaalinen valoteho Stimuloi kasvien kasvua
Värintoistoindeksi (CRI) 100%
Myös Ihanteellinen kala säiliö
Tuotemerkki coospider

Kirjoita arvostelu

UVB-5.0 10.0 Matelija CFL Loisteputki Lineaarinen Valo Lamppu Kit 18

UVB-5.0 10.0 Matelija CFL Loisteputki Lineaarinen Valo Lamppu Kit 18" 15w Kalsiumia Synteesi D-Vitamiinia, Edistää Ruokahalua

Meillä on 110V(US PISTOKE) , 220V(EU-PISTOKE) voi valita , ota meihin yhteyttä tai jätä viesti tilauksesi , ON UVB-5.0 Matelija Loisteputki tarkoittaa, että 5% tube’s lähtö on UVB. Tämä UVB on tarpeen reptile’s synteesi D3-vitamiinia, joka on välttämätön

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!