Tuoteryhmä

Korkea Laatu Auto Korjaus Työkalu 46pcs 1/4-Inch Socket Asettaa Auton Korjaus Työkalu Ratchet Jakoavain Vääntömomentti Combo Työkalut Kit Auto Korjaus työkalu

Uusi

€20.21

€22.97

-12 %

Varastossa

Asiasanat: korjaus työkalut sarjat auto, korjaussarja auto, Työkalu Kit, Halpa korjaus työkalut sarjat auto, Korkea Laatu korjaus kit auto, Kiina tool kit Toimittajat.

Tärkeimmät toiminnot:

1. Ruuvimeisseli kahvan voi tavata erästä pää (word-ristin T word-luumu-kukka socket pää hex-laajennus sauva universal yhteinen voi vastaanottaa taivutus bar)

2. Pistorasia laadukkaiden chrome vanadiini teräs 50 bv30 kylmä-paina muodostaen, vääntömomentti 50% korkeampi kuin hiiliteräksellä, käytä huonompi sileän pinnan käsittely, hyvä ruosteen ehkäisemiseen vaikutus. Erän pää hyväksyy cr-v-materiaalit, vahvempi kovuus, sitkeys on korkeampi.

3. Nopea pudota ratchet jakoavain (positiivinen ja negatiivinen säädettävissä), push-painiketta quick release-toiminto varmistaa, että harjoittelet pistorasia on lukittu kunnolla, kun käytössä, mutta myös mahdollistaa helpon poisto tai nopea muutos liitäntään evev rasvainen tai öljyinen sormi. ja meidän korkea laatu 45 hampaat ratchet voi parantaa toiminnan nopeus. On avoinna kaasu, ilmastointi, istuimen mutteri, rengas, lokasuojat, auton oven lukot, koti (basic sisältää) käytetään yleensä puku pieni ruuvi mutteri ihanteellinen joukko työkaluja.

Materiaali: Korkea-hiiliteräs Väri: Kuten kuva osoittaa,

Max. koko: Noin.14mm

Aseta Sisältö:

Kukkia Hex: T10 / T15 / T20 / T25 / T30 / T40

Sisäinen litteä pää hex: H3 / H4 / H5 / H6 / H7 / H8

Sana: SL4 / SL5.5 / SL7

Cross: PH1 / PH2 / PH3

M sana: PZ1 / PZ2 / PZ3

13-1/4" DR Pistorasiat: 4-4.5-5-5.5-6-7-8-9-10-11-12-13-14MM

3-hex-avain jakoavain: 1.5/2.0/2.5 MM 1-1/4" DR universal yhteinen

1-1/4" X2" laajennus baari

1-1/4" X4" laajennus baari

1-1/4" X6" joustava extention

1-1/4" DR. liukuva T-bar

1-1/4" quick ratchet kahva

1-6" spinner kahva

1-bit-sovitin

1 - isku tapauksessa 1 X Korjaus Kit(46pcs) 1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut tilaustasi 30 päivää siitä, kun maksu, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Toimitus Aika:

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää, ja EMME OLE ONGELMA, PALAUTUSTA TAI vaihtoa sinulle. EI ole POIKKEUKSIA!

Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. 1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA

VANHENTUNUT TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news! Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Pakkauksen Paino 1.23kg (2.71lb.)
Paketin Koko 25cm x 13cm x 25cm (9.84in x 5.12in x 9.84in)
Yksikkö Tyyppi pala
Erityistä Ominaisuudet Korjaus Kit
Materiaali Tyyppi korkea-hiiliteräs
Tuotemerkki VODOOL
Kohteen Tyyppi Renkaan korjaus työkalut
Kukkia Hex T10 / T15 / T20 / T25 / T30 / T40
Kohteen Tilavuus ---
Kohteen Paino 1.23kg
Sana SL4 / SL5.5 / SL7
M sana PZ1 / PZ2 / PZ3
Materiaali korkea-hiiliteräs
Sisäinen litteä pää hex H3 / H4 / H5 / H6 / H7 / H8
Rajat PH1 / PH2 / PH3
työkalu asettaa korjaus työkalu
Max. koko Noin.14mm
Auton Korjaus Työkalu 46pcs Asettaa Auton Korjaus Työkalu

Kirjoita arvostelu

Korkea Laatu Auto Korjaus Työkalu 46pcs 1/4-Inch Socket Asettaa Auton Korjaus Työkalu Ratchet Jakoavain Vääntömomentti Combo Työkalut Kit Auto Korjaus työkalu

Korkea Laatu Auto Korjaus Työkalu 46pcs 1/4-Inch Socket Asettaa Auton Korjaus Työkalu Ratchet Jakoavain Vääntömomentti Combo Työkalut Kit Auto Korjaus työkalu

Tärkeimmät toiminnot: 1. Ruuvimeisseli kahvan voi tavata erästä pää (word-ristin T word-luumu-kukka socket pää hex-laajennus sauva universal yhteinen voi vastaanottaa taivutus bar) 2. Pistorasia laadukkaiden chrome vanadiini teräs 50 bv30 kylmä-paina muodostaen,

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!