Tuoteryhmä

Kodinkoneet Pystysuora Höyrylaiva Vaate Höyrylaivat Steam Silitysrauta Harjat Rauta Silitys Vaatteita Kotiin 220V 110V

Uusi

€20.05

€39.32

-49 %

Varastossa

Asiasanat: vaate höyrylaiva, pystysuora höyrylaiva, vaate höyrylaiva, Halpa vaate höyrylaiva, Korkea Laatu pystysuora höyrylaiva, Kiinan vaate höyrylaiva Toimittajat.

Kodinkoneet Pystysuora Höyrylaiva Vaate Höyrylaivat Steam Silitysrauta Harjat Rauta Silitys Vaatteita Kotiin 220V 110V

Tiedot:

1. tuote: vaate höyrylaiva

2. väri: violetti ,sininen

3. teho: 110V-tai 220V, EU: n pistoke tai MEILLE plug; 800W

4. toiminto: pystysuora höyry ,suora höyry

5. pohja: keraaminen pohja

Ilmoitus:

1. Vältä vuotoa , älä paina höyry-painiketta, kun punainen merkkivalo palaa ,sulje lämpötila-painiketta, ennen kuin lisää vettä.

2. Vain Max-lämpötila-painiketta tuottaa höyryä.

3. Käyttämällä vaihetta: ensinnäkin, sammuta lämpötila-nappia, sitten lisää vesi ja kytke virta; lopuksi kytke lämpötila-painiketta.

4. Välttää vahingoittaa vaatteita, lisää siveltimellä, kun pystyhöyrytys , lisää pala puuvillakangasta, kun suora höyry-tai kuiva höyryä.

5. Jos voi tuottaa höyryä: lisää vettä, kytke virta , kytke lämpötila-painiketta MAX -, plat-kone . Kun merkkivalo pois, jatkuva ja nopea paina höyry-painiketta, kunnes tuottaa höyryä.

silittämällä vaate höyrystin vaatteet vaatteet höyrylaiva, höyry kone pystysuora höyrysilitysrauta vaatteita handheld höyrylaiva mini höyrysilitysrauta electric höyrysilitysrauta kannettavat höyrysilitysrauta mini kangas höyrylaiva käsi höyrystin höyrysilitysrauta vaatteita steam puhdistus höyry puhdistus kone

Toimitus: 1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO) 2. Meillä on kaikenlaisia toimitus tapa, voit ottaa yhteyttä meihin valita suosikki toimitus tapa.Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus. 3. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen. 4. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite. 5. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi. 6. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. 7. Jos et ole saanut pakettisi 60 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! Hyvityksen&Korvata: 1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po# . Palaute: 1.Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! 2.Palaute on meille erittäin tärkeää .Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolenne,kiitos!

Pakkauksen Paino 1.1kg (2.43lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 35cm x 10cm x 10cm (13.78in x 3.94in x 3.94in)
Vesisäiliön tilavuus (l) <0,8 L
Lämpötila Vaihde Kolmas vaihde termostaatti
Luokittelu Steam-Harja
Malli Numero SJ-2178
väri Violetti,Sininen
tukea Kyllä
Tukee Anti Kuiva Polttava Kyllä
Jännite (V) 110V tai 220V
Steam Kesto (Min.) 20min
Koko 35*8*9(cm)
ominaisuus 2 Vaatteita höyrylaiva
ominaisuus 4 vaate höyrylaiva
Teho (W) 800W
Tuotemerkki JE J. PUUVILLAA. SUUNNITTELU
ominaisuus 1 rauta
ominaisuus 3 Rauta silitys vaatteita
Ominaisuus 5 Höyrysilitysrauta
Sertifiointi CE
Teho 800W
Ominaisuus 6 Pystysuora höyrystin harja
Jännite 110V or 220V

Kirjoita arvostelu

Kodinkoneet Pystysuora Höyrylaiva Vaate Höyrylaivat Steam Silitysrauta Harjat Rauta Silitys Vaatteita Kotiin 220V 110V

Kodinkoneet Pystysuora Höyrylaiva Vaate Höyrylaivat Steam Silitysrauta Harjat Rauta Silitys Vaatteita Kotiin 220V 110V

Kodinkoneet Pystysuora Höyrylaiva Vaate Höyrylaivat Steam Silitysrauta Harjat Rauta Silitys Vaatteita Kotiin 220V 110V Tiedot: 1. tuote: vaate höyrylaiva 2. väri: violetti ,sininen 3. teho: 110V-tai 220V, EU: n pistoke tai MEILLE plug; 800W 4.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!