Tuoteryhmä

20 Kpl/ Paljon Uusi Muotoilu Vahva Metalli-Housut Säädettävä ripustin Leikkeet, Tilaa Säästävä Add-on Henkari Housut Hame

Uusi

€27.00

€28.41

-4 %

Varastossa

Asiasanat: ripustin suunnittelu, ripustimet, henkari housut, Halpa ripustin suunnittelu, Korkea Laatu ripustimet, Kiina henkari housut Toimittajat.

20 Kpl/ Paljon Uusi Muotoilu Vahva Metalli-Housut Säädettävä ripustin Leikkeet, Tilaa Säästävä Add-on Henkari Housut Hame

Mitä laatikossa on ? ----- 20 kpl tilaa säästävä add-metalli housut/hame henkari

Materiaali: metalli Väri: Hopea Käytetään: Housut, hame, housut, pohja Puku: Kotona, ulkona, closet, vaatteita myymälä Ominaisuus: luistamaton, lisäosa, tilaa säästävä Koko: L29.5 x S 14 cm

Koko säästää tilaa add-metalli housut/hame henkari

Kuvia tilaa säästävä add-metalli housut/hame henkari

Tiedot tilaa säästävä add-metalli housut/hame henkari

Väri tilaa säästävä add-metalli housut/hame henkari

Meidän houkutteleva :

(1) Korkea laatu ja kohtuullinen hinta

(2) Voimme antaa sinulle parhaan hinnan, joka perustuu tasa-olosuhteet Kiinassa

(3) Olemme erittäin vakavasti ja ammattimaisia myyjiä,vakuuttaa teille, että voimme olla hyvin täydellinen yhteistyö

(4) Olemme valmiita rakentaa molemminpuolista hyötyä ja pitkän aikavälin liiketoiminnan suhteet kaikkiin asiakkaisiin

Yhteystiedot menetelmä:

Nimi: Matt Edwin

Trade Manager-TUNNUS : cn1001153091

Ostajat ovat tervetulleita ottamaan meihin yhteyttä.

Asiakastyytyväisyys

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita ennen tai jälkeen ostaa. Meillä ovat sitoutuneet oman 100% tyytyväisyys.

Maksu

1. Koko maksu on maksettava 7 päivän kuluessa tilauksen.

2. Teemme tavaran sisällä on 3-5 arkipäivää saatuaan maksun.

3.Ostaja on vastuussa kaikista veroista ja/tai tullin perimät maansa. Ja tavarat tulee Merkintä "lahja" tai "näyte" sinun helppo tullaus ja vähemmän maksu.

Toimitus ja luovuttaminen

1 Jos tarjoamme ilmainen toimitus, tilaus lähetetään mennessä HONGKONG POST AIR MAIL tai China Post air mail sisällä 14-17 päivää.

3. EMS on meidän ensisijainen toimitustapa liian. Samaan aikaan UPS,DHL,Fedex,TNT ovat käytettävissä. Voit myös valita ne, mutta meillä on lisätä kustannuksia teidän ostamista hinta.

2. Muista jättää puhelinnumero täytettäessä ostaja tiedot.

3.Voit tarkistaa tavarat, jos se on kautta seuranta EI .

Toteaa

1. Ostaja on vastuussa kaikista vakuutus luulet tarpeen.

2. Käsittelyaika tietyssä järjestyksessä vaihtelee tuotteen tyyppi ja optio-tila. Yleensä käsittelyaika voi olla 3 15 työpäivää.

3. Sivuillamme kaikki tuotteet ovat materiaalinen objekti photographies, koska kuva kone, vilkkuva valo, valokuvauksen tekniikka sekä henkilökohtaisen tietojenkäsittelyn esittelyä ja niin edelleen eri syystä, osittainen hyödykkeiden osoittaneet, että väri voi materiaalinen objekti joitakin kromaattinen poikkeamat, väri kaikki saavuttaa materiaalinen objekti kuin.

Palaute

1.Koska palautteesi on erittäin tärkeää meidän liiketoiminnan kehitystä, olemme vilpittömästi kutsua sinut jättää positiivista palautetta meille, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu. Se tulee vain vie 1 minuutti.

2.Ota meihin yhteyttä ennen lähtöä mitään negatiivista tai neutraalia palautetta. Meidän tulee työskennellä voit ratkaista ongelmia.Kiitos!

Paketin Koko 30cm x 30cm x 7cm (11.81in x 11.81in x 2.76in)
Pakkauksen Paino 1.9kg (4.19lb.)
Yksikkö Tyyppi paljon (20 kpl/erä)
Puku Housut, hame
väri hopea
Koko L29.5 x H 14 cm
Ominaisuus Luistamaton, lisäosa, tilaa säästävä
Materiaali metalli
Tuotemerkki Hangerlink

Kirjoita arvostelu

20 Kpl/ Paljon Uusi Muotoilu Vahva Metalli-Housut Säädettävä ripustin Leikkeet, Tilaa Säästävä Add-on Henkari Housut Hame

20 Kpl/ Paljon Uusi Muotoilu Vahva Metalli-Housut Säädettävä ripustin Leikkeet, Tilaa Säästävä Add-on Henkari Housut Hame

20 Kpl/ Paljon Uusi Muotoilu Vahva Metalli-Housut Säädettävä ripustin Leikkeet, Tilaa Säästävä Add-on Henkari Housut Hame Mitä laatikossa on ? ----- 20 kpl tilaa säästävä add-metalli housut/hame henkari Materiaali: metalli Väri: Hopea Käytetään: Housut,

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!