Tuoteryhmä

1100GPH DC 12V/24V pilssiveden pumppu vene/kajakki,englanti Manuaalinen,Sähkösäätöiset Upotettava vesiautomaatti,1100 GPH Bomba,12 v 24 v

Uusi

€13.51

Varastossa

Asiasanat: Pilssiveden Pumppu, pumppu, Booster Pumppu, Halpa pilssiveden pumppu, Laadukas pumppu, Kiina booster pumppu Toimittajat.

1.Käyttää erityistä materiaalia tekemään vedenpitävä tiiviste, vesitiivis, eristys vahva, korkea turvallisuus.

2.driven by kestomagneetti moottori, pieni koko, muoto on koko tinattu koksi tölkit, pieni tärinä, hiljainen, suuri virtaus , käyttäen 12 v / 24 v dc säännelty virtalähde, alhainen vähentää sähkön kustannuksia, kustannustehokas toteuttaa alhaiset kustannukset, korkea hyötysuhde ja energian säästäminen, pitkä käyttöikä, voi toimia 24 tuntia jatkuvasti, ajoittainen työn kannalta suotuisampi pidentää käyttöikää pumppu.

3. Helppo asennus; Pumppu säleikkö baari suodatin, helppo poistaa, helppo puhdistaa, yksinkertainen; Automaattinen suodatus suurempia esineitä, suojaa pumppu työtä, pidentää käyttöikää pumppu.

4. Tämä sarja pienoiskoossa uppopumppu voi polttaa hiukkasia on pieni, vähemmän öljyä ja muita epäpuhtauksia, jotta pidentää käyttöikää pumppu, viittaavat siihen, pumpun huolto säännöllisesti, poistaa lika ja muut esineet pumpun.

5. Pumpun akseli on ruostumatonta terästä valmistus, kestävyys, korroosio, raikasta vettä, merivettä voidaan käyttää;

6. Voi olla laajalti käytetty jäteveden näytteenotto, suuri virtausnopeus nesteen siirto ja alhainen melu työpaikalla, Suuri ja erittäin suuri akvaario, pieni uima-allas, säiliö täyttö vettä, suihkulähteitä, ja muita tarkoituksia varten.

7. Vahvistaa ruostumaton teräs akseli ja kestävyys kosteuden kestävä termoplastinen muovi pumppu, kehon,

8. Voi sukeltaa ja polttaa suojaa.

9. Pitkä käyttöikä vesijäähdytteinen moottori.

10. Helppo asentaa ja poistaa suodatin-laitteen, varmista, että pumppu käy ilman tärinää ilmaiseksi.

11. Lyhyen aikaa ilman vettä ei kulu pumpun toimintaa.

Tärkein sovellus:

1.Voi olla laajalti käytetty jäteveden näytteenotto, suuri virtausnopeus nesteen siirto ja alhainen melu työpaikalla;

2.Suurten ja erittäin suuri akvaario, pieni uima-allas, säiliö täyttö vettä, suihkulähteitä, ja muita tarkoituksia varten.

3.Makean veden, meri-veden laadun analysointi näytteenotto, veden puhdistus, jäteveden käsittely, jäteveden, pyöreä jäteveden tyhjennys -, vesiviljely -, vesi-siirto, maatalous-ruiskuttamalla, kastelu -, lattia -, matto siivous, jne.;

4.Sovellettava teollisuuden: ympäristönsuojelun, lääketiede, laivanrakennus, kalastus vesiviljely, kuten teollisuus, maatalous, kotimainen teollisuus.

Soveltaa kentät:

1.Ympäristönsuojelu,

2.lääketiede,

3.laivanrakennus,.

4.kalanviljely,

5.teollisuus,

6.maatalous,

7.koti -, laitostalous -, jne.

Miten tyhjennyspumppu toimii:

Ei-automaattinen uppopumput tarjoavat perinteisiä toiminta aktivoituu float tai kytkin paneeli. Poisto moottorin patruuna mahdollistaa helpon puhdistuksen siivilä ja juoksupyörän siinä tapauksessa, että pumppu tukkeutuu roskista. Sähkö uppopumput ovat ylivoimaisesti suosituin sähköinen pilssipumppu, sukellusveneet antaa erittäin korkea tuotokset, ovat kustannustehokkaita, on alhainen amp piirtää ja on helppo asentaa. Ne on suunniteltu sopimaan alin osa pilssi ja vain vaativat poistoputken työtä ja sähkön.

Maksu

Me hyväksymme Alipay, T/T, Western Unionin ja Visa-maksu. Paitsi Alipay, muuttaa maksu on asiakkaan puolella. Ole hyvä ja maksa tilaus 3 päivän kuluessa, ja me järjestämme toimitus 1-2 päivää. Sen Jälkeen, Kun Palvelu

Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. Palaute

Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän tuotteet ja palvelun. Jos sinulla on ongelmia, ota rohkeasti ota yhteyttä ensinnäkin ennen kuin lähdet negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.

Pakkauksen Paino 0.45kg (0.99lb.)
Paketin Koko 11cm x 13cm x 10cm (4.33in x 5.12in x 3.94in)
Yksikkö Tyyppi pala
Teho Sähköinen
Moottori Tyyppi Kompakti, tehokas, pitkäikäinen moottori
Rakenne Uppopumppu
Polttoaineen Sähköinen
Käyttö Vettä
Malli Numero BRBP-1100GPH
Teoria Juoksupyörä Pumpun
Pumpun runko Termoplastiset
Tuotemerkki SURGEFLO
Paine Alhainen Paine
Virtaus 1GPH=3.78 L/s
Asunto Kova Asumisen ABC
Vakio-tai Kirjakieleen Standardi
Max Malttinsa. 110F (43C)
Duty cycle ajoittainen
tehdas OEM/ODM ovat tervetulleita
Sovellus Upotettavat

Kirjoita arvostelu

1100GPH DC 12V/24V pilssiveden pumppu vene/kajakki,englanti Manuaalinen,Sähkösäätöiset Upotettava vesiautomaatti,1100 GPH Bomba,12 v 24 v

1100GPH DC 12V/24V pilssiveden pumppu vene/kajakki,englanti Manuaalinen,Sähkösäätöiset Upotettava vesiautomaatti,1100 GPH Bomba,12 v 24 v

1.Käyttää erityistä materiaalia tekemään vedenpitävä tiiviste, vesitiivis, eristys vahva, korkea turvallisuus. 2.driven by kestomagneetti moottori, pieni koko, muoto on koko tinattu koksi tölkit, pieni tärinä, hiljainen, suuri virtaus , käyttäen 12 v / 24 v dc

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!