Tuoteryhmä

JINHAO 599 Mustekynät Monimuotoisuus Asettaa Läpinäkyvä ja Ainutlaatuinen Tyyli

Uusi

€0.69

€0.81

-14 %

Varastossa

Asiasanat: jinhao 599 fountain pen, Fountain Pen, jinhao 599, Halpa jinhao 599 fountain pen, Korkea Laatu fountain pen, Kiina jinhao 599 Toimittajat.

Tukku-hinta Tuotteen Kuvaus 1.Tämä on uusi täytekynä,se on kaunis ja sopii jokaisen yksi ; 2. Nämä kynät on monia väri ja kirjoittaa sujuvasti ; 3. Meillä on monet kuuluisat kynät,meillä on oma tehdas ja voi tarjota ensiluokkaista palvelua ja parasta laatua . 4. Teemme tukku-ja vähittäiskauppa,tarjoamme hyvä hinta meidän tukku-ostajat ja vanhat asiakkaat myymme vain laadukkaita kyniä ! Kynä Kunto: 100% Uusi Paketti sisältää : Toimituskulut 1. Kohteet postitetaan sisällä 1-3 arkipäivän kuluessa tarkistamme maksu. 2. Kerro minulle nykyisen osoitteen kun maksu 1-2 päivän kuluessa; muussa tapauksessa lähetämme kohde perustuu Escrow-osoite, joten varmista, että se on oikea. 3. Joskus se olisi pitempi, koska huono sää, ajanhukkaa tullaus. Näin ollen odota kärsivällisesti, kun ei saada kohteen ajoissa. Jos sinulla ei saada kohteen kolmenkymmenen päivän kuluessa, ota meihin yhteyttä, ja sitten auttaa sinua seurata sitä. Palautusoikeus Vain viallinen tuote tarjotaan vaihto. Vialliset tuotteet on palautettava 30 päivän kuluessa siitä päivästä, jona sinut tilauksen. Se voi kestää jopa 7 työpäivää prosessi palauta sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tuotteen.Ostaja on vastuussa kaikista edelleen toimituskulut. Palaute 1. Ole hyvä ja vahvista vastaanottamisesta tuotteita sen jälkeen, kun olet saanut ne. 2. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista olet saanut, ota yhteyttä ajoissa ja me yritämme parhaamme ratkaista ongelmia ja tehdä sinusta tyytyväinen. 3. Koska palautetta on todella tärkeää meille, ole hyvä ja kestää muutaman minuutin jättää positiivista palautetta, jos olet tyytyväinen meidän tuotteet ja palvelun. Myös meidän tulee tehdä saman sinulle ASAP. Kiitos! 4. Please dont epäröi ottaa yhteyttä meihin ennen kuin sinun jättää negatiivinen tai neutraali palaute. Me yritämme parhaamme ratkaisemaan ongelmia ja vastaamaan tarvetta. Nauti ostoksia my store Kuten aina, jos sinulla on kysyttävää, lähetä viesti asiakaspalveluumme, jotka ovat vain liian mielellään auttaa.

Pakkauksen Paino 0.01kg (0.02lb.)
Paketin Koko 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)
Yksikkö Tyyppi pala
Erityinen Sovellus Kirjoittaminen
pakkaus Löysä
Malli Numero Viisisataa yhdeksänkymmentä yhdeksän
Tyyppi Fountain Pen
Nib Tyyppi Standardi Tyyppi
Nib Materiaali Ruostumaton Teräs
Kirjoittaminen Kohta 0,38 mm
Tuotemerkki JINHAO
Materiaali Hartsi
Fountain Pen's Vihje Materiaali Muut Metallit

Kirjoita arvostelu

JINHAO 599 Mustekynät Monimuotoisuus Asettaa Läpinäkyvä ja Ainutlaatuinen Tyyli

JINHAO 599 Mustekynät Monimuotoisuus Asettaa Läpinäkyvä ja Ainutlaatuinen Tyyli

Tukku-hinta Tuotteen Kuvaus 1.Tämä on uusi täytekynä,se on kaunis ja sopii jokaisen yksi ; 2. Nämä kynät on monia väri ja kirjoittaa sujuvasti ; 3. Meillä on monet kuuluisat kynät,meillä on oma tehdas ja voi tarjota ensiluokkaista palvelua ja parasta laatua . 4. Teemme

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!