Tuoteryhmä

Jing Cheng Da Silikoni Kansi Suojaa Tapauksessa Ihon SONY Playstation 4 PS4 Dualshock 4-Ohjaimet

Uusi

€1.16

€1.29

-10 %

Varastossa

Asiasanat: iho suojaa, iho ps4, Iho tapauksessa, Halpa iho suojata, Korkea Laatu iho ps4, Kiina iho tapauksessa Toimittajat.

Muistutus : 1.Tuotteen tiedot ovat peräisin internet,mutta meidän kuvat ovat todellisia ,toimitamme tilauksesi sama kuin kuva,niin, ota, vertaile kuvia haluamasi tuotteen, jotta avoide ongelmia , Kuten paluu postin kustannuksia virheellinen osto on ostajan kustannuksella. 2.Tilaus postitetaan 2 - 7 työpäivää . [Paitsi jos tuote on loppunut varastosta. Jos yli 7 päivää, meidän tulee muuttaa seurantanumeron, ja lähettää sen sinulle] 3.Saapuminen aika: 15-60 päivää.riippuu Post-palvelu omassa maassa 4. Kiina Post Tavallinen Pieni Paketti Plus [paketti tulee EI Seuranta Tiedot .Ostaja EI hyväksyä, pls älä aseta järjestyksessä] 5.Jos sinulla on muita vaatimuksia. Pls jättää hieronta meille tilauksesi 6.Otamme seuraavat pakkaus menetelmiä . 7. Matkapuhelin kaapeli valmistajat, koska pieni piirilevy hometta erilainen ulkonäkö voi olla hieman erilainen, ei vaikuta käyttöön,Ostaja EI hyväksyä, pls älä tee tilaus!

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.001kg (0.00lb.)
Paketin Koko 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
USB NO
Tuotemerkki Jing Cheng Da
Yhteensopiva Merkki/Malli SONY
Malli Numero YX-154
SONY Malli PlayStation4

Kirjoita arvostelu

Jing Cheng Da Silikoni Kansi Suojaa Tapauksessa Ihon SONY Playstation 4 PS4 Dualshock 4-Ohjaimet

Jing Cheng Da Silikoni Kansi Suojaa Tapauksessa Ihon SONY Playstation 4 PS4 Dualshock 4-Ohjaimet

Muistutus : 1.Tuotteen tiedot ovat peräisin internet,mutta meidän kuvat ovat todellisia ,toimitamme tilauksesi sama kuin kuva,niin, ota, vertaile kuvia haluamasi tuotteen, jotta avoide ongelmia , Kuten paluu postin kustannuksia virheellinen osto on ostajan kustannuksella. 2.Tilaus

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!