Tuoteryhmä

IMAGIC 12 Väri Peitevoide Paletti Kasvot Meikki Primer meikki Pohja Kerma Concealers Muotoiluun Paletti & 1 Kpl Harja

Uusi

€7.33

€12.85

-42 %

Varastossa

Asiasanat: cream contour paletti, Peitevoide Paletti, ääriviivat paletti, Halpaa kerma ääriviivat paletti, Korkea Laatu peitevoide paletti, Kiina ääriviivat paletti Toimittajat.

100% Korkea laatu. Merkki :imagic Sisältää Mineraaleja, Pitkäkestoinen Kokeilu, jossa on valikoima 12 eri väriä, sekoita ja ottelu löytää oman yksilöllisen ilmeen Täydellinen koti-ja ammattikäyttöön Paketti sisältää:1kpl X 12color-Säätiö kerma :1kpl X Harja Koko:16x6x1(L*W*H) Se on täydellinen Professional Salon, Häät, Juhlat ja Kotiin käyttää keskipitkän väri on täydellinen tummat varjot alle-silmän alueella

1) Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2) Kaikki palautettavan tuotteen TULEE OLLA alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja uusi seurantanumero. 3) Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4) Meillä on oltava kaikki toimituskulut, jos tuote ei ole kuin mainostetaan.

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 21cm x 17cm x 2cm (8.27in x 6.69in x 0.79in)
Pakkauksen Paino 0.13kg (0.29lb.)
Määrä 1Set
NET WT 116g
Käytä Kasvot
Muotoilu Kerma
Ainesosa Kerma
Koko Full Size
Iho Tyyppi Kaikille Ihotyypeille
Tyyppi Peitevoide
Tuotemerkki IMAGIC AMMATILLINEN KOSMETIIKKA
Malli Numero SKU108
Hyötyä Kirkastaa,Peitevoide,Vedenpitävä / Vesi-Kestävä,Luonnollinen

Kirjoita arvostelu

IMAGIC 12 Väri Peitevoide Paletti Kasvot Meikki Primer meikki Pohja Kerma Concealers Muotoiluun Paletti & 1 Kpl Harja

IMAGIC 12 Väri Peitevoide Paletti Kasvot Meikki Primer meikki Pohja Kerma Concealers Muotoiluun Paletti & 1 Kpl Harja

100% Korkea laatu. Merkki :imagic Sisältää Mineraaleja, Pitkäkestoinen Kokeilu, jossa on valikoima 12 eri väriä, sekoita ja ottelu löytää oman yksilöllisen ilmeen Täydellinen koti-ja ammattikäyttöön Paketti sisältää:1kpl X 12color-Säätiö kerma :1kpl X Harja Koko:16x6x1(L*W*H)

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!