Tuoteryhmä

Luxury Hampaiden Valkaisuun Pakki Ei Peroksidia Valkaisuun Geeli 6 Sipulit Whitelight Hampaiden Valkaisuun Valo Poistamalla Tahra Hampaita

Uusi

€13.16

€14.16

-7 %

Varastossa

Asiasanat: ei peroksidia, Hampaiden Valkaisuun Pakki, Valkaisuun Pakki, Halpa ei peroksidia, Korkea Laatu hampaiden valkaisuun pakki, Kiina valkaisuun pakki Toimittajia.

Luxury Hampaiden Valkaisuun Pakki Ei Peroksidia Valkaisuun Geeli 6 Sipulit Whitelight Hampaiden Valkaisuun Valo Poistaminen

Tahra Hampaita

Tekniset tiedot: Aine: ei peroksidia (jos tarvitset muita vahvuus, ota meihin yhteyttä) käyttöalue: hampaat tahrat kahvi, tupakka, geneettinen, tetrasykliini, elintarvikeväriä, ikääntyminen ja muu keltaiset hampaat Varastointi: vältä auringonvaloa ja pitää viileässä säilyvyys: 12 kuukautta Vaikutus: valkoinen 3-8 sävy opas viikoittainen Annostus: tee hampaiden valkaisuun 1 kertaa yksi päivä, ja 20 minuuttia per kerta. 7 päivää on hampaiden valkaisuun aikana. 2 jaksoa suositellaan Pakkaus: kaunis laatikko Huomautus: lopeta käyttö jos koet epämukavuutta tai ärsytystä. Poista muovinen levy-akku osiossa aktiivinen valo, kun ensimmäistä käyttöä. Pakki Tiedot (Yksi Sarja):

4 x 3 ml ruisku valkaisuun geeli

2 x lämpömuovattu suu tarjottimet lokero laatikko

1 x 6-lamput mini led-valo

(Ota ystävällisesti huomaa,että tämä valo ei sisällä akkua postitse ja custom syystä)

1 x paperi-sävy opas

1 x käyttöohje Ohje: 1. Muotti kestomuovia tarjottimet Tuovat noin 4 tuumaa vettä kiehuvaksi ja poistaa lämpöä 6-7 minuuttia Upota yksi lokero osaksi kuumaa vettä(70° C) hiljalleen10-12 sekuntia, kunnes lokero näkyy pehmentää Aseta lokero suuhun, joka kattaa teidän ylempi hampaat. sulje suusi ja imeä kaikki ilma ja ylimääräinen vesi välillä lokero ja hampaat Varovasti työnnä lokero takaisin hampaat työntämällä teidän ylempi huuli sormilla Odota 10-15 sekuntia, ennen kuin poistat lokeron suusta Paikka tarjotin kuppiin kylmää vettä 10 sekunnin kuivatuksen prosessi. Toista pienempi suu lokero. 2. Leikata lokeron oikea korkeus valun Jälkeen tarjottimet, käytä saksilla leikata kaikki ylimääräinen pois yläosien lokeroiden ikenet-line Leikkaus lokeroiden ikenet-line on välttää mahdolliset pehmytkudoksen aiheuttama ärsytys valkaisuun 3. Täytä lokerot ja valkaista hampaat Paikka 0.5 ml hampaiden valkaisuun geeli kunkin vaikutuksen tarjottimet (ÄLÄ YLIKUORMITA) Paikka lokerot suuhun ja istuin oikein hampaat vaikutelmia Soveltaa LED-valo, joka tarjotin ja pitää sen huulet ei liiku.

Sammuta valo painamalla valkoista painiketta ja loistaa valo noin 15-30 minuuttia.

(SUOSITTELEMME ALKAEN 20 MINUUTTIA JA LISÄTÄÄN ASTEITTAIN AIKA KULUNEET).

Sammuta valo ja poistaa suun tarjottimet ja huuhtele haalealla vedellä.

Ostaja Vinkkejä:

Pl helposti valita tavaroiden kauppa, tervetuloa ota yhteyttä, jos tarvitset.

Toimitus:

1) Pl helposti vahvista shipping-osoite ja puh. numero, ennen kuin voit tehdä tilauksia.

2) yleensä käytämme China Post lähettää, voit seurata seurantanumeron, sinun käskystäsi.

3) Koska eri Tulli -, vero-ovat buye r 's vastuuta.Emme ole vastuussa mistään onnettomuuksia,viive tai muita asioita, jotka johtuvat suomi-palvelun tai vero.

4) Jos paketti on palannut lähettämällä ongelma,ostaja veloitetaan postikuluja.

5) toimitus kysymykseen tai ole saanut tavarat, pl helposti yhteyttä ensin,älä avaa riita, kun me vain lähettää ne.Kiitos.

Paluu:

1) Jotta vältetään laatu ongelma, me tarkistaa kaikki tilaukset ovat hyvä laatu, ennen kuin lähetät.

2) kieltäydymme palauttaa tavarat ilman laadun puutteita, jos muutat mielesi tai eivät pidä kohteet kun olet saanut tavaran.Mutta jos et todella haluavat palata, ota maksaa toimituskulut ensin. Ota yhteyttä, 7days sen jälkeen, kun saat sen.

3) Jos sinua ... älä koske r n tavaroita, s vuokrasopimus antaa meille seurantanumeron,veloitamme postikuluja ja palauttaa tasapaino maksu kun saamme tavarat, kiitos yhteistyöstä.

Palaute:

1) jätä meille positiivista palautetta ja 5 tähden hinnat, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu.

2) Ota MEIHIN YHTEYTTÄ, jos sinulla on kysyttävää, pl helppous ei jätä suoraan mitään 1,2,3-luokitukset, neutraali tai negatiivinen palkkio d takaisin tai avaa riita, Se tulee olemaan iso disa s ter meille. Ymmärrämme huolesi, niin me teemme parhaamme ratkaista ongelmia.Toivon, että voitte ymmärtää.

Paketin Koko 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Yksikkö Tyyppi Asettaa
Pakkauksen Paino 0.45kg (0.99lb.)
Hampaiden Valkaisuun Geeli 4kpl 3 ml geeli sisälsi
Ainesosa Ei peroksidia/karbamidiperoksidi
Varastointi Säilytä viileässä ja välttää auringonvaloa
Todistus CE/FDA/MSDS/SGS
Mini-Valo 1kpl sisälsi (6 sipulit)
Koko Moderate
Malli Numero DLK03
Kohteen Tyyppi Hampaiden Valkaisuun
Lokero Laatikko 1kpl sisälsi
Suu Tarjottimet Sisälsi 2kpl
NET WT 35g
Tuotemerkki Angel's Hymy
Puku Hampaat tahrat kahvi, tupakka ja muut keltaiset hampaat
Säilyvyys 12 kuukautta
räätälöity palvelu saatavilla

Kirjoita arvostelu

Luxury Hampaiden Valkaisuun Pakki Ei Peroksidia Valkaisuun Geeli 6 Sipulit Whitelight Hampaiden Valkaisuun Valo Poistamalla Tahra Hampaita

Luxury Hampaiden Valkaisuun Pakki Ei Peroksidia Valkaisuun Geeli 6 Sipulit Whitelight Hampaiden Valkaisuun Valo Poistamalla Tahra Hampaita

Luxury Hampaiden Valkaisuun Pakki Ei Peroksidia Valkaisuun Geeli 6 Sipulit Whitelight Hampaiden Valkaisuun Valo Poistaminen Tahra Hampaita Tekniset tiedot: Aine: ei peroksidia (jos tarvitset muita vahvuus, ota meihin yhteyttä) käyttöalue: hampaat tahrat kahvi,

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!