Tuoteryhmä

Korkea kirkkaus LMP-C162 Projektorin Lamput/Lamppu wih Kotelo Sony VPL-CS20 VPL-CS20A VPL-CX20 VPL-CX20A VPL-ES3 EX3 ES4 EX4

Uusi

€17.10

Varastossa

Asiasanat: projektorin lamppu, sony projektori lamput, sony lamppu, Halpa projektorin lamppu, Korkea Laatu sony projektori lamput, Kiina sony polttimo Toimittajat.

Projektorin lamppu tuotemerkin Nimi:Yhteensopiva SONY

Hankkeen tai lamppu Malli Num olla r :LMP-C162

Paikka of Alkuperä: Kiina

Pakkaus Tiedot: bubble ja laatikko

Toimitusaika:24 tunnin sisällä

Maksuehdot: paypal, T/T, Western Union

Vähintään Orde r Määrä:1 kpl

Tarjonta Kyky: 10000 KPL /M onth

Laatu Takuu: 6 kuukautta takuu Yksityiskohtaiset Tuote Kuvaus

1.Vaihto LMP-C162 projektorin lamppu asumiseen

2.Yhteensopivat Projektorit malli: Sony VPL-EX3 / VPL-EX4 / VPL-ES3 / VPL-ES4 / VPL-CS20 / VPL-CS20A / VPL-CX20

3.takuu:6 kuukautta

4.Lam s life:25 00 tuntia tarjoamme kaikki merkit projektorin lamput ja tarjota useita vaihtoehtoja, jotta asiakkaat tyytyväisiä. toimitamme projektorin lampun vaihtaminen projektorin lamppu, joka on yhteensopiva projektorin lamppu, alkuperäinen paljain projektorin lampun vaihto paljain lamppu, alkuperäinen projektorin poltin, vaihto-projektorin poltin. 1.projektorin lamput: alkuperäinen paljain lamput+ kotelo alkuperäinen laatu, mutta korkeat kustannukset suorituskykyä.

2.Vaihto-projektorin lamppu: lamppu kilpailukykyisin pirce( Emme voi täysin tyydyttää asiakkaiden pirce ja määrä oman projektorin poltin, asunto-tuotantolinja-ja kokoonpano-line) 3.alkuperäinen paljain projektorin lampun vaihto paljain lamppu, alkuperäinen projektorin poltin, vaihto-projektorin poltin.

Valaisimet voidaan koota vapaasti mukaan asiakkaan requirpment. Kaikki lamput 6 kuukauden takuu

Miten ja Milloin Vaihda Projektorin Lamppu

Se voi olla aika vaihtaa projektorin lamppu. Projektorin lamput himmenevät vanhetessaan. Jotkut projektorien avulla voit tarkistaa, kuinka monta tuntia valaisin on käytetty kautta sisäänrakennettu valikosta. Yleensä muutaman tunnin, ennen kuin odotettu lampun käyttöikä on valmis, viesti tulee näkyviin projektorin lamppu-näyttö.

Suosittelemme, että otat yhteyttä käyttäjän käsikirja määrittää tarkat ohjeet ajaksi sinun mallista. Useimmissa tapauksissa korvaaminen liittyy vain muutaman askeleen mukaan lukien seuraavat: Sammuta laite ja anna lampun jäähtyä täysin Poista kansi, Irrota lamppukotelo yksikkö Poista vanha lamppu, Ruuvaa uusi lamppu ja vaihda asumisen yksikkö ja kansi. Tärkein asia muistaa on, että sinun ei pitäisi koskaan kosketa lamppua tai asunto suoraan sormilla .

Vinkkejä pidentää elämää projektori ja lamppu

On olemassa useita vaiheita voit pidentää projektorin lamppu. Ensinnäkin, anna projektorin jäähtyä täysin jokaisen käytön jälkeen, ennen kuin siirrät sitä tai sen pakkaamiseen kantolaukku. Sinun tulisi myös välttää äärimmäiset lämpötilat-don\\ \ 't jätä projektoria autoon kesällä tai kun se on alle 40 astetta. Toinen vinkki on tehdä projektorin lamppu on viime projektorin puhdistaminen suodatin paineilmalla parin kuukauden välein.

Paketin Koko 15cm x 13cm x 12cm (5.91in x 5.12in x 4.72in)
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Osanumero LMP-C162
Malli Numero LMP-C162
Yhteensopiva Sony VPL-EX3 / VPL-EX4 / VPL-ES3 / VPL-ES4 / VPL-CS20 / VPL-CS20A
Tuotemerkki XIM
Keskimääräinen käyttöikä (h) 2500H
Tyyppi Yhteensopiva Projektorin Lamppu Asumiseen
Takuu 180 päivää

Kirjoita arvostelu

Korkea kirkkaus LMP-C162 Projektorin Lamput/Lamppu wih Kotelo Sony VPL-CS20 VPL-CS20A VPL-CX20 VPL-CX20A VPL-ES3 EX3 ES4 EX4

Korkea kirkkaus LMP-C162 Projektorin Lamput/Lamppu wih Kotelo Sony VPL-CS20 VPL-CS20A VPL-CX20 VPL-CX20A VPL-ES3 EX3 ES4 EX4

Projektorin lamppu tuotemerkin Nimi:Yhteensopiva SONY Hankkeen tai lamppu Malli Num olla r :LMP-C162 Paikka of Alkuperä: Kiina Pakkaus Tiedot: bubble ja laatikko Toimitusaika:24 tunnin sisällä Maksuehdot: paypal, T/T, Western Union Vähintään

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!